Cambridge Audio AXC35 recensie

Cambridge Audio AXC35

4.7

De geluidskwaliteit

4.7/5

De kenmerken

4.8/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

Voordelen

  • Dankzij de hoogwaardige DAC geniet je een gedetailleerde geluidsweergave.
  • De speler speelt ook cd's af met mp3 en wma bestanden erop.
  • Via de digitale coaxiale uitgang zet je een cd over naar een digitaal bestand.

Nadelen

  • Je sluit geen koptelefoon aan via een 3,5 mm jack aansluiting.

In deze Cambridge Audio AXC35 recensie leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

SPECIFICATIES
Frequentiebereik: 20Hz tot 20kHz | Uitgangsimpedantie: <50 ohm | Playback: Ja | Maximaal vermogen: 15W | Afmetingen (HBD): 7,5 x 43 x 30,5 cm | Gewicht: 4,3 kg

Conclusie

Een minimalistische model van Cambridge Audio. Lees in de volgende alinea van deze Cambridge Audio AXC35 recensie meer over de voor-en nadelen.

VoordelenNadelen
1. Dankzij de hoogwaardige DAC geniet je een gedetailleerde geluidsweergave. 
2. De speler speelt ook cd’s af met mp3 en wma bestanden erop. 
3. Via de digitale coaxiale uitgang zet je een cd over naar een digitaal bestand. 
1. Je sluit geen koptelefoon aan via een 3,5 mm jack aansluiting.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

We begonnen te luisteren naar “The Beatles I Saw Her Standing There”. De 160 BPM bas- en refreinklanken zijn zeer open en gemakkelijk te onderscheiden, en worden een instrument naast de gestructureerde menselijke stem. De zwevende drumvulling en gelaagde contemplatieve instrumenten worden gecontroleerd en geleverd met een aangename muzikale consistentie, en het is bewezen dat de speler bekwaam is in deze frequenties. Naarmate het album evolueerde naar “come together”, merkten we dat de Cambridge Audio AXC35 niet kalm zal zijn vanwege de snelle maatsoort, maar met de ondersteuning van de onheilspellende baszang zal het een flitsend percussieritme uitzenden door de hoge noten.

We hebben “let it be” in Cambridge Audio AXC35 geladen. Vanaf het begin van tot het einde hebben we uitstekende uitvoeringen gezien en we zijn niet bang om groter te worden. Het grootste probleem met de Cambridge Audio-speler is dat deze moet concurreren met de werkelijk verbazingwekkende Marantz CD6006. Van improvisatie op klassieke gitaar tot bijna rapzang, de tijd van de Marantz CD6006 is erg goed. Een paar jaar geleden, toen Marantz-producten bijna 500 euro konden opleveren, is dit nauwelijks een eerlijke vergelijking. In 2020 kunnen de winnaars van 2019 echter voor dezelfde prijs worden gekocht als dit nieuwe Cambridge Audio-model. Lees in de volgende alinea van deze Cambridge Audio AXC35 recensie meer over de kenmerken.

De kenmerken

Cambridge Audio AXC35 - Achterkant

Aan de achterkant, naast de lijnuitgang en het netsnoer, maakt de coaxiale digitale uitgang (voor invoer naar een aparte DAC of digitale recorder) de lijst met aansluitingen compleet. Coaxkabel is het belangrijkste verschil tussen de AXC35 en de goedkopere AXC25. Er is geen optische uitgang en USB-ingang in de bekroonde Marantz CD6006 (bijvoorbeeld voor het aansluiten van Apple-producten of USB-opslagapparaten), maar op dit niveau heeft Cambridge Audio ongeveer genoeg werk verzet. Lees in de volgende alinea van deze Cambridge Audio AXC35 recensie meer over de bouwkwaliteit.

De bouwkwaliteit

Voor het minimalistische ontwerp kent de constructie van de Cambridge Audio AXC35 bijna geen verfrissende welvaart, en deze situatie is doorgetrokken naar de bijbehorende afstandsbediening. Net als de AXA35 ziet de systeemafstandsbediening die bij de Cambridge Audio AXC35 wordt geleverd eruit als een instapafstandsbediening voor een dvd-speler, maar heeft deze geen enkele knoppen. Als je hem met je duim kruist, kun je zelfs de bovenklep omdraaien, waar het gaatje zit waar de knoop ontbreekt. Het heeft perfecte functies, maar wijkt iets af in snijhoeken. Anders is er een centraal, helder en aangenaam dot-matrix-display, vijf ronde aan / uit-knoppen, uitwerpen, afspelen / pauzeren, nummers overslaan en stopknoppen (aan de rechterkant van het apparaat) en aan / uit-knop aan de linkerkant. De knop (met een subtiele functie) heeft een lampje in het midden. Het display geeft geen cd-tekst weer, maar dat is op dit niveau nauwelijks een probleem. Lees in de volgende alinea van deze Cambridge Audio AXC35 recensie meer over onze conclusie.

Conclusie

Cambridge Audio biedt betaalbaar, krachtig en hoorbaar geluid met voldoende helderheid en detail. Het moet de winnaars van 2019 onder ogen zien, maar de Cambridge Audio-speler is nog steeds een waardige suggestie. Als u wilt dat uw high-fidelity audiocomponenten dezelfde kwaliteit absorberen in plaats van uw interieurdecoratie domineren, dan is Cambridge Audio AXC35 nog steeds een betrouwbare oplossing. Hopelijk heeft deze Cambridge Audio AXC35 recensie u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP