Ultimate Ears Boom 3 review

Ultimate Ears Boom 3

4.85

De geluidskwaliteit

4.8/5

De bouwkwaliteit

4.9/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Door de 360 graden verspreiding van het geluid klinkt je muziek vanaf elke positie helder.
  • Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitenshuis gebruik.

Nadelen

  • Wanneer de batterij leeg is, luister je niet verder via een audiokabel.

In deze Ultimate Ears Boom 3 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Ultimate Ears Boom 3 voorkant - zwart

SPECIFICATIES
Afmetingen: 22,5 x 8,7 cm | Gewicht: 925 gram | Levensduur batterij: 15 uur | Afwerkingen: 6

Conclusie

Een vernieuwd ontwerp maakt deze speaker een geweldige koop! Lees meer over de voor-en nadelen in het volgende deel van deze Ultimate Ears Boom 3 review.

VoordelenNadelen
1. Door de 360 graden verspreiding van het geluid klinkt je muziek vanaf elke positie helder. 
2. Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitenshuis gebruik. 
1. Wanneer de batterij leeg is, luister je niet verder via een audiokabel.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Magic Button: Megaboom 3

Het bedrijf UE wees erop dat de prestaties van de Ultimate Ears Boom 3 hetzelfde zijn als de uitstekende Ultimate Ears Boom 2. We houden van de Ultimate Ears Boom 2, maar in de tijd dat we het hebben beoordeeld, hebben concurrenten de concurrentie ingehaald en de lat hoger gelegd. We begonnen met streamen vanaf Spotify en waren verrast door de geluidskwaliteit van de Boom 3. We bereikten driekwart van het volume en de Ultimate Ears Boom 3 creëerde momentum.

De Ultimate Ears Boom 3 heeft dezelfde gedurfde en dynamische kenmerken als zijn voorgangers, en zijn populaire liedjes vallen op een zeer gedetailleerde en interessante manier op. De timing is nauwkeurig en de Ultimate Ears Boom 3 doet zijn best om de kern van het nummer te bereiken. Dit is meestal een sympathieke luisterervaring, maar de bas van zijn grote broer Ultimate Ears Megaboom 3 brengt de toonbalans in evenwicht en brengt meer kracht naar het middenbereik. Lees meer over de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze Ultimate Ears Boom 3 review.

De bouwkwaliteit

Ultimate Ears Boom 3 bouw

Als er nog een bluetooth speaker is die stijl en robuustheid zo zelfverzekerd combineert, hebben we die nog niet gezien. Ultimate Ears slaagde erin om zijn prachtige cilindrische supersterke ontwerp verder te perfectioneren in de Ultimate Ears Boom 3. De IP67-classificatie betekent dat het stof- en waterdicht is, en de stof met hoge dichtheid is opnieuw verwerkt om het extreem onverwoestbaar te maken, ongeacht de omgeving. Dit is een stevige speaker, maar compact en licht genoeg om in je tas te gooien tijdens het backpackn. Het drijft, dus je kunt het bij het zwembad laten drijven terwijl je muziek speelt.

De lange balk met de iconische volumeknop is naar de achterkant van de speaker verplaatst om de Ultimate Ears Boom 3 er helderder uit te laten zien en 360 graden geluid vrijer te verspreiden. We houden van de glans van de nieuwe tweekleurige stoffen bekleding. De Ultimate Ears Boom 3 heeft zes kleuren: zwart, rood, blauw, paars, donkerblauw en lichtblauw.

Het bovenpaneel is platter en heeft een nieuwe multifunctionele “magische knop” die, samen met de aan / uit-knop en de bluetooth-koppelingsknop, gemakkelijker in te drukken is dan voorheen. De oplaadpoort bevindt zich nu wijselijk onder de waterdichte deur aan de achterkant van de speaker, wat betekent dat hij rechtop kan staan ​​tijdens het opladen. Net als de vorige iteratie kan de UE Boom 3, 15 uur meegaan op een enkele lading. Lees meer over de kenmerken in het volgende deel van deze Ultimate Ears Boom 3 review.

De kenmerken

De kenmerken Megaboom 3

Ultimate Ears heeft ook veel nieuwe trucjes! Door op de magische knop te tikken, kunt u nummers pauzeren, afspelen en overslaan, terwijl u lang ingedrukt houdt om de afspeellijst weer te geven die is geïmporteerd van de muziekstreamingservice. Momenteel is de afspeellijstfunctie beperkt tot Apple Music op iOS-apparaten en Deezer Premium op Android-apparaten, maar het bedrijf UE hoopt zo snel mogelijk meer streamingdiensten toe te voegen. U kunt uw favoriete afspeellijsten van deze streamingdiensten toevoegen in de verbeterde Boom-applicatie en ze in de wachtrij plaatsen, lang op de bovenste knop drukken om ze af te spelen en naar de volgende nummerlijst scrollen.

Met de nieuwe en innovatieve Boom-app kun je twee UE Boom 3’s koppelen om stereogeluid te krijgen. Of, als u meer geluid wilt, kunt u meer dan 150 Boom- en Megaboom-speakers (huidige en vorige luidsprekers) in serie schakelen voor een feestje. Het bluetooth-bereik van de UE Boom 3 is vergroot van 9 meter naar 50 meter. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Ultimate Ears Boom 3 review.

Conclusie

De Ultimate Ears Megaboom 3 biedt een meer bevredigende en volle luisterervaring voor 40 euro extra. Echter, heeft de Ultimate Ears boom 3 erg veel functies en biedt het en robuust ontwerp. Hopelijk heeft deze Ultimate Ears Boom 3 review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP