Amazon Echo Dot (3rd generation) review

Amazon Echo Dot (3rd generation)

4.75

De geluidskwaliteit

4.6/5

De bouwkwaliteit

4.8/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Helder geluid.
  • Goedkope prijs.
  • Alexa werkt goed.

Nadelen

  • Beperkte mogelijkheden Alexa.

In deze Amazon Echo Dot (3rd generation) review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Amazon Echo Dot (3rd generation) review; voorkant

SPECIFICATIES
Virtuele assistent: Alexa | Wi-Fi: Ja | Bluetooth: Ja | Uitgangen: 3,5 mm | Afmetingen (BHD): 99 x 43 x 99 mm | Gewicht: 300 gram

Conclusie

De nieuwe generatie Amazon Echo Dot is misschien wel de meest verleidelijke manier om Amazon’s Alexa-stemassistent bij u thuis te brengen. Als je het idee van een slimme assistent in combinatie met muziek leuk vindt, is dit het apparaat dat u kunt kopen. Lees meer over de voor-en nadelen in de volgende alinea van deze Amazon Echo Dot (3rd generation) review.

VoordelenNadelen
1. Helder geluid.
2. Goedkope prijs.
3. Alexa werkt goed.
1. Beperkte mogelijkheden Alexa.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Amazon Echo Dot input

De vorige Amazon Echo Dot was indrukwekkend met betrekking tot het luisteren naar je commando’s. En we zijn tevreden met de nieuwe generatie. Zelfs bij het afspelen van muziek wordt Alexa gewekt door duidelijke commando’s. Als je bijvoorbeeld vraagt “Alexa, speel wat Nederlandse rap” zal Alexa een gerelateerde Spotify-afspeellijst laten verschijnen. Het mooie is dat kunstmatige intelligentie de komende jaren verder wordt verbeterd. Je kan ook met de Alexa-app via je telefoon praten om de Amazon Echo Dot wat te laten doen. Compatibele AV-merken zijn onder meer Marantz, Pioneer en Yamaha en de geluidskwaliteit is misschien wel de meest indrukwekkende upgrade. Lees meer over de bouwkwaliteit in de volgende alinea van deze Amazon Echo Dot (3rd generation) review.

De bouwkwaliteit

Amazon Echo Dot functies

Het compact disc-vormige ontwerp is behouden, maar is geüpgraded naar de derde generatie van de Echo Dot. De stof vervangt het stijve uiterlijk van het vorige model en de bedieningselementen aan de bovenkant van de speaker zijn aangepast. Het ziet er slimmer uit. Je moet de Amazon Echo Dot op de stroombron aansluiten en je kunt andere apparaten aansluiten via de 3,5 mm aux-uitgang om een ​​beter geluid te krijgen, maar verder kan hij overal worden gebruikt waar je stem te horen is. Eenmaal ingeschakeld, kunt u eenvoudig de Amazon Alexa-applicatie gebruiken en verbinding maken met uw Wi-Fi-netwerk. Lees meer over de kenmerken in de volgende alinea van deze Amazon Echo Dot (3rd generation) review.

De kenmerken

Amazon Echo Dot technische gegevens

De 3,5 mm audio-uitgang en Bluetooth-verbindingsfunctie zijn erg handig in gebruik. Het is de moeite waard erop te wijzen dat de connectiviteit en alles wat Alexa kan doen, consistent is met de tweede generatie Amazon Echo Dot. Alexa kan nog steeds muziek afspelen, vragen beantwoorden en alarmen instellen. U kunt zelfs Spotify bedienen. Spraakoproepen zijn een relatief nieuwe functie. Tegelijkertijd groeit ook het aantal apparaten dat compatibel is met Alexa. De nieuwe functies zijn nieuwe stuurprogramma’s en wijzigingen in de microfoonlay-out. Er is hier een schijf van 4 cm in plaats van de 3 cm van het vorige model, die volgens Amazon 70% luider is. Interessant is dat het aantal microfoons is verminderd, vier in plaats van zeven, maar de ontwerpwijzigingen zijn bedoeld om de prestaties even krachtig te maken. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Amazon Echo Dot (3rd generation) review.

Conclusie

De nieuwe generatie Amazon Echo Dot is misschien wel de meest verleidelijke manier om Amazon’s Alexa-stemassistent bij u thuis te brengen. Als je het idee van een slimme assistent in combinatie met een eenvoudige muziekspeaker leuk vindt, is dit het apparaat dat u kunt kopen. Hopelijk heeft deze Amazon Echo Dot (3rd generation) review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP