Apple Watch Series 6 review

Apple Watch Series 6 review

Apple Watch Series 6

4.9

Het design

4.9/5

Het monitoren van bloedzuurstof

4.9/5

De Apple Watch slaapregistratie

5.0/5

De batterij

4.9/5

Voordelen

  • Krijg inzicht in je conditie met de VO2 max meting, die de maximale zuurstofopname van je bloed meet.
  • Meet je hartslag met de elektrische hartslagsensor en maak hartfilmpjes met de elektrocardiogram functie (ECG).
  • Het always-on scherm is energiezuiniger en helderder, ook als de zon erop schijnt.

Nadelen

  • Om Apple Watch te installeren heb je Apple iPhone nodig. Daarna gebruik je verschillende functies ook zonder iPhone in de buurt.
  • Er wordt geen stekker meegeleverd. Laad het horloge op met de thuislader van je smartphone of bestel er een thuislader bij.

In deze Apple Watch Series 6 review leest u alles over het design, kenmerken, batterij, slaap volg functie, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Apple Watch Series 6 review

SPECIFICATIES
Batterijduur: 0,7 dag(en) | Inzicht in gezondheid | Verlengstuk van je Apple iPhone | Geschikt voor iOS | Zelfstandige GPS | Geschikt om mee te betalen | Geschikt voor onderwater | Met ECG scan

Conclusie

Houd je gezondheid en alle informatie in de gaten met de Apple Watch Series 6. Apple Watch kan de hoeveelheid zuurstof in je bloed meten met een saturatie meter. Via deze gegevens geeft Apple Watch informatie over uw gezondheids- en stressniveau. Dankzij ademhalingsoefeningen en mindfulness kan je dit niveau verlagen. Het always-on scherm toont je de belangrijkste notificaties gedurende de dag. Zelfs als de zon schijnt, is het scherm van de Series 6 helderder dan zijn voorganger. Apple Watch heeft zijn eigen slaap tracker. Doe je Apple Watch ’s nachts om en je weet precies hoe lang je hebt geslapen.

VoordelenNadelen
1. Krijg inzicht in je conditie met de VO2 max meting, die de maximale zuurstofopname van je bloed meet. 
2. Meet je hartslag met de elektrische hartslagsensor en maak hartfilmpjes met de elektrocardiogram functie (ECG). 
3. Het always-on scherm is energiezuiniger en helderder, ook als de zon erop schijnt.
1. Om Apple Watch te installeren heb je Apple iPhone nodig. Daarna gebruik je verschillende functies ook zonder iPhone in de buurt. 
2. Er wordt geen stekker meegeleverd. Laad het horloge op met de thuislader van je smartphone of bestel er een thuislader bij.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Het design

Apple Watch Series 6 review

De Apple Watch 6 ziet er net zo uit als het nieuwste Apple Watch-model. Wat de afwerking betreft, gebruikt Apple Watch 6 een exclusieve blauwe en rode behuizing. Ik ben een grote fan van Apple Watch die het gebied van kleurrijke technologie betreedt, hoewel goud en space grijs nog steeds erg in de mode zijn. Er gaan geruchten dat de overgang van OLED-schermen naar microLED’s niet is gerealiseerd, hoewel het scherm weer is verschenen met een always-on instelling. Apple zei dat de helderheid van de always-on instelling deze keer meer dan het dubbele is. Het is niet de moeite waard om te proberen te kwantificeren, maar het beeld is zeker duidelijker dan de Apple Watch Series 5. Lees meer over het monitoren van bloedzuurstof in het volgende deel van deze Apple Watch Series 6 review.

Het monitoren van bloedzuurstof

Apple Watch Series 6 review

De bloed zuurstofsensor kan het zuurstof verzadigingsniveau in jouw bloed meten. Als een vorm van pulsoximeter stelt SpO2 monitoring op de Apple Watch 6 gebruikers in staat hun bloed zuurstof niveau te begrijpen door middel van on-demand metingen van 15 seconden en regelmatige achtergrondcontroles. Volgens Apple wordt een uitlezing van 95% tot 100% als ideaal beschouwd. Lage zuurstofgehaltes in het bloed duiden meestal op een onderliggend gezondheidsprobleem. Het kan ook een symptoom zijn van hypoxie, een levensbedreigende ziekte die de effecten van aandoeningen van de luchtwegen kan verergeren. Apple is zeker niet het eerste bedrijf dat SpO2 monitoring integreert in zijn gezondheidsfuncties, maar je kan er zeker van zijn dat het goed werk levert. Ik registreerde 98% zuurstof in mijn bloed, wat overeenkwam met de metingen die ik kreeg van een traditionele pulsoximeter. Lees meer over de slaap volg functie in het volgende deel van deze Apple Watch Series 6 review.

De Apple Watch slaapregistratie

Apple Watch Series 6 review

Je hebt niet langer één van de beste Apple Watch applicaties nodig om je slaap bij te houden. Ik heb een paar weken Apple Watch slaapregistratie gebruikt. Het is niet zo inspirerend als de afspeel monitoring software van Fitbit, maar het benadrukt met succes de voordelen van het stellen van slaapdoelen en het vaststellen van bedtijd gewoonten. De Apple Watch slaapregistratie herinnert me eraan om elke avond op hetzelfde tijdstip naar bed te gaan, en ik merk dat ik meer ontspannen ben. Lees meer over de batterij in het volgende deel van deze Apple Watch Series 6 review.

De batterij

Apple Watch Series 6 review

De Apple Watch Nike Series 6 heeft dezelfde batterijduur van 18 uur als de vorige Apple Watch Series 5, Series 4 en Series 3. Hoewel het niet verwonderlijk was, kreeg ik niet eens de volledige 18 uur tijdens de dagen dat ik de GPS gebruikte. De Apple Watch 6 kan in 90 minuten volledig worden opgeladen. Mijn Apple Watch 5 heeft circa 2,5 uur nodig om volledig op te laden. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Apple Watch Series 6 review.

Conclusie

De Apple Watch Nike Series 6 is één van de beste Apple Watches op de huidige markt!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Apple Watch Series 6 review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze Apple Watch Series 6 review blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP