Audio Pro BT5 review

Audio Pro BT5

4.9

4.9/5

Voordelen

  • Ontzettend mooi geluid.
  • Multi-room mogelijkheden.
  • Erg sterke bas.

Nadelen

  • Software kan verbeterd worden.

In deze Audio Pro BT5 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Audio Pro BT5 voorkant - Zwart

SPECIFICATIES
Bluetooth-versie: 4.0 | Aux in: 3,5 mm |Frequentiebereik: 50Hz tot 20kHz – | Afmetingen (hbd): 13,4 x 25 x 15 cm | Gewicht: 2,75 kg

Conclusie

De Audio Pro BT5 is een eenvoudige, stijlvolle en sonisch bekwame Bluetooth speaker.

VoordelenNadelen
1. Ontzettend mooi geluid.
2. Multi-room mogelijkheden.
3. Erg sterke bas.
1. Software kan verbeterd worden.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Audio Pro BT5 zijkant - zwart

Heeft de wereld nog steeds Bluetooth speakers nodig? Je komt erachter als je de Audio Pro BT5 review leest! Het lijdt geen twijfel dat er meer speakers in de hoeken van de gastenkamers zijn geperst, laat staan ​​de speakers voor dagelijks gebruik. Waarom zouden we om Audio Pro BT5 geven? Omdat het een Bluetooth speaker is in de buitencategorie, vooral omdat Audio Pro een uitstekende recente staat van dienst heeft in het omgaan met draadloze speakers van dit formaat.

Met voldoende tijd om te versnellen, vermijdt Audio Pro BT5 de normale valkuilen van relatief compacte draadloze speakers. Luisterend naar All Time Low van “Getaway Green” worden de door elkaar gegooide drums duidelijk en gedetailleerd weergegeven. De kickdrum- en basnoten zijn ook zwaar. Green Day – Basket Case kan altijd de bevestiging van mensen wekken dat de Audio Pro BT5 kan leveren en een afgerond geluid kan bieden. De dreun van de drum is er, hoewel hij misschien wat strakker is, zijn we blij om te zien dat speakers van dit formaat en prijs een goede onderkant hebben.

Audio Pro BT5 is wellicht het meest geschikt voor thuisgebruik voor pop- en rock nummes. De gebalanceerde transmissie werkt goed met de menselijke stem en het is geen probleem om de audiotrack volledig te benutten binnen het beperkte dynamische bereik. Als het ritme veeleisender is, kan het ritme enigszins veranderen, of het nu gaat om elektronische nummers of orkestwerken, maar we kunnen het vergeven voor dit prijskaartje. Het is duidelijk dat, hoewel Audio Pro BT5 niet perfect is, het een betrouwbare speaker is in termen van het geldbedrag dat u moet uitgeven. Lees in de volgende alinea van deze Audio Pro BT5 meer over de bouwkwaliteit.

De bouwkwaliteit

Audio Pro BT5 voorkant - bruin

De meest kieskeurige en stijlbewuste mensen zullen dol zijn op dit soort modellen. Het formaat van de speaker is groot, hij komt rechtstreeks uit het Scandinavische designboek, wat logisch is voor een merk dat zichzelf Voice of Scandinavia noemt. Maar hoewel we tevreden zijn over het formaat en de stijl, voelen de knoppen een beetje onhandig aan. Maar als u ze eenmaal gebruikt, zult u ze wellicht nauwelijks meer gebruiken. Binnenin zit een Klasse D digitale versterker, die 10 Watt vermogen naar een 20 mm textiele dome-tweeter en 30 Watt naar een 10 cm woofer stuurt. Er zijn drie afwerkingen voor de Audio Pro BT5, die Audio Pro drijfhout, walnoot en zwart. Alle drie afwerkingen hebben een grijze stoffen grille. Lees in de volgende alinea van deze Audio Pro BT5 meer over de kenmerken.

De kenmerken

Voor veel mensen kan de functieset van een Bluetooth speaker net zo belangrijk zijn als de geluidskwaliteit. Hoewel Audio Pro BT5 eigenlijk een Bluetooth speaker is, is het geen multiroom speaker. Het heeft niets te maken met het bekroonde multiroom-assortiment van Audio Pro en er is geen AirPlay, Spotify Connect of spraakbesturing. Er is ook een 3,5 mm-ingang voor het aansluiten van niet Bluetooth-apparaten. Bovendien kunt u met zes kleine knoppen het apparaat in- en uitschakelen, het apparaat koppelen, schakelen tussen Bluetooth en AUX-ingang en het volume aanpassen. Er is geen afstandsbediening, maar aangezien u uw telefoon of computer als muziekbron gebruikt, kunt u deze mogelijk wel bedienen. Wanneer we schakelen tussen onze MacBook en iPhone Xtelefoon en ons verplaatsen tussen verschillende kamers, is koppelen eenvoudig. De verbinding verloopt naadloos. Hij kan werken op de hoofdstroombron en is niet draagbaar, dus hij is niet geschikt voor buitengebruik. Lees in de volgende alinea van deze Audio Pro BT5 meer over onze conclusie.

Conclusie

Hoewel er een groot aantal bluetooth speakers op de markt is, hebben we niet veel speakers van dit formaat en stijl getest. Ze zijn over het algemeen draagbaarder, goedkoper, kleiner of groter en bevatten meer functies en mogelijkheden. Daarom zou je kunnen denken dat Audio Pro BT5 de gaten kan opvullen en er ergens goed uit kan zien op een plank. Er is immers nog ruimte voor nog een bluetooth speaker. Ik hoop dat deze Audio Pro BT5 review nuttig is voor uw beslissing!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP