Yamaha MusicCast bar 400 (YAS-408) recensie

Yamaha MusicCast bar 400 (YAS-408)

4.8

De geluidskwaliteit

4.7/5

De bouwkwaliteit

4.9/5

De kenmerken

4.8/5

Voordelen

  • Voeg de soundbar toe aan het Yamaha multiroom systeem en stream muziek door het hele huis.
  • Door de ingebouwde MusicCast luister je draadloos naar muziek en streamingdiensten.
  • Door de diepe bas van de subwoofer luister je naar een kamervullend geluid.

Nadelen

  • Je moet zelf nog een HDMI kabel aanschaffen om de soundbar op de tv aan te sluiten.

In deze Yamaha MusicCast bar 400 (YAS-408) recensie leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Yamaha MusicCast bar 400 (YAS-408) recensie - Voorkant

SPECIFICATIES
Soundbar + Subwoofer | Draadloze subwoofer | 2,1 kanaals | Multiroom | Spraakbesturing | Wifi | Bluetooth | Breedte: 98 cm

Conclusie

De Yamaha MusicCast bar 400 (YAS-408) beschikt over een ongebruikelijke muzikaliteit voor een uitstekende prijs! Lees meer over de voor-en nadelen in het volgende deel van deze Yamaha MusicCast bar 400 (YAS-408) recensie.

VoordelenNadelen
1. Voeg de soundbar toe aan het Yamaha multiroom systeem en stream muziek door het hele huis. 
2. Door de ingebouwde MusicCast luister je draadloos naar muziek en streamingdiensten. 
3. Door de diepe bas van de subwoofer luister je naar een kamervullend geluid. 
1. Je moet zelf nog een HDMI kabel aanschaffen om de soundbar op de tv aan te sluiten.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Yamaha MusicCast bar 400 (YAS-408) - Voorkant

De afstandsbediening van de Yamaha MusicCast bar 400 heeft een interessant ontwerp. De volumeknoppen bevinden zich aan de rechterkant en het subwoofervolume aan de linkerkant en de Yamaha MusicCast bar 400 biedt een verscheidenheid aan presentaties. We hebben naar het nummer “Free – All right now” geluister. Veel televisies sturen alleen stereo via HDMI ARC, andere staan ​​toe Dolby Digital gecomprimeerd 5.1, maar Atmos en DTS ondersteunt niet: X. Als je televisie dat kan, dan kan Yamaha Dolby Digital 5.1 en DTS Digital Surround decoderen. Als uw televisie het niet kan afspelen, sluit u gewoon uw hoofdfilmbron (e.g. Blu-ray) aan op Yamaha’s eigen HDMI-ingang.

Zelfs als je in stereo werkt, biedt Yamaha drie audiomodi: stereo, surround sound en 3D surround sound. De stereo-instelling kan het puurste geluid bieden, misschien wel de beste balans, maar het heeft een sterk geluid, en hetzelfde geldt voor muziek. Het is niet beperkt, omdat er veel “stereo” -opties zijn met hogere driverbalken speakers. De eerste “surround” -optie wordt niet gemengd met het middenkanaal. In dit geval behoudt de spraak zijn helderheid, terwijl de distributie van muziek uitgebreider wordt. Er wordt een goede balans bereikt tussen de grootte en helderheid van het geluid en de surround sound-modus versterkt het geluid. Lees meer over bouwkwaliteit in het volgende deel van deze Yamaha MusicCast bar 400 (YAS-408) recensie.

De bouwkwaliteit

Yamaha MusicCast bar 400 (YAS-408) - Achterkant

De Bar 400 bestaat uit twee delen. De hoofdsoundbar voor of onder de televisie en de draadloze subwoofer die overal kan worden geplaatst. U kunt verder investeren om het uit te breiden naar echt surround-geluid. De soundbar is 98 cm breed, hoewel de belangrijkste afmeting de hoogte kan zijn en dat is 6 cm, laag genoeg om niet veel televisie-schermen of infraroodontvangers te bedekken. Als u de televisie aan een muur bevestigt, kunt u deze in de kast eronder plaatsen of aan de muur.

De HDMI-aansluiting is heel eenvoudig omdat het meeste geluid naar de soundbar wordt gestuurd via het audio-retourkanaal van de HDMI-kabel waarmee de soundbar via de televisie op de televisie is aangesloten. Daarnaast zijn er optische en analoge mini-jack audio-ingangen als back-upingangen voor de televisie. Je kunt ook een HDMI-bron rechtstreeks op de Bar 400 zelf aansluiten en je moet je favoriete bron kiezen om het beste surroundeffect te krijgen. De BAR 400 zelf is geen echt surround sound-apparaat. Het biedt 2.1 kanalen, dus stereo plus subwoofer. Het kan echter 5.1-kanaals audio-invoer decoderen via zijn HDMI- of optische ingang, en heeft de ingebouwde DTS Virtual: X-functie, zodat het niet alleen vanuit de horizontale richting maar ook vanuit verschillende hoogtes kan klinken voor 3D-surround effecten. Lees meer over de kenmerken in het volgende deel van deze Yamaha MusicCast bar 400 (YAS-408) recensie.

De kenmerken

Yamaha MusicCast bar 400 (YAS-408) - Woonkamer

De subwoofer is slank en redelijk lang. Het is een basreflexbox, de driver is naar rechts geplaatst, dus je kunt hem het beste staand aan de rechterkant van de televisie plaatsen zodat het geluid de kamer in kan schieten. Hoewel de reflecterende bovenkant enigszins storend is, is de hoogte van de dwarsbalk laag genoeg om de onderkant van de laaghangende televisie te bedekken. De aansluiting zit in de twee vakken aan de achterkant, zodat de kabel gemakkelijk onder de televisie door kan en alles aan de voorkant netjes blijft. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Yamaha MusicCast bar 400 (YAS-408) recensie.

Conclusie

De Yamaha MusicCast bar 400 (YAS-408) beschikt over een ongebruikelijke muzikaliteit voor een uitstekende prijs! Hopelijk heeft deze Yamaha MusicCast bar 400 (YAS-408) recensie u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP