B&W PV1D review

B&W PV1D

4.95

5.0/5

Voordelen

  • Doordat het ontwerp resonantie neutraliseert, luister je naar een onvervormd geluid.
  • Met de SubApp software pas je de klank van de bas naar eigen smaak aan.

Nadelen

  • Door het gewicht van 18,7 kilo is hij zwaarder dan de gemiddelde subwoofer.

In deze B&W PV1D review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

B&W PV1D in woonkamer

 SPECIFICATIES
Frequentiebereik: 7,5 – 450 Hz | Speaker scheidingsfilter: 1-weg | Gevoeligheid speaker: 100 dB

Conclusie

PV1D is een uitstekende speaker die de beste nauwkeurigheid en wendbaarheid biedt en een uitstekende aanvulling op uw systeem is.

VoordelenNadelen
1. Doordat het ontwerp resonantie neutraliseert, luister je naar een onvervormd geluid.
2. Met de SubApp software pas je de klank van de bas naar eigen smaak aan.
1. Door het gewicht van 18,7 kilo is hij zwaarder dan de gemiddelde subwoofer.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Het bedrijf verklaarde dat de PV1D-aandrijfeenheid 2 x 20 cm en het versterkingsvermogen van 400 watt heeft aangepast, en het resultaat is de perfecte belichaming van alle snelheid en behendigheid van zijn voorgangers en een aanzienlijke extra basuitbreiding. Het DSP-systeem gebruikt een dynamische bas-equalizer om de hoeveelheid low-end boost te regelen die wordt geleverd om ervoor te zorgen dat de eindversterker en driver zich in hun comfortzone bevinden, en biedt een door de gebruiker instelbare equalizer voor verschillende toepassingen.

B&W PV1D in voorkant

Bovendien kunt u de B&W PV1D aansluiten op een Windows-computer met behulp van de RS-232-connector en de meegeleverde kabel. Hierdoor kan de SubApp van B&W worden gebruikt om een ​​beter begrip te krijgen van de instellingen van de subwoofer en deze te configureren vanaf de luisterpositie. Het is indrukwekkend in gebruik. De B&W PV1D biedt veel details en nauwkeurigheid staat voorop. Momenteel is dit de beste subwoofer op de markt.

Voorzijde subwoofer

De B&W PV1D is de opvolger van B&W PV1 en de “D” staat voor digitale upgrade, waarmee je de subwoofer kunt aanpassen met verschillende EQ-opties. Toegang via het OLED-display en de interface met aanraakknoppen op de centrale riem van de behuizing, optimaliseert DSP niet alleen de algehele prestaties van de B&W PV1D, maar biedt ook een zekere mate van door de gebruiker instelbare balans voor verschillende toepassingen. Als u bijvoorbeeld de B&W PV1D in een 2.1-configuratie wilt gebruiken, biedt het een vooraf geselecteerde EQ-modus om het te helpen integreren met een van de zes verschillende soorten zwart-witluidsprekers. Ik hoop dat deze B&W PV1D review nuttig is voor uw aankoopproces!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP