Audiolab 6000A Recensie

Audiolab 6000A

4.9

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

4.9/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Erg stevig ontwerp.
  • Geweldig geluid.
  • Fantastische uiteenzetting van instrumenten.

Nadelen

  • Competitie is aanwezig.

In deze Audiolab 6000A recensie leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Audiolab 6000A

SPECIFICATIES
Opgegeven vermogen: 50W (in 8 ohm) | Ingangen: 3x lijnniveau, MM phono, 2x optisch, 2x coaxiaal | Bluetooth: Ja, aptX | Inclusief afstandsbediening: Ja | Afmetingen (BXHXD): 445 x 66 x 300 mm | Gewicht: 7 kg

Conclusie

Een krachtige stereoversterker is voldoende om vergelijkbare producten de beste service te bieden.

VoordelenNadelen
1. Erg stevig ontwerp.
2. Geweldig geluid.
3. Fantastische uiteenzetting van instrumenten.
1. Competitie is aanwezig.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Afstandsbediening versterker

We luisterden naar de Audiolab 6000A als geïntegreerde stereoversterker en waren tevreden over de helderheid van het geluid. Het heeft een uitstekende helderheid en details, zodat u urenlang comfortabel naar uw muziek kunt luisteren. De Audiolab 6000A volgt moeiteloos de stevige zang en de subtiele geluiden van de nummers In the mood van Rush en All night long van Rainbow. Het glijdt met veel zelfvertrouwen door het nummer.

De randen van elke noot zijn duidelijk en punctueel. De pianonoten landen met een bevredigend gewicht, spannen de bas aan en buigen de snaren stevig. Dit is een zeer zelfverzekerde prestatie. Maar de Audiolab 6000A gaat niet alleen over uitmuntendheid. Het ritme dat het oplaadt, zoals Sweet Jane van Lou Reed heeft het potentieel voor onderbroken beats, en de versterker stopt niet met ademen. Het heeft het momentum van snelle ontwikkeling behouden en soms wordt de prijs niet altijd verdubbeld.

De tentoonstelling is groot en luchtig en biedt voldoende ruimte voor muziekinstrumenten om hun producten te tonen. Je kunt deze versterker ook luid beluisteren. Als het volume hoger staat, is er bijna geen hard geluid. Vergeleken met de verfijnde en ruimtelijke eigenschappen van Audiolab. De presentatie is erg aantrekkelijk!

Audiolab kan duidelijk worden gepresenteerd via analoge en digitale ingangen. De DAC in de Audiolab 6000A is van goede kwaliteit en het is indrukwekkend om voor deze prijs zo’n krachtig en gecontroleerd geluid te horen. Als u digitale invoer gebruikt, kunt u drie digitale filters selecteren. We houden het meest van slow roll-off, maar het is de moeite waard om met deze drie te experimenteren om erachter te komen welke het beste is voor uw partnerapparaat.

Natuurlijk mogen we het gemak van Bluetooth niet vergeten. De Audiolab 6000A kan snel worden gekoppeld met onze iPhone x, en dit product kan nummers in een oogwenk streamen. Bij gebruik van Bluetooth kan de kwaliteit verloren gaan, maar de geluidskarakteristieken blijven in principe ongewijzigd. Lees meer over onze de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze Audiolab 6000A recensie.

De bouwkwaliteit

Audiolab 6000A Recensie - Zijkant

De versterker heeft hetzelfde spiegelbeeld als zijn Audiolab 8300A soortgelijke producten, en de metalen behuizing is zilver of zwart. De bouwkwaliteit is hoog. De afgeronde hoeken en het solide aluminium frontpaneel van de Audiolab 6000A geven mensen een sterk en verzorgd gevoel. De bedieningsknop draait soepel en gevoelig, en de submenu-opties (balans, digitaal filter, bedieningsmodus) kunnen eenvoudig worden geselecteerd met een fysieke draaiknop of een stijlvolle afstandsbediening.

Om hulde te brengen aan de originele 8000A-versterker, biedt Audiolab de mogelijkheid om tussen de drie modi te schakelen. Selecteer de gewenste modus in het menu en vervolgens kunt u 6000A schakelen tussen geïntegreerde configuratie, voorversterker en eindversterkerconfiguratie. Lees meer over de kenmerken in het volgende deel van deze Audiolab 6000A recensie.

De kenmerken

Audiolab 6000A Recensie - Achterkant

Audiolab 6000A maakt gebruik van klasse A / B-versterking en beweert dat het vermogen van 50Watt per kanaal 8 ohm is. Het voorversterkergedeelte is zo eenvoudig mogelijk gehouden om de signaalintegriteit te behouden, terwijl de lay-out is ontworpen om ruisinterferentie en vervorming te minimaliseren. Er zijn ook onafhankelijke voedingen voor de belangrijkste fasen van het circuit en speciale hoofdtelefoonversterkers die stroomfeedbackcircuits gebruiken. Audiolab gebruikt 6000A-technologie die is afgeleid van de 8300A-topserie om speciale aandacht te besteden aan het digitale circuit van de versterker.

Het gebruikt zelfs dezelfde DAC-chip als de vorige bekroonde Audiolab M-DAC. De Audiolab 6000A heeft vier digitale ingangen, twee voor optische en coaxiale ingangen, die beide audiobestanden met hoge resolutie tot 24-bit / 192 kHz kunnen afspelen. Er zijn ook drie analoge aansluitingen op lijnniveau en een paar phono-ingangen met bewegende magneet. Het heeft ook Bluetooth. De 6,3 mm koptelefoonpoort is gemonteerd op het voorpaneel, naast een groot, gemakkelijk af te lezen display en draaiknoppen voor analoog volume, ingang en modusselector. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Audiolab 6000A recensie.

Conclusie

Er is veel voor nodig om deze versterker te laten opvallen, maar we zien veel aantrekkingskracht in Audiolab’s voortreffelijke presentatie en digitale mogelijkheden. De prijs van deze twee versterkers ligt rond de 700 euro, dus er is keuze genoeg voor elke nieuwe stereoversterker op de markt. De Audiolab 6000A is een uitstekende versterker die kan concurreren met krachtige vergelijkbare producten. Ik hoop dat deze Audiolab 6000A recensie nuttig voor je is!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP