Samsung Galaxy Buds Pro review

Samsung Galaxy Buds Pro review

Samsung Galaxy Buds Pro

4.9

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

5.0/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Actieve noise cancelling dempt storende omgevingsgeluiden en ruis.
  • De oordopjes zijn dankzij de IPX7 certificering waterdicht, waardoor je ze na het sporten schoonmaakt met water.
  • Via bluetooth maken de oordopjes direct verbinding met je Galaxy apparaat.

Nadelen

  • Met noise cancelling ingeschakeld gaan de oordopjes 5 uur mee, dat is minder lang dan de Galaxy Buds Live.

In deze Samsung Galaxy Buds Pro review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Samsung Galaxy Buds Pro review

SPECIFICATIES
Topklasse | In-ear | Draadloos | Noise cancelling | Met microfoon | Geschikt voor: Bellen/Werken | Dagelijks gebruik | Reizen | Sporten | Batterijduur: 28 uur 

Conclusie

De Samsung Galaxy Buds Pro zijn stijlvolle bluetooth oordopjes. De oordopjes produceren een kristalhelder 360-graden geluid waardoor het geluid uit alle richtingen lijkt te komen. Dit komt door de twee speakers, de woofer en de tweeter, die ervoor zorgen dat de lage en hoge tonen met hoge kwaliteit worden geproduceerd. De Buds Pro klinkt alsof je in een concertzaal bent. Luister je vaak naar muziek als je op reis bent? Dan zul je tevreden zijn met het nieuwe ontwerp van de Buds omdat het windgeruis minimaliseert. Een ander voordeel van het nieuwe ontwerp is dat de oordopjes de IPX7-certificering hebben doorstaan, wat betekent dat je ermee in de regen kunt lopen en ze zelfs onder de kraan kan afspoelen.

VoordelenNadelen
1. Actieve noise cancelling dempt storende omgevingsgeluiden en ruis. 
2. De oordopjes zijn dankzij de IPX7 certificering waterdicht, waardoor je ze na het sporten schoonmaakt met water. 
3. Via bluetooth maken de oordopjes direct verbinding met je Galaxy apparaat.
1. Met noise cancelling ingeschakeld gaan de oordopjes 5 uur mee, dat is minder lang dan de Galaxy Buds Live.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Samsung Galaxy Buds Pro review

Het midrange multi-track geluid van de Samsung Galaxy Buds Pro is rijk aan details met een goede harmonische ligging. Het hoge einde van het frequentiebereik is even gedetailleerd en kan het harde geluiden weerstaan. Samsung heeft de bas goed gevormd, met erg veel details. Het algehele geluid van Galaxy is enigszins bevredigend. De tonaliteit is professioneel, het dynamische vermogen is soepel en het vermogen om melodieën goed te spelen is aanwezig. In termen van ruisonderdrukking doet het wat het moet doen. Het grootste gedeelte van het omgevingsgeluid wordt geëlimineerd, maar helaas niet alles. Lees meer over de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze Samsung Galaxy Buds Pro review.

De bouwkwaliteit

Samsung Galaxy Buds Pro review

De IPX7-classificatie van de ruisonderdrukking modus is zeer goed, en ook voor degenen die gewend zijn een Noice Cancelling koptelefoon te dragen. De Galaxy Buds Pro kan tot 30 minuten overleven in een meter water, wat genoeg zou moeten zijn. Wat de draadloze verbinding betreft, gebruikt Samsung bluetooth 5.0 dat uitstekend werkt. Het is voldoende om digitale audiobestanden met een hogere resolutie te streamen en met SBC- en AAC codec ondersteuning kan deze draadloze oordopjes vrijwel elk type audiobron aan. Als je echter een Samsung Galaxy smartphone of iPad hebt kan je ook de schaalbare audiocodec van Samsung gebruiken. De oordopjes biedt multipoint koppeling, handsfree spraakbesturing en SmartThings Find, zelfs als ze niet aan het apparaat zijn gekoppeld. Verder is de iOS versie erg basic, terwijl de Android versie wat uitgebreider is. Lees meer over de kenmerken in het volgende deel van deze Samsung Galaxy Buds Pro review.

De kenmerken

Samsung Galaxy Buds Pro review

De levensduur van de batterij is fatsoenlijk, en met actieve ruisonderdrukking ingeschakeld krijg je ongeveer 5 uur luistertijd van de oordopjes en meer dan tien uur luistertijd van de oplaad case. Vijf minuten stroomvoorziening via USB-C is genoeg om weer een uur te spelen, en de Galaxy Buds Pro kan ook worden gebruikt met elk Qi-gecertificeerd laadstation. Het geluid wordt geleverd door een 6,5 mm tweeter en 11 mm mid/bass driver opstelling in elk oordopje. Elke oordop heeft ook drie microfoons voor actieve ruisonderdrukking, gesprekskwaliteit en spraakbesturing. Het kan ook worden bediend via het touch oppervlak op elke oordop, inclusief afspelen/pauzeren, vooruit/achteruit, oproepen beantwoorden/beëindigen/weigeren. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Samsung Galaxy Buds Pro review.

Conclusie

De Samsung Galaxy Buds Pro zijn één van de stijlvolste draadloze oordopjes op de markt!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Samsung Galaxy Buds Pro review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze Samsung Galaxy Buds Pro review blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP