Beste 8K tv's 2021: beste 8K-resolutie ultra hd tv's

Beste 8K tv’s 2021: beste 8K-resolutie ultra hd tv’s

Beste 8K tv 2021: SAMSUNG QLED 8K 75Q950TS (2020)

4.95

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

5.0/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Kleine details van het beeld zijn duidelijk zichtbaar door de 8K resolutie.
  • Het QLED scherm zorgt voor rijke, pure kleuren en een hoge helderheid.
  • Met de meegeleverde No Gap muurbeugel hang je de tv strak tegen de muur.

Nadelen

  • Deze televisie beschikt niet over een hoofdtelefoon aansluiting.
  • Er is nog maar weinig beeldmateriaal in 8K beschikbaar.

Hoe komen wij op deze lijst met de Beste 8K tv’s 2021: beste 8K-resolutie ultra hd tv’s? Als eerste maken wij gebruik van professionele recensenten die het hele jaar door honderden elektronische apparaten beoordelen. Onze recensenten kopen de meeste producten zelf of krijgen de producten gesponsord van merken. Hiernaast maken wij ook gebruik van kunstmatige intelligentie om de beste producten automatische te scannen voor u. De kunstmatige intelligentie scant alle huidige prijzen, aanbiedingen en leest de recensies van kopers en professionele websites die ook producten beoordelen. Hierdoor kunnen wij een lijst maken met de beste producten op de huidige Nederlandse markt en zal u hoogwaarschijnlijk geen spijt hebben van uw aankoop. Hiernaast zorgen wij, zoals u gewend bent, voor de scherpste prijzen via externe partners. Veel plezier met lezen!

Beste 8K tv’s 2021: dit is onze top 2

#1 / #2: SAMSUNG QLED 8K 75Q950TS (2020)
#2 / #2: Sony KD-75ZH8

#1 / #2: SAMSUNG QLED 8K 75Q950TS (2020)

Samsung QLED 8K 75Q950TS (2020) - Beste 8K tv's 2021: beste 8K-resolutie ultra hd tv's

SPECIFICATIES
Schermtype: QLED | Resolutie: 8K | Besturingssysteem: Samsung Tizen | HDR-formaten: HDR10, HDR10 +, HLG | HDMI: x4 | USB: x3 | Optisch: 1

Voor-en nadelen: Samsung QE75Q950TS

VoordelenNadelen
1. Kleine details van het beeld zijn duidelijk zichtbaar door de 8K resolutie. 
2. Het QLED scherm zorgt voor rijke, pure kleuren en een hoge helderheid. 
3. Met de meegeleverde No Gap muurbeugel hang je de tv strak tegen de muur. 
1. Deze televisie beschikt niet over een hoofdtelefoon aansluiting. 
2. Er is nog maar weinig beeldmateriaal in 8K beschikbaar.

De Samsung QE75Q950TS heeft een 8K Quantum Processor en een 8K AI functie die ervoor zorgen dat 8k inhoud bekeken kan worden. Dit 8K beeld is echt ultra scherp en een stuk beter dan een 4K processor. De zwarttinten zien er zwarter dan ooit uit, de diepte komt er heel goed uit en alle beelden spatten van het scherm af. De televisie zelf is lekker dun, de randen zijn mooi afgewerkt en de geluidskwaliteit is echt super. Je kan ook 4K-inhoud met deze televisie afspelen, wat het een nog betere speler maakt, aangezien er nog niet super veel 8K inhoud beschikbaar is. Deze televisie is echt de investering voor 8K en 4K content. Een verdiende eerste plek in deze lijst met de beste 8K tv’s 2021: beste 8K-resolutie ultra hd tv’s!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#2 / #2: Sony KD-75ZH8

SONY 8K KD-75ZH8 (2020) - Beste 8K tv's 2021: beste 8K-resolutie ultra hd tv's

SPECIFICATIES
Schermtype: LCD met directe LED-achtergrondverlichting | Resolutie: 8K | Besturingssysteem Android TV: 9.0 | HDR-formaten: HDR10, Dolby Vision, HLG | HDMI: x4 | USB: x3 | Optisch: 1

Voor-en nadelen: Sony KD-75ZH8

VoordelenNadelen
1. Kleine details van het beeld zijn duidelijk zichtbaar door de 8K UHD resolutie.
2. Je bekijkt met deze tv realistische en kleurrijke HDR beelden dankzij het 10 bit paneel.
3. Door full array local dimming zijn de zwarte delen van het beeld echt zwart.
1. De tv heeft geen draaibare voet waarmee je hem op je kijkpositie richt.
2. Er is nog maar weinig beeldmateriaal in 8K beschikbaar.

De Sony KD-75ZH8 is echt een super krachtige 8K televisie en de geluidskwaliteit is voortreffend. De prijs is ook veel scherper dan de televisie hierboven. Deze televisie ondersteunt niet hat AV1 formaat dat youtube gebruikt voor 8K streaming, maar in de toekomst gaat dit nog wel veranderen met een nieuw model op de markt. De geluidskwaliteit, bouwkwaliteit en kenmerken zijn over het algemeen echt heel goed en door de full array local dimming zijn de zwarttinten, zwarter dan ooit! Een nadeel is dat de televisie geen draaibare voetjes heeft zodat je de kijkpositie kan veranderen.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Beste 8K tv’s 2021: beste 8K-resolutie ultra hd tv’s” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze “Beste 8K tv’s 2021: beste 8K-resolutie ultra hd tv’s” blog? Bekijk hieronder meer reviews!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP