Chord Electronics Poly recensie

Chord Electronics Poly

4.65

De geluidskwaliteit

4.6/5

De bouwkwaliteit

4.8/5

De kenmerken

4.6/5

Voordelen

  • Speel Spotify via Bluetooth of Airplay.
  • Tot 9u autonomie voor onderweg.
  • Stream je muziek draadloos naar de Poly + Mojo.

Nadelen

  • Geen standaard lader inbegrepen.

In deze Chord Electronics Poly recensie leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Chord Electronics Poly recensie: voorkant

SPECIFICATIES
Afmetingen: 5 x 6,2 x 2,2 cm | Gewicht: 147 gram | Maximale frequentie: 786000 Hz | Minimale frequentie: 44100 Hz | Bluetooth versie: Bluetooth 4.1

Conclusie

Ondanks zijn onvolmaakte bruikbaarheid is de Chord Poly een uitstekend streamingaccessoire!

VoordelenNadelen
1. Speel Spotify via Bluetooth of Airplay.
2. Tot 9u autonomie voor onderweg.
3. Stream je muziek draadloos naar de Poly + Mojo.
1. Geen standaard lader inbegrepen.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De kenmerken

Chord Electronics Poly recensie: achterkant 2

Aan de uitgang van de Mojo zijn de dubbele 3,5 mm-aansluitingen ideaal voor de meeste koptelefoons. Om verbinding te maken met het systeem heb je een 3,5 mm RCA-kabel nodig. Als je dat laatste doet, neemt Poly de digitale invoer van Mojo over, dus je moet tijdens het streamen alle aangesloten bronnen loskoppelen. Bovendien word je een slaaf van de batterijduur van negen uur die Poly claimt.

Het streamen van media via AirPlay en Bluetooth moet zo eenvoudig mogelijk zijn. Gelukkig is het opzetten van Poly voor DLNA niet meer zo vergelijkbaar met het monteren van een ikeameubel. De GoFigure-configuratie-app van Chord komt uit in 2018, wat betekent dat gebruikers nu Wi-Fi-netwerken kunnen opzetten en instellingen kunnen beheren via smartphones. De app is ook een toegangspoort tot Bluetooth-instellingen en afspelen, u kunt Roon-besturing uitvoeren wanneer u Poly als een eindpunt gebruikt, hotspot-modi en Wi-Fi-netwerken configureren in specifieke landen / regio’s en de status van hotspots, Wi-Fi-signalen en Bluetooth bekijken.

Het neemt echter niet de taak van muziekstreaming op zich, dus gebruikers zullen nog steeds moeten vertrouwen op DLNA-servertoepassingen van derden. Chord gebruikt Plex en 8 Player als voorbeelden, maar beide vereisen extra kosten voor volledige toegang. MyAudioStream Lite is een perfecte gratis app voor Android- en iOS-apparaten, maar deze keer hebben we ervoor gekozen om de BubbleUPnP-app voor Android te gebruiken op Google Pixel 3a XL-telefoons. Omdat streaming-apps de basiservaring zijn van de meeste muziekstreaming, kun je ze openen en er afspeelknoppen in uitvoeren, en het is jammer dat Chord hier is weggelaten.

De nieuwste 2.0-firmware die vanaf hier beschikbaar is voor bestaande Poly-bezitters biedt enige integratie van Tidal en Qobuz, voer de inloggegevens van de service in de GoFigure-app en in de DLNA-streaming-app van je keuze in. Bij het ontdekken van de inhoud van de service in de map, kiest Poly als server. Er is ook een microSD-kaartsleuf voor onbeperkte uitbreiding van DLNA- en lokale afspeelfuncties. U kunt ook muziek afspelen via de Roon-software op uw pc of Mac, waardoor MQA-bestandsstreaming wordt bereikt en een andere manier om toegang te krijgen tot Tidal.

De update biedt ook volledige Roon Ready-certificering, wat betekent dat eigenaren kunnen profiteren van Roon’s ondersteuning en assistentie, evenals het gemak van eenvoudig schakelen tussen Bluetooth- en Roon Ready-modi. Nu gebruikt Chord een nieuwe, geavanceerdere Wi-Fi-driver, die volgens hem sneller is op 2,4 GHz-netwerken. Het Bluetooth-protocol is ook verbeterd omdat het beter kan werken met Wi-Fi. Poly zal de uitgebreide bestandsondersteuning van Mojo niet veranderen omdat het ook PCM-bestanden (tot 768 kHz) en DSD256 aankan. Lees meer over de geluidskwaliteit in het volgende deel van deze Chord Electronics Poly recensie.

De geluidskwaliteit

Chord Electronics Poly recensie: achterkant

Hoewel de installatie onmiskenbaar is verbeterd, is de bruikbaarheid nog steeds bewerkelijker dan het gebruik van een alles-in-één applicatie. Zodra de link echter is gepubliceerd met uw muziekbibliotheek, wordt de negatieve impact minder belangrijk. Wat het muzikale huwelijk betreft, bereiden Poly en Mojo zich misschien voor op hun zilveren jubileumviering. Klinkt, dit is een match gemaakt in de hifi-muziekhemel. We hebben het draadpaar aangesloten op de RCA-ingang van onze referentiekleurengamma-versterker, en vergeleken met de Cambridge Audio CXA61, is de Chord-combo duidelijk duidelijker en ritmischer.

Bij het spelen van “74 Shht – Masterpiece” hebben ze duidelijkere en meer gestructureerde dubbele open-loop-tonen en een levendige gitaarklank, en streven ze steviger naar de harmonie van vervormde instrumenten. Wanneer vervormde en automatisch aangepaste karbonades nodig zijn, wordt dit de focus van uitmuntende vaardigheden en dynamisch inzicht waar Cambridge University niet aan kan tippen. De diepe inzichten strekken zich uit tot de lage, sterke verankering van de gewelddadige baslijn. Als we “73 Phosphorescent – New birth in New England” spelen, wordt het bovenstaande proces herhaald. Mojo en Poly zullen niet verslaafd zijn aan multifunctionele improvisatie, terwijl de percussie van de gitaar en het drumdansen ideale effecten hebben.

De Poly / Mojo-koppeling kan mogelijk niet volledig zorgen voor een luidere CXN, of er is misschien geen ruimte op het podium, maar het wordt bijna nooit gemist. Thelonious Monk’s Locomotive is een jazzorkest waarvan het akkoord de dichtheid van de installatie weergeeft zonder claustrofobisch te klinken. De klarinet heeft vitaliteit en dynamische hefkracht, en de nauwe band tussen de pianist en de drummer die de ym verslaat, is nooit in twijfel getrokken.

Hoewel streaming via AirPlay en Bluetooth niet nauwkeurig genoeg, open of transparant is, kan het wel goed aan de verwachtingen voldoen. Om de draagbaarheid van akkoorden te testen, hebben we de Boose 700-koptelefoon op Mojo aangesloten en via Bluetooth “72 A$AP Rocky – Praise the lord (da shine)” gespeeld. Als je ze uitsluit door de oortelefoons rechtstreeks op de smartphone aan te sluiten, zijn de prestaties nauwelijks duidelijk, solide of gedetailleerd. Lees meer over de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze Chord Electronics Poly recensie.

De bouwkwaliteit

Voorkant

Degenen die bekend zijn met Mojo, houden misschien van de gekleurde knoppen, die het vermogen en de samplefrequentie van het afspeelbestand aangeven. Dit is nog steeds het geval wanneer Poly is aangesloten, dus als je bijvoorbeeld een 44k.1kHz-nummer streamt vanaf een NAS-schijf via wifi, licht de knop rood op. Als het een 192 kHz-bestand is, worden ze blauw. Poly heeft vele andere ingehouden en functionele indicatoren die Mojo-koppeling, batterijduur en instellingenstatus aangeven. Lees meer over de functies in het volgende deel van deze recensie van Chord Electronics Poly. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Chord Electronics Poly recensie.

Conclusie

Er is nog ruimte voor verbetering. Poly mist nog steeds zijn eigen streamingmediatoepassing, evenals netstroom en toegang tot fysieke invoeropties om de bruikbaarheid van hifi-geluidssystemen te verbeteren. Vanwege deze weglatingen zijn Chord’s Poly en Mojo niet voor iedereen. Hopelijk heeft deze Chord Electronics Poly recensie u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP