Amazon Echo Spot review

Amazon Echo Spot

4.6

De geluidskwaliteit

4.6/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

De kenmerken

4.5/5

Voordelen

  • Helder scherm.
  • Genoeg handige functies.
  • Mooie esthetiek.

Nadelen

  • De geluidskwaliteit kan worden verbeterd.
  • Heeft meer videocontent nodig.

In deze Amazon Echo Spot review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Amazon Echo Spot review: hoofdafbeelding

SPECIFICATIES
Virtuele assistent: Alexa | Wi-Fi: Ja | Bluetooth 4.0: Ja | Ingangen: 3,5 mm stereo | Vermogen: 2W | Scherm: 6,3 cm LCD-scherm, resolutie 480 x 480 | Afmetingen (BHD): 9,7 x 10,4 x 9,7 cm

Conclusie

De Amazon Echo Spot heeft een aantal handige functies en ziet er elegant uit. De Echo Spot is een indrukwekkende speaker en een handige slaapkamerklok. Lees meer over de voor-en nadelen in het volgende gedeelte van deze Amazon Echo Spot review.

VoordelenNadelen
1. Helder scherm.
2. Genoeg handige functies.
3. Mooie esthetiek.
1. De geluidskwaliteit kan worden verbeterd.
2. Heeft meer videocontent nodig.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Amazon Echo Spot review - Voorkant

De geluidsprestatie van de Amazon Echo Spot mist details en dynamische kwaliteit in vergelijking met andere slimme speakers zoals de Amazon Echo (3rde generatie). Door de ingebouwde Spotify-verbinding is de kracht van nummers zoals “Eddie Money, Take me home tonight” duidelijk zichtbaar in het midden/hoge bereik. Aangezien de meeste geluiden waar je naar luistert afkomstig zijn van Amazon Alexa of nieuwsbronnen is dit natuurlijk de belangrijkste factor. Zelfs nummers met hoge tonen zijn goed te horen. Hoewel de Amazon Echo Spot vergelijkbare meerlagige geluiden kan bieden in lagefrequentie-gitaren, heeft de speaker geen bijzonder krachtig geluid. Lees meer over de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze Amazon Echo Spot review.

De bouwkwaliteit

Amazon Echo Spot review - Voorkant

De Amazon Echo Spot heeft een ronde vorm met een platte bodem en is ongeveer zo groot als een theekopje. De Amazon Echo Spot voel goed aan met een gewicht van 420 gram. De voorkant is een 6,3 cm rond LCD-touchscreen met een resolutie van 480×480 pixels, terwijl de onderkant een ingebouwde 2 Watt, 35 mm luidspreker is. De Amazon Echo Spot heeft ook een 3,5 mm-aansluiting en ingebouwde Bluetooth. Aan de bovenkant van de Amazon Echo Spot bevinden zich drie knoppen, twee voor het aanpassen van het volume en één voor het in- en uitschakelen van de microfoon. De camera zit in het midden van de buitenring, de locatie is niet opvallend, met een vergelijkbare schakelaar. Momenteel is de belangrijkste functie van de camera videogesprekken, vergelijkbaar met Apple’s FaceTime. Voor mensen met Alexa-compatibele luidsprekers kun je de Spot-array met vier microfoons gebruiken om ze te bellen.

Er zijn twee vormen van spraak- en video-oproepen. Gewone videogesprekken die andere mensen moeten beantwoorden, en “plug-in” -modus waarbij het apparaat de oproep automatisch beantwoordt. Om privacyredenen kan het worden uitgeschakeld via de instellingen, maar voor degenen die de Amazon Echo Spot willen gebruiken om eenvoudig te videochatten met hun ouders of grootouders, is dit erg handig. De camera is echter wel een controversiële functie van de Amazon Echo Spot. Lees meer over de kenmerken in het volgende deel van deze Amazon Echo Spot review.

De kenmerken

De Amazon Echo Spot gebruikt standaard een analoge wijzerplaat, maar er zijn veel andere ontwerpopties en digitale lay-outs die bij je interieurontwerp passen. Amazon positioneert de Amazon Echo Spot als een product dat niet alleen in de slaapkamer maar ook in de keuken kan worden geplaatst, en het is gemakkelijk te zien hoe handig het scherm is voor het bekijken van video’s. Vanwege het voortdurende geschil tussen Amazon en Google is de Amazon Echo Spot niet de belangrijkste bron van video-inhoud op internet. Bovendien kunnen sommige functies van Amazon momenteel niet volledig profiteren.

Sommige nummers hebben scrollende songteksten die over de albumhoezen heen worden geplaatst. Het is bijzonder bevredigend om het aanraakscherm heen en weer te schuiven om het afspelen te regelen. Degenen die zich zorgen maken dat hun kinderen grof taalgebruik zien, zullen blij zijn te weten dat Amazon enkele van de meer specifieke woorden heeft herzien. De helderheid van 250 nits van het scherm is voldoende om tekst en wijzerplaten weer te geven. Het lijdt geen twijfel dat dit op dit apparaat niet zo belangrijk is als op andere apparaten. Lees meer over onze conclusies in het volgende deel van deze Amazon Echo Spot-recensie.

Conclusie

De Amazon Echo Spot heeft een aantal handige functies en ziet er elegant uit. De Echo Spot is een indrukwekkende speaker en een handige slaapkamerklok. Hopelijk heeft deze Amazon Echo Spot review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP