Audiolab 8300A Review

Audiolab 8300A

4.85

4.8/5

Voordelen

  • Goede kwaliteit.
  • Goede prijs/kwaliteit.
  • Veel aansluitmogelijkheden.
  • Fraai gebouwd.

Nadelen

  • Niks.

In deze Audiolab 8300A review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Audiolab 8300A Review - Voorkant

SPECIFICATIES
Speaker kanalen: 2 | Vermogen: 150 Watt | Wifi: Geen Wi-Fi | Bluetooth: Nee | Bluetoothbereik: 0 meter | Multiroom: Nee | Afmetingen (b x h x d): 444 x 80 x 330 mm | Gewicht: 7,8 kg

Conclusie

Audiolab 8300A is een krachtig product en brengt veel plezier met zich mee.

VoordelenNadelen
1. Goede kwaliteit
2. Goede prijs/kwaliteit
3. Veel aansluitmogelijkheden
4. Fraai gebouwd
1. Niks

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Het geluidskwaliteit

Achterkant Versterker

Er wordt beweerd dat de output van 75 watt per kanaal relatief gezond is, maar het verklaart nauwelijks hoe robuust de Audiolab 8300A eigenlijk klinkt. Luister naar muziek met een breed scala aan dynamische limieten, zoals Kinks You Really Got Me van de Kinks of Blue Öyster Cult (Don’t Fear) The Reaper. Lage frequentie is ongeëvenaard door veel concurrenten. De presentatie is ook erg dik, met een breed stereogeluidsveld vol goed gedefinieerde, goed gefocuste instrumenten.

Net zoals ze komen, en weigeren onnatuurlijke kleuren of dramatische effecten aan het geluid toe te voegen. We luisterden naar de serie Daybreak en waren erg onder de indruk van de manier waarop de versterker tonale texturen presenteerde. De presentatie is ook erg schoon, alsof het vervormingsniveau veel lager is dan normaal. Ondanks deze overduidelijke talenten zijn we niet helemaal tevreden over de algehele prestatie. Vergeleken met de alternatieve producten mist Audiolab een beetje ritme. De Audiolab 8300A kan de dynamiek van muziekverandering niet overbrengen zoals we hopen. Lees meer over de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze Audiolab 8300A review.

De bouwkwaliteit

Zijkant versterker

De productiekwaliteit is zo goed als die van Audiolab. De zwarte kleur van ons testexemplaar zorgt ervoor dat de behuizing sterk en mooi aanvoelt. We houden vooral van de scherpe randen op het aluminium paneel en het precieze gevoel van de wijzerplaat. We houden ook van de afstandsbediening, het is een stijlvolle systeemcontroller. Achterin vind je ingangen op rijniveau, inclusief gebalanceerde XLR-opties. Voor degenen die platen gebruiken, is er ook een verstelbare draaischijf met bewegende magneet / bewegende spoel. Er zijn ook twee sets speakeruitgangen, waardoor tweedraads verbinding eenvoudiger wordt.

Dit is de eerste keer dat een versterker van het merk een beeldscherm heeft, wat erg handig is voor het instellen van de versterker en het maken van aanpassingen zoals standby mode. Het is groot en gemakkelijk af te lezen, zelfs op afstand. Net als de geïntegreerde versterker van Audiolab is het gemakkelijk om de voor- en vermogenssecties te scheiden. Het is erg handig als u een hoogwaardige externe voorversterker wilt gebruiken of spiermassa wilt vergroten via een externe eindversterker. Lees meer over de kenmerken in het volgende deel van deze Audiolab 8300A review.

De kenmerken

Audiolab 8300A Review - Achterkant

De kern van het nieuwe elektrische ontwerp van de Audiolab 8300A is een 75W dual mono eindversterker per kanaal. Het is ontworpen om een ​​zeer lineaire performer te zijn, met bijna geen vervorming onder verschillende luidsprekerbelastingen. Deze cijfers lijken dit te bevestigen, aangezien de output is gestegen naar de geclaimde 115W en de maximale stroomoutput is 15A. Als de voeding niet correct is gespecificeerd, is dit onmogelijk. De versterker heeft een ringkerntransformator van 300 VA en een reservecapaciteit van 60.000 uF. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Audiolab 8300A review.

Conclusie

De Audilab 8300A is een versterker die gemakkelijk indruk maakt. De bouw is uitstekend en het enorme geluid geeft het een voordeel ten opzichte van veel concurrenten. Het heeft gewoon niet genoeg omnidirectioneel geluid om onvoorwaardelijke aanbevelingen te krijgen. Ik hoop dat deze Audiolab 8300A review nuttig voor je is!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP