Dali Kubik One review

Dali Kubik One

4.85

De geluidskwaliteit

4.8/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Helder geluid.
  • Hoge connectiviteit.
  • Mooie esthetiek.

Nadelen

  • Niets voor deze prijs.

In deze Dali Kubik One review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Dali Kubik One voorkant

SPECIFICATIES
Productafmetingen: 98 x 10,2 x 16,2 cm | Gewicht: 9,6 Kg | Brutogewicht (incl. Verpakking): 11,6 Kg | Modelnummer item: KUBIKONE-BLK

Conclusie

De Dali Kubik One presteert uitstekend! Lees meer over de voor-en nadelen in het volgende deel van deze Dali Kubik One review.

VoordelenNadelen
1. Helder geluid.
2. Hoge connectiviteit.
3. Mooie esthetiek.
1. Niets voor deze prijs.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

We gingen rechtstreeks naar de film “Code 8” en het was moeilijk om de grootte van het geluid niet op te merken. Het biedt een ruim geluidsveld dat voldoende biedt voor ruimtevaartuigen. Zelfs de drukkere scènes klinken niet te druk. Dali is in staat om nauwkeurig en duidelijk te blijven en het geluid is delicaat en behoudt zijn textuur. Er zijn veel lage geluiden die het geluid kunnen versterken, maar het geluid is goed geregeld. In combinatie met een goede timing en behendigheid krijg je een krachtige en dynamische soundbar die kan concurreren. Of je nu een film kijkt via Netflix of naar muziek luistert via Spotify, het grootste voordeel van de Dali Kubik One ligt in het vermogen om je aandacht te trekken. Lees meer over de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze Dali Kubik One review.

De bouwkwaliteit

De Dali Kubik One focust niet alleen op geluid, maar oogt ook erg aantrekkelijk. Soundbars zijn meestal niet erg aantrekkelijk, maar we denken dat deze inderdaad erg goed is. Onder de gladde buitenkant is een chassis gemaakt van een stuk aluminium ontworpen om onnodige resonantie te onderdrukken. Het is stevig en heeft een luxe uitstraling passend bij het prijskaartje. U vindt er ook twee 25 mm soft dome tweeters en twee 13 cm houtvezelconussen. Aan de achterkant zit een redelijk aansluitbereik. De ingang bevat twee optische RCA en een analoge RCA. We verwelkomen ook het gebruik van micro-USB-ingang, wat betekent dat u uw Mac op de Dali Kubik One kunt aansluiten. Voor draadloze invoer is er Bluetooth. De Dali Kubik One verwerkt aptX Bluetooth, wat betekent dat u compatibele apparaten kunt gebruiken om draadloze streaming van hogere kwaliteit te krijgen. Via de sub-out aansluiting kun je naar behoefte je eigen subwoofer aansluiten. Lees meer over de kenmerken in het volgende deel van deze Dali Kubik One review.

De kenmerken

Herinner u eraan dat uw televisie hoog moet zijn om de onderkant niet te blokkeren. De Dali Kubic Onee is 16 centimeter hoog. Eenmaal geïnstalleerd, is het gemakkelijk te gebruiken. De power-, input- en volumeknoppen bevinden zich aan de bovenzijde van de soundbar en op de afstandsbediening. Lees meer over onze conclusies in het volgende deel van deze Dali Kubik One review.

Conclusie

De Dali Kubik One beschikt over een mooi ontwerp en de functies zijn uitgebreidt. Hopelijk heeft deze Dali Kubik One review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP