Google Nest Cam review

Google Nest Cam review

Google Nest Cam

4.9

De kenmerken

4.9/5

De Nest Camera

5.0/5

De video-en geluidskwaliteit

4.9/5

De applicatie

4.9/5

Voordelen

  • Gebruik de app van de camera om overal ter wereld je huis in de gaten te houden.
  • De IFTTT-mogelijkheid laat deze camera samenwerken met andere slimme apparaten.
  • Deze ip-camera is plug & play: je installeert hem eenvoudig met behulp van de app.

Nadelen

  • Google Nest Aware is alleen apart als abonnement verkrijgbaar.
  • Je hebt een goed wifi signaal nodig op de plek waar je de camera installeert, met een wifi versterker creëer je een sterk wifi netwerk in de buurt van je camera.

In deze Google Nest Cam review leest u alles over het design, kenmerken, bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Google Nest Cam review

SPECIFICATIES
Voor binnen | 3 megapixels| ⅓ inch mm | 1920 x 1080 pixels | 30FPS | 130 graden | Niet bedraad

Conclusie

Gebruik de Google Nest Cam indoor ip-camera om in de gaten te houden wat er in huis gebeurt. Gebruik de camera om je kinderen of huisdieren in de gaten te houden, of houd contact met je dierbaren. Als de camera beweging of geluid detecteert, ontvang je een pushbericht. Vervolgens kan je in de Nest-app zien wat er gebeurt. Via de app kun je ook live uitzendingen bekijken. De netwerkcamera heeft een responsfunctie. Hierdoor kan je op afstand luisteren en reageren. Dit is handig als je je kinderen wilt kalmeren of jouw hond van de bank wilt halen.

VoordelenNadelen
1. Gebruik de app van de camera om overal ter wereld je huis in de gaten te houden. 
2. De IFTTT-mogelijkheid laat deze camera samenwerken met andere slimme apparaten. 
3. Deze ip-camera is plug & play: je installeert hem eenvoudig met behulp van de app.
1. Google Nest Aware is alleen apart als abonnement verkrijgbaar. 
2. Je hebt een goed wifi signaal nodig op de plek waar je de camera installeert, met een wifi versterker creëer je een sterk wifi netwerk in de buurt van je camera.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De kenmerken

Google Nest Cam review

Een van de belangrijkste voordelen van de Nest Cam is de heldere 1080p videostreaming. In combinatie met de groothoeklens en 8x zoom van de camera is de beeldkwaliteit erg goed. Nest heeft ook het nachtzicht verbeterd, wat indrukwekkender is dan je zou verwachten. De 3-megapixellens van de camera is omgeven door acht LED-lampjes om indrukwekkende details vast te leggen, hoewel er nog steeds de typische bewegingsvertraging is die wordt geassocieerd met beveiligingscamera’s. Je kan je voorkeuren instellen in de desktopinterface en mobiele apps om geluids- en/of bewegingsmeldingen van de Nest Cam te ontvangen. Verder kan je de instellingen niet aanpassen.

Google Nest Cam review

De Nest Cam heeft een planningsfunctie, zodat je kan kiezen op welk tijdstip van de dag je de camera wilt inschakelen en opnemen, en wanneer je hem wilt inschakelen. Met de Nest Cam kan je ook praten en luisteren via de camera. De functie is vergelijkbaar met een tweerichtingsbabyfoon. Je kan jouw huisdieren begroeten terwijl je niet thuis bent en zelfs indringers afschrikken. Het is vermeldenswaard dat de basiscamera-intercomfunctie erg eenvoudig is. De geluidskwaliteit in beide richtingen is zeker geen hifi.

Google Nest Cam review

Met de Nest Protect brand- en koolmonoxidemelder neemt de Nest Cam automatisch een clip op wanneer er rook in je huis wordt gedetecteerd om het incident op te nemen en je te helpen erachter te komen wat er is gebeurd. De Nest Cam kan communiceren met verschillende apparaten van derden. Als de Nest Cam beweging detecteert wanneer een bewoner thuis weggaat, gaat het slimme Philips Hue-lampje aan en wordt de SkyBell-videodeurbel geactiveerd om de opname te starten. Andere producten die met de Nest Cam worden gebruikt is de petnet smartfeeder.

De Nest Camera

Google Nest Cam review

De Nest Cam heeft een stijlvol ontwerp en is uitgerust met een gladde metalen beugel die een glanzend zwarte camera mooi ondersteunt. De magnetische basis biedt stabiliteit aan de camera en ondersteunt het langwerpige roterende been dat aan de lens is bevestigd. Er is een LED aan de bovenkant van de lens, die blauw knippert wanneer de camera verbinding probeert te maken met het netwerk, en constant groen blijft wanneer de stroom is ingeschakeld. Het USB-gedeelte wordt losgekoppeld van het stopcontact zodat de camera kan worden aangesloten op elke USB-poort, zoals een iPad. De Nest Cam is uitgerust met een magnetische basis en een aan de muur gemonteerde montageplaat en hardware, waardoor je verschillende opties hebt om de camera te installeren. Aan de muur hangend of op een plat oppervlak. De slim ontworpen verstelbare camera en camerabevestiging, evenals een groothoeklens van 130 graden, bieden je flexibiliteit voor het gebied dat moet worden vastgelegd.

De video-en geluidskwaliteit

Google Nest Cam review

Als je op een smartphone afspeelt, kunnen 1080p-beelden van de Nest Cam ervoor zorgen dat je kamer er bijna uitziet als in een film. De voordelen van de verhoogde resolutie zijn duidelijk. Wanneer het internet signaal zwak is, kan de standaardinstelling van 720p in de mobiele applicatie video’s sneller laden, maar het kijken naar 1080p-materiaal op een sterke verbinding is prachtig. Er zal een kleine vertraging van ongeveer 1 seconde optreden bij realtime weergave, maar voor de Nest Cam is de vertraging geen probleem. De 8x zoom van de Nest Cam is zeer effectief, waardoor je kan in- of uitzoomen op een specifiek gebied op het touchscreen-apparaat. Dit is een leuke functie. Verder kan je de nachtzicht modus handmatig activeren om gebieden met weinig licht vast te leggen.

De applicatie

Google Nest Cam review

De gratis Nest-app voor Android en iOS is eenvoudig in gebruik. Een eenvoudige startpagina toont al je geïnstalleerde Nest-apparaten, met een vervolg keuzemenu dat toegang geeft tot instellingen en accountinformatie. Je hoeft alleen maar op het Nest Cam-pictogram te klikken en alle camera’s die je in je huis hebt geïnstalleerd, worden weergegeven met een fotopictogram en de naam van de camera.

Conclusie

Een geweldige camera om in de gaten te houden wat er in huis gebeurt!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Google Nest Cam review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze Google Nest Cam review blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP