Amazon Echo Plus review

Amazon Echo Plus

4.65

De geluidskwaliteit

4.6/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

De kenmerken

4.6/5

Voordelen

  • Lichtgewicht en helder geluid.
  • Veel slimme functies.

Nadelen

  • Niets voor deze prijs.

In deze Amazon Echo Plus review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Amazon Echo Plus review

SPECIFICATIES
Virtuele assistent: Alexa | Wi-Fi: Ja | Bluetooth 4.0: Ja | Ingangen: 3,5 mm stereo | Afmetingen (BHD): 99 x 148 x 99 mm

Conclusie

De Amazon Echo Plus biedt een geweldige sonische prestatie voor in huis. Lees meer over de voor-en nadelen in de volgende alinea van deze Amazon Echo Plus review.

VoordelenNadelen
1. Lichtgewicht en helder geluid.
2. Veel slimme functies.
1. Niets voor deze prijs.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Amazon Echo Plus bovenkant

We vroegen Alexa om “Asia, Heat of the moment” te spelen via Spotify. De Amazon Echo Plus kwam met een verfijnde en inzichtelijke presentatie. Dit is een draadloze speaker van circa 200 euro en is zeker niet klaar om het over te nemen van de belangrijkste hifi-geluidssysteem. Maar de Amazon Echo Plus levert een uitermate goede prestatie die je krijgt voor dit bedrag. De Amazon Echo Plus heeft ook erg veel functies en levert een uitstekende dynamische prestatie. Lees meer over de bouwkwaliteit in de volgende alinea van deze Amazon Echo Plus review.

De bouwkwaliteit

Amazon Echo Plus binnenkant

Onder de katoenen omhulsel zit er grijs en lichtbruine onderdelen, waaronder een 8 cm neodymium woofer en een 2 cm tweeter, die 360 ​​graden geluid kan produceren. De cilinder van de Amazon Echo Plus is nog geen 10 cm breed en bijna 15 cm hoog en kan weliswaar geen vol geluid geven, maar heeft wel aardig wat vermogen. We gaan ervan uit dat er een voeding en een 3,5 mm aux-ingang op de achterkant van de Amazon Echo Plus zit, en dat de kroon een “actie” -knop, een microfoon aan / uit-schakelaar en basisvolumeregeling bevat. Voor de meeste mensen zijn deze knoppen grotendeels overbodig. Lees meer over de kenmerken in de volgende alinea van deze Amazon Echo Plus review.

De kenmerken

Amazon Echo Plus op kast

Je hebt gerelateerde applicaties nodig om je Amazon-account, streamingdiensten van derden en andere compatibele smart home-apparaten te gebruiken en in te stellen. Naast het lezen van weersvoorspellingen en andere informatie, heeft de Amazon Echo Plus ook een ingebouwde Zigbee smart home-hub, die alle compatibele lampen, stekkers en schakelaars aan de muur kan bedienen, en is geschikt voor een ingebouwde temperatuursensor. Dit zijn slimme functies die voorheen moeilijk waren te vinden. De installatie wordt gedaan via de Alexa-app van Amazon, waar je de Amazon Echo Plus ook kunt koppelen met andere producten voor stereo- of multiroom-configuratie. Het is zo simpel als je zou verwachten van een bedrijf met bakken aan technologie. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Amazon Echo Plus review.

Conclusie

De Amazon Echo Plus is het eerste Amazon product waarvan we kunnen zeggen dat erg goed werkt en veel functies omvat. Hopelijk heeft deze Amazon Echo Plus review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP