Marshall Acton 2 Review

Marshall Acton 2

4.75

De geluidskwaliteit

4.7/5

De bouwkwaliteit

4.9/5

De kenmerken

4.6/5

Voordelen

  • Apparaten zonder Bluetooth verbinding sluit je aan via de aux ingang.
  • Je past de bass, treble en het volume eenvoudig aan met de draaiknoppen op de speaker.
  • De ingebouwde woofer geeft muziek een krachtige bas.

Nadelen

  • Een accu ontbreekt, waardoor je de speaker niet buiten kunt gebruiken.

In deze Marshall Acton 2 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Marshall Acton 2 voorkant

SPECIFICATIES
Alexa stembesturing: Ja| Bluetooth: Ja | Spotify Connect: Ja | Ingangen: 3,5 mm | Afmetingen (BHD): 16 x 26 x 15 cm | Gewicht: 2,85 kg

Conclusie

De Marshall Acton 2 heeft een krachtige pas en een mooi uiterlijk.

VoordelenNadelen
1. Apparaten zonder Bluetooth verbinding sluit je aan via de aux ingang. 
2. Je past de bass, treble en het volume eenvoudig aan met de draaiknoppen op de speaker. 
3. De ingebouwde woofer geeft muziek een krachtige bas. 
1. Een accu ontbreekt, waardoor je de speaker niet buiten kunt gebruiken.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Volumeknop speaker

Het is niet verrassend dat het Marshall Acton 2 geluid een uitstekend geluid biedt vanwege zijn grootte, en wij vinden de basweergave erg indrukwekkend. We geven niet zoveel om de EQ-instelling. Als je een laag volume kiest, kan de balans te hoog zijn, maar uit de mooie doos kan de woofer en de reflecterende poort aan de achterkant van de speaker normaal werken. Het detailniveau is ook goed, hoewel het geen uitzondering is. Er is een duidelijke scheiding tussen de muziekinstrumenten, en zelfs als je alleen YouTube-video’s afspeelt via Bluetooth, kan de Marshall Acton 2 veel goedkopere draadloze speakers overtreffen.

Van deze algemene aspecten van de presentatie is ons grootste probleem de verharding van de geluidskwaliteit wanneer de middentonen en Marshall het volume hoger zetten. Dat laatste spreekt voor zich, maar we waren onder de indruk van de dunne holte in het midden. Deze frequenties zijn erg belangrijk en deze frequentie wordt feitelijk gegenereerd door deze zwakke prestatie.

Zijkant speaker

Wat ons het meest stoort, is de manier waarop de Marshall Acton 2 omgaat met de dynamiek. Ritmisch gezien is het verwarrend, zelfs met ongecompliceerde ritmes, en instrumenten lijken vaak in verschillende talen te spreken. Het algemene neutrale dynamische gevoel helpt niet. Marshall wil luide tonen spelen, maar mist de intensiteit om een ​​nummer te spelen die we echt wilde horen. Lees in de volgende alinea van deze Marshall Acton 2 review meer over de kenmerken.

De kenmerken

Marshall Acton 2 Connectiviteit

Om het potentieel van de speaker volledig te benutten, moet u de Marshall Voice-app downloaden op uw smartphone of tablet. Hiermee wordt de eerste link naar Alexa gemaakt en krijgt u toegang tot de vijfbands-equalizer van de Marshall Acton 2. Eenmaal verbonden, weet je dat de vijf blauwe LED-indicatoren van de speaker op het voorpaneel Alexa oplichten, en dankzij spraakherkenning hoef je niet vanuit de hele kamer commando’s te roepen.

Speaker in kamer

De Alexa-integratie van Marshall is net zo eenvoudig als we de laatste tijd bekend waren. Die far-field-microfoons zijn de moeite waard om op te nemen, en ze kunnen aan onze eisen voldoen, zelfs als Marshall Acton 2 in grote aantallen speelt. Zet ze naast de Audio Pro Addon C10, in feite dezelfde speaker die op twee manieren zijn voltooid, tot nu toe heeft Marshall het beroemde Scandinavische bedrijf prijzenswaardig bijgehouden. Lees in de volgende alinea van deze Marshall Acton 2 review meer over de bouwkwaliteit.

De bouwkwaliteit

Marshall Acton 2 Achterkant

De Marshall Acton 2 is de kleinste en goedkoopste in Marshall’s Alexa draadloze speakerserie en blijft het bedrijfsimago van zijn iconische gitaarversterker-esthetiek belichamen. De toename van slimme compatibiliteit biedt ook de mogelijkheid van een compleet multiroom systeem. Het lichaam neemt de typische Marshall-stijl aan, is stevig en duurzaam, de bovenkant gebruikt een draaiknop in versterkerstijl om het volume, de bassen en de hoge tonen aan te passen, en gebruikt een knop van geborsteld metaal om de signaalbron tussen wifi, Bluetooth en aux te selecteren. Lees in de volgende alinea van deze Marshall Acton 2 review meer over onze conclusie.

Conclusie

Voor deze prijs is het geluid van de Marshall Acton 2 niet de slechtste speaker die we ooit hebben gehoord, maar zelfs voor compatibiliteit met Alexa is de prijs van 250 euro niet een klein bedrag. De vormgeving van de Marshall Acton 2 heeft wel veel te loven, maar er is nog veel ruimte voor verbetering. Hopelijk heeft deze Marshall Acton 2 review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP