Audio Pro Addon C5 review

Audio Pro Addon C5

4.6

De geluidskwaliteit

4.6/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

De kenmerken

4.6/5

Voordelen

  • Veel connectiviteit mogelijkheden.
  • App is makkelijk te gebruiken.
  • Helder geluid.

Nadelen

  • Soms te veel bas.

In deze Audio Pro Addon C5 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Audio Pro Addon C5 review alle mogelijk kleuren

SPECIFICATIES
Virtuele assistent: Alexa | Wi-Fi: Ja | Bluetooth 4.0: Ja | Ingangen: Ethernet, 3,5 mm stereo, RCA | Vermogen: 40 Watt digitale klasse D | Audioformaten: MP3, WMA, AAC, FLAC, Apple Lossless | Afmetingen (BHD): 50 x 130 x 150 mm | Gewicht: 3000 gram

Conclusie

Audio Pro heeft de juiste functionaliteit voor meerdere kamers toegevoegd aan zijn Addon-luidsprekers en heeft het uitstekend gedaan. Lees meer over de voor-en nadelen in de volgende alinea van deze Audio Pro Addon C5 review.

VoordelenNadelen
1. Veel connectiviteit mogelijkheden.
2. App is makkelijk te gebruiken.
3. Helder geluid.
1. Soms te veel bas.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Audio Pro Addon C5 review achterkant

De geluidskwaliteit van de Audio Pro Addon C5 is erg goed. We begonnen met het nummer “Rainbow-Stargazer”. De drums zijn goed te horen en de ritmische precisie wordt meteen zichtbaar. Deze speakers zijn erg muzikaal en is een ideaal multiroom-systeem voor in huis. Hiernaast zijn we erg onder de indruk van de dynamiek van deze speakers. Lees meer over de bouwkwaliteit in de volgende alinea van deze Audio Pro Addon C5 review.

De bouwkwaliteit

Audio Pro Addon C5 review voorkant

Van voren ziet de C5 hetzelfde eruit als de C10, met het bekende gezicht-structuur; twee ogen en een mond. Het heeft een woofer van 10 cm en tweeters van 18 mm aan beide zijden. Als we naar de bovenkant van de Audio Pro Addon C5 kijken, beginnen de zaken anders te worden. Er is een grote ronde volumeregeling omgeven door vier kleinere knoppen: aan / uit, afspelen / pauze, ingangsselectie en Bluetooth-koppeling aan de linkerkant, en presets aan de rechterkant. Hier vind je de aux-ingang, zodat je de speaker niet naar voren hoeft te kantelen en achterwaarts hoeft te zoeken om de aansluiting te vinden. De ingangen aan de achterkant van Audio Pro zijn gereserveerd voor meer vaste apparaten: voeding, Ethernet-kabel en RCA, evenals uitgangen voor het opladen van de subwoofer en USB-apparaten, en schakelaars voor het optimaliseren van de weergave. Lees meer over de kenmerken in de volgende alinea van deze Audio Pro Addon C5 review.

De kenmerken

Audio Pro Addon C5 review bediening

We hebben de applicatie van de Addon ook bekeken. De applicatie werkt erg goed en we hadden geen moeite met de navigatie. De applicatie is logische ingedeeld en je hoeft niet te zoeken naar tabbladen voor streamingdiensten of externe nas-schijven. Een voorkomend probleem met apps is dat er veel bugs inzitten, maar dit probleem hebben wij niet ondervonden. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Audio Pro Addon C5 review.

Conclusie

Over het algemeen zijn we erg tevreden met de Audio Pro Addon C5. Hopelijk heeft deze Audio Pro Addon C5 review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP