Apple Watch Series 5 review

Apple Watch Series 5 review

Apple Watch Series 5

4.9

De kenmerken

4.9/5

De beeldkwaliteit

4.9/5

De batterij

4.9/5

Het kompas

5.0/5

Voordelen

  • Bekijk ook in rust jouw belangrijkste functies en de tijd, doordat het Retina scherm niet volledig zwart wordt.
  • Apple Watch alarmeert vooraf ingestelde contacten wanneer hij een val registreert.
  • Meet je hartslag met de elektrische hartslagsensor en maak hartfilmpjes met de elektrocardiogram functie (ECG).

Nadelen

  • Om Apple Watch te installeren heb je Apple iPhone nodig. Daarna gebruik je verschillende functies ook zonder iPhone in de buurt.

In deze Apple Watch Series 5 review leest u alles over de beeldkwaliteit, kenmerken, batterij, kompas, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Apple Watch Series 5 review

SPECIFICATIES
Batterijduur: 0,7 dag(en) | Inzicht in gezondheid | Verlengstuk van je Apple iPhone | Geschikt voor android | iOS | Zelfstandige GPS | Geschikt om mee te betalen| Geschikt voor onderwater | Met ECG scan

Conclusie

Met het nieuwe always-on Retina-display op de Apple Watch Series 5 zie je je functies in één oogopslag. Je kan bijvoorbeeld de tijd controleren zonder je pols naar je toe te draaien. De batterijduur is echter nog steeds even lang als zijn voorganger, met 18 uur. Daarnaast heeft de Apple Watch Series 5 alle voordelen van een Apple Watch, zoals een elektronische hartslagsensor en het bijhouden van je training. Met het ingebouwde kompas vergeet je je doelen nooit meer. Nike + Sports Band is geschikt om mee te sporten. Daarnaast kan je ook kiezen voor de exclusieve Nike wijzerplaat.

VoordelenNadelen
1. Bekijk ook in rust jouw belangrijkste functies en de tijd, doordat het Retina scherm niet volledig zwart wordt. 
2. Apple Watch alarmeert vooraf ingestelde contacten wanneer hij een val registreert. 
3. Meet je hartslag met de elektrische hartslagsensor en maak hartfilmpjes met de elektrocardiogram functie (ECG).
1. Om Apple Watch te installeren heb je Apple iPhone nodig. Daarna gebruik je verschillende functies ook zonder iPhone in de buurt.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De prijs

De kleinere 40 mm aluminium Apple Watch Series 5 begint bij 375 euro. Voor een extra 100 euro kan je een horloge met mobiele functionaliteit kopen (hiervoor moet uw draadloze serviceprovider ook een maandelijks data abonnement verstrekken, maar tegen een meerprijs). De grotere 44 mm horloges kosten rond de 400 euro.

De kenmerken

Apple Watch Series 5 review

Apple Watch heeft nog nooit een groot herontwerp ondergaan. De Series 5 ziet er in alle opzichten hetzelfde uit als de Series 4. Apple introduceerde een nieuwe titanium afwerking, die licht en elegant is om te dragen, en bracht een witte keramische versie terug. De klassieke aluminiumversie is nog steeds de versie die de meeste mensen zouden kopen. En met Apple kan je nu de afwerking en het bandje van je horloge aanpassen voordat je het koopt. Je hebt de Series 5 niet nodig om enkele van de beste nieuwe Apple Watch-functies te krijgen. Voor het grootste deel gebruik ik serie 5 watchOS 6, die ook als serie 3 en 4 kan worden gebruikt. Mijn favoriete functie van de draadloze upgrade omvat een applicatie voor het volgen van cycli om een ​​periode van stroom en symptomen vast te leggen, een ingebouwde tipcalculator en een geluidsapplicatie die controleert het niveau van decibel. De Watch app store is waarschijnlijk de meest voor de hand liggende verandering, omdat je de watch applicatie niet meer vanaf je iPhone hoeft te installeren. Dit betekent dat applicatie ontwikkelaars niet eerst de iOS-app hoeven te bouwen en vervolgens de klokextensie moeten maken. Lees meer over de beeldkwaliteit in het volgende deel van deze Apple Watch Series 5 review.

De beeldkwaliteit

Apple Watch Series 5 review

Als je inactief bent, toont het scherm je een donkerdere versie van alle informatie op de wijzerplaat. Ik gebruik meestal de Infograph Modular wijzerplaat, die naast de tijd zes complicaties heeft, zodat ik toegang heb tot mijn meest gebruikte applicaties, evenals informatie zoals het weer en het batterijpercentage. Als het scherm gedimd is, kan ik dit allemaal nog steeds zien. Bij gebruik van een helderdere wijzerplaat, zoals Meridian is het verschil nog groter. Het scherm kan de helderheid van de omgeving detecteren en aanpassen, zodat het scherm nooit te licht of te donker is. Wanneer je de app gebruikt, wordt de achtergrond op het display gedimd en verdwijnt geleidelijk om je de tijd aan te geven. Dit geldt voor alles behalve sport applicaties, ook als je niet actief op je horloge kijkt, toont het al je statistieken. Het enige verschil is de verstreken tijd, die elke seconde wordt bijgewerkt in plaats van milliseconden te tellen. Deze functie is erg handig tijdens het hardlopen. Lees meer over de batterij in het volgende deel van deze Apple Watch Series 5 review. Lees meer over de batterij in het volgende deel van deze Apple Watch Series 5 review.

De batterij

Apple Watch Series 5 review

Ik draag mijn Apple Watch meestal vanaf het moment dat ik ’s ochtends wakker word om te sporten tot het moment dat ik hem uitdoe en naar bed ga, meestal ongeveer 18 uur per dag. Oudere horloges, zoals de Series 4 kunnen langer meegaan, maar ik gebruik ze nooit om mijn slaap bij te houden, dus laad ik ze elke nacht op. Na 18 uur testen van het nieuwe horloge, inclusief het installeren van applicaties, het testen van het kompas, het stellen van meerdere vragen en het volgen van oefeningen was het batterijniveau met 20 procent omlaag gegaan. Slimme horloges van concurrenten zoals Samsung kunnen een batterijduur van meerdere dagen bieden, maar deze horloges zijn niet zo functioneel als de Series 5. Lees meer over het kompas in het volgende deel van deze Apple Watch Series 5 review.

Het kompas

Apple Watch Series 5 review

Apple stelt de kompas API open voor toepassingen van derden en gebruikt deze in zijn eigen kaarttoepassing om een ​​functie in te schakelen die de richting kan aangeven waarnaar je op zoek bent naar een locatie. Dit is erg handig als je op vakantie bent en je moet uitzoeken welke kant je op moet gaan. De kaart laat me constant zien op welk pad ik me bevind en hoe ver ik van de eindlocatie verwijderd ben. Opgemerkt moet worden dat bepaalde banden de ingebouwde magnetometer van de Series 5 kunnen verstoren. In principe zal elke band met magneten de prestatie van het kompas aantasten. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Apple Watch Series 5 review.

Conclusie

Dit is één van de beste Apple Watch op de huidige markt!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Apple Watch Series 5 review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze Apple Watch Series 5 review blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP