Beste AV receivers 2021: beste surround receiver en versterkers

Beste AV receivers 2021: beste surround receiver en versterkers

Beste AV receiver 2021: Denon AVC-X3700H

4.9

De kenmerken

4.9/5

De bouwkwaliteit

4.9/5

Voordelen

  • Door de Dolby Atmos technologie weerkaatst het surround geluid via het plafond.
  • Integreer de receiver met het HEOS multiroom systeem en stream muziek door je hele huis.
  • Met de meetmicrofoon stel je de geluidsweergave van je speakers af op de ruimte.

Nadelen

  • De receiver heeft geen DAB+ tuner voor een digitaal radiosignaal.

Hoe komen wij op deze lijst met de beste AV receivers 2021: beste surround receiver en versterkers? Als eerste maken wij gebruik van professionele recensenten die het hele jaar door honderden elektronische apparaten beoordelen. Onze recensenten kopen de meeste producten zelf of krijgen de producten gesponsord van merken. Hiernaast maken wij ook gebruik van kunstmatige intelligentie om de beste producten automatische te scannen voor u. De kunstmatige intelligentie scant alle huidige prijzen, aanbiedingen en leest de recensies van kopers en professionele websites die ook producten beoordelen. Hierdoor kunnen wij een lijst maken met de beste producten op de huidige Nederlandse markt en zal u hoogwaarschijnlijk geen spijt hebben van uw aankoop. Hiernaast zorgen wij, zoals u gewend bent, voor de scherpste prijzen via externe partners. Veel plezier met lezen!

Beste AV receivers 2021: De Top 4 van Speakerreviews.nl

#1 / #4: Denon AVC-X3700H
#2 / #4: Denon AVR-X4500H
#3 / #4: Denon AVR-X2700H
#4 / #4: Denon AVC-X6700H

#1 / #4: Denon AVC-X3700H

Denon AVC-X3700H - Beste AV receivers 2021: beste surround receiver en versterkers

SPECIFICATIES
9-kanaals versterkerdeel met 11.2-pre-out en onafhankelijke kalibratie van twee subwoofers | Dolby Atmos, DTS:X en IMAX Enhanced | Geïntegreerde HEOS-multiroom, internetradio, AirPlay2 en tweerichtings-Bluetooth | Digitale Audyssey MultEQ XT32-ruimtecorrectie | HDMI 2.1 met 8K, eARC, Dolby Vision, HDR 10+, Dynamic HDR, HLG enz.

Voor-en nadelen: Denon AVC-X3700H

VoordelenNadelen
1. Door de Dolby Atmos technologie weerkaatst het surround geluid via het plafond. 
2. Integreer de receiver met het HEOS multiroom systeem en stream muziek door je hele huis. 
3. Met de meetmicrofoon stel je de geluidsweergave van je speakers af op de ruimte. 
1. De receiver heeft geen DAB+ tuner voor een digitaal radiosignaal.

De Denon AVC-X3700H was één van de beste versterkers van 2020 en is een geavanceerde 9.2-kanaals surround sound-ontvanger met een hifi-uitgang van 105 watt. Met 9,2 kanalen (11,2 via een aparte stereo eindversterker), of je nu Dolby Atmos of DTS:X gebruikt, bouw je een grote thuisbioscoop. Atmos Height Virtualization en DTS Virtual:X bieden hoogteafmetingen voor geluid. Het is niet nodig om extra speakers aan het plafond te hangen. Het heeft ook een ingebouwde HEOS multiroom (inclusief internetradio), Spotify Connect, AirPlay 2 en tweeweg Bluetooth, waardoor je deze receiver ook met een draadloze koptelefoon kunt gebruiken. Kortom, de AVC-X3700H kan bijna alles. Als je al afscheid hebt genomen van analoge beeldbronnen, is deze receiver de ultieme oplossing voor serieuze en complete home cinema. Maar als je leven om muziek draait, kan je de grotere AVC-X4700H eens proberen. Het is uitgerust met een unieke audio-oplossing en je kan de beste kwaliteit krijgen uit een paar hoogwaardige hifi-luidsprekers. Het heeft 8K en alles wat nodig is voor films, tv en games. Net als de X4700H is de X3700H uitgerust met de nieuwste en beste HDMI-functies. Het heeft bijvoorbeeld HDMI 2.1, dat volledige 8K-ondersteuning biedt voor de helderste beelden, ongeacht of het signaal afkomstig is van een videostreamingservice of een gameconsole, zoals PS5 of Xbox Series X*.

Denon doet er alles aan om je de beste game-ervaring te bieden, in je eigen thuisbioscoop. Je kan ondersteuning krijgen voor 4K / 120Hz en ALLM (automatische modus met lage latentie), QFT (snelle frameoverdracht) en VRR (variabele verversingssnelheid). Al deze technologieën zorgen voor heldere en vloeiende beelden en een perfecte synchronisatie tussen beeld en geluid tijdens het spel. Met QMS (Quick Media Switching) hoef je niet te wachten bij het aanpassen van de framesnelheid of resolutie. Met 3 HDMI-uitgangen, of je nu een projector, een tv of beide gebruikt, heb je genoeg opties voor de perfecte opstelling. Welke oplossing je ook kiest, de AVC-X3700H is er klaar voor. Al om al, een verdiende eerste plek in deze lijst met de beste AV receivers 2021: beste surround receiver en versterkers.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#2 / #4: Denon AVR-X4500H

Denon AVR-X4500H - Beste AV receivers 2021: beste surround receiver en versterkers

SPECIFICATIES
Gewicht: 13,5 kg | Hoogte: 16,7 cm | Diepte: 38,9 cm | Breedte: 43,4 cm | Geluidsweergave: Surround | Surround sound: DTS | Surround systemen: DSP Programs, DTS, DTS-HD Master, Dolby Atmos, Dolby Digital | Aantal pre-out audio kanalen: 11

Voor-en nadelen: Denon AVR-X4500H

VoordelenNadelen
1. Door de Dolby Atmos technologie weerkaatst het surround geluid via het plafond. 
2. Met de receiver luister je naar Hi-res audiobestanden. 
3. Integreer de receiver met het HEOS multiroom systeem en stream muziek door je hele huis.
1. De receiver heeft geen 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting.

De Denon AVR-X4500H is een geavanceerde 9.2-kanaals 125 Watt HiFi-receiver met geïntegreerde multiroom HEOS. Met 9.2-kanaals en 11.2-kanaals front-uitgang kun je een prachtig thuisbioscoopsysteem bouwen. Daarnaast ondersteunt het ook de nieuwe Dolby Atmos-, DTS:X- en Auro-3D-systemen, waardoor films ongekend realistische geluidseffecten hebben. Daarnaast is de receiver uitgerust met Denons unieke Audyssey XT32 kamercorrectie. AL32-verwerking geeft alle audiosignalen in 32 bits weer voor een betere signaalverwerking en dus een beter geluid. Al deze voordelen geven een geheel nieuwe dimensie aan uw muziek- en filmervaring. Het stijlvolle design heeft een minimalistisch front van echt aluminium. Als je het extra vermogen en de externe functies van hogere modellen niet nodig hebt, is dit een uitstekend controlecentrum voor uw thuisbioscoopsysteem. Met zijn ingebouwde multiroom HEOS-functie laat de AVR-X4500H je genieten van de wereld van muziek en steeds meer online streamingdiensten en tientallen duizenden radiostations zonder extra apparatuur.

Je bedient alles eenvoudig met de speciale HEOS-applicatie, een naadloos geïntegreerd systeem met het beste geluid. AVR-X4500H heeft geavanceerde functies voor digitale videobewerking, ondersteunt 4K-upgrades en HDMI 2.0, inclusief Dolby Vision/HLG, HDR en HDCP 2.2. Hiermee is de nieuwe AVR-X4500H volledig voorbereid op 4K/UHD beelden en geniet je van de hoogste resolutie beelden. De AVR-X4500H kan nu spraakgestuurd worden via Google Assistant (Engels). Met spraakbesturing kan je veel basisfuncties bedienen, zoals volume en afspelen/pauzeren/overslaan. Na verloop van tijd zal je vele andere commando’s kunnen gebruiken om meer voordelen uit jouw Denon-producten te halen. Zodra Denon het activeert, kan je Nederlandse spraakbesturing gebruiken, en Denon zal dit ook doen via Amazon Alexa. Houd er rekening mee dat je voor spraakbediening een apart spraakbedieningsapparaat moet aansluiten op hetzelfde netwerk als de AVR-X4500H, zoals een smartphone of speaker met spraakbediening. Maar die zijn meestal niet zo duur. Al om al, een verdiende tweede plek in deze lijst met de beste AV receivers 2021: beste surround receiver en versterkers.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#3 / #4: Denon AVR-X2700H

Denon AVR-X2700H - Beste AV receivers 2021: beste surround receiver en versterkers

SPECIFICATIES
7.1-kanaals versterker met 95 hifi-watt | HDMI 2.1 met 8K, eARC, Dolby Vision, HDR 10+, Dynamic HDR, HLG enz. | 2 HDMI-uitgangen en geavanceerde videoverwerking | eARC voor overdracht van Dolby Atmos via HDMI van TV | Geïntegreerde HEOS-multiroom, AirPlay2, tweerichtings-Bluetooth en FM-radio

Voor-en nadelen: Denon AVR-X2700H

VoordelenNadelen
1. Door de Dolby Atmos technologie weerkaatst het surround geluid via het plafond. 
2. Integreer de receiver met het HEOS multiroom systeem en stream muziek door je hele huis. 
3. Met de meetmicrofoon stel je de geluidsweergave van je speakers af op de ruimte.
1. Je luistert niet naar radio via DAB+.

De Denon AVR-X2700H is een geavanceerde multifunctionele 7.1-kanaals surround sound-ontvanger met een high-fidelity 95 watt output. Met dit apparaat haal je, of je nu Dolby Atmos of DTS:X gebruikt, een echte bioscoopervaring. Met bijvoorbeeld twee HDMI-uitgangen en hoogwaardige videoverwerking gebruik je de tv en de projector tegelijkertijd. Ook de ingebouwde multiroom HEOS (inclusief internetradio), Spotify Connect, AirPlay 2 en tweeweg Bluetooth zullen je muziek vernietigen, dus je kunt deze receiver ook gebruiken met een draadloze koptelefoon. Als je niet van plan bent jouw thuisbioscoopsysteem uit te breiden naar meer dan zeven kanalen, is dit een uitstekend controlecentrum voor een zeer betaalbare prijs. HDMI 2.1 en 8K, evenals alles wat nodig is voor films, tv en games, worden altijd gebruikt met Denon. De AVR-X2700H is uitgerust met de nieuwste en beste HDMI-functies. Het heeft bijvoorbeeld HDMI 2.1, dat volledige 8K-ondersteuning biedt voor de helderste beelden, ongeacht of het signaal afkomstig is van een videostreamingservice of een gameconsole, zoals PS5 of Xbox Series X. Denon doet er alles aan om je de beste game-ervaring te bieden.

Je kan ondersteuning krijgen voor 4K / 120Hz en ALLM (automodus met lage latentie), QFT (snelle frameoverdracht) en VRR (variabele verversingssnelheid). Al deze technologieën zorgen voor heldere en vloeiende beelden en een perfecte synchronisatie tussen beeld en geluid tijdens het spel. Met QMS (Quick Media Switching) hoeft u niet te wachten bij het aanpassen van de framesnelheid of resolutie. De 2 HDMI-uitgangen bieden je genoeg opties om de perfecte opstelling te realiseren, of je nu een projector, een tv of beide gebruikt. Met eARC kan je audiosignalen, waaronder Dolby Atmos, via een HDMI-kabel naar de televisie sturen, zodat je ook Netflix en andere videodiensten met hoge resolutie op internet kan bekijken. Met de enorme radio en televisie van tegenwoordig heb je geen projector en blu-ray speler meer nodig om een ​​indrukwekkende home cinema systeem te creëren. Welke oplossing je ook kiest, de AVR-X2700H is er klaar voor. Al om al, een verdiende derde plek in deze lijst met de beste AV receivers 2021: beste surround receiver en versterkers.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#4 / #4: Denon AVC-X6700H

Denon AVC-X6700H

SPECIFICATIES
Uitgangsvermogen (8 ohm, 2 kanalen): 140 watt | Uitgangsvermogen (6 ohm, 1 kanaal): 205 watt | Uitgangsvermogen (6 ohm, 2 kanalen): 175 watt

Voor-en nadelen: Denon AVC-X6700H

VoordelenNadelen
1. Door de Dolby Atmos technologie weerkaatst het surround geluid via het plafond. 
2. Integreer de receiver met het HEOS multiroom systeem en stream muziek door je hele huis. 
3. Met de meetmicrofoon stel je de geluidsweergave van je speakers af op de ruimte.
1. Je luistert niet naar radio via DAB+.

De Denon AVC-X6700H is een uiterst uitgebreide 11.2-kanaals topontvanger met 140 watt hifi en ingebouwde HEOS multiroom voor het streamen van muziek. Het zware en unieke deel van de versterker is gebouwd met een enkel blok, terwijl de extra krachtige uitgangstransistoren door Denon zelf zijn ontwikkeld. Dit betekent dat het steeds dichter bij de AVC-X8500H komt, maar de prijs is veel lager. Met 11.2 kanalen (13,2 kanalen via een aparte stereo eindversterker), of je nu Dolby Atmos, DTS:X/DTS:X Pro, IMAX of Auro-3D gebruikt, bouw je een grote thuisbioscoop. Dit betekent dat je met elk systeem een ​​realistisch geluid kunt krijgen als nooit tevoren. Daarnaast is de receiver uitgerust met Denons unieke Audyssey MultEQ XT32 kamercorrectie. AL32-verwerking geeft alle audiosignalen in 32 bits weer, wat resulteert in een betere signaalverwerking en beter geluid. Al deze voordelen geven een geheel nieuwe dimensie aan uw muziek- en filmervaring. Het stijlvolle ontwerp maakt gebruik van een minimalistisch, echt aluminium frontpaneel. De AVC-X6700H uitgerust met de nieuwste en beste HDMI-functies. Zo heeft hij HDMI 2.1 volledige 8K-ondersteuning voor de helderste beelden, of het signaal nu afkomstig is van een videostreamingdienst of een gameconsole, zoals PS5 of Xbox Series X.

Denon heeft dit allemaal gedaan en je kan de beste game-ervaring krijgen in je eigen thuisbioscoop. Je kan ondersteuning krijgen voor 4K / 120Hz en ALLM (automatische modus met lage latentie), QFT (snelle frameoverdracht) en VRR (variabele verversingssnelheid). Al deze technologieën zorgen voor heldere en vloeiende beelden en een perfecte synchronisatie tussen beeld en geluid tijdens het gamen. Met QMS (Quick Media Switching) hoef je niet te wachten bij het aanpassen van de framesnelheid of resolutie. Met 3 HDMI-uitgangen, of je nu een projector, een 8K televisie of beide gebruikt, heb je genoeg opties voor de perfecte opstelling. Met eARC stuur je audiosignalen, waaronder Dolby Atmos, terug naar de tv via een HDMI-kabel, zodat je ook het beste geluid krijgt van Netflix en andere videodiensten met hoge resolutie op internet. Met de enorme radio en televisie van tegenwoordig heb je geen projector en blu-rayspeler meer nodig om een ​​indrukwekkende thuisbioscoop te creëren. Welke oplossing je ook kiest, de AVC-X6700H staat voor je klaar!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Beste AV receivers 2021: beste surround receiver en versterkers” blog u geholpen! Wilt u meer reviews lezen naast deze “Beste AV receivers 2021: beste surround receiver en versterkers” blog?, klik dan hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP