Nest Cam IQ Outdoor review

Nest Cam IQ Outdoor review

Nest Cam IQ Outdoor

4.75

De geluidskwaliteit

4.9/5

De kenmerken

5.0/5

De Audio-en videokwaliteit

4.9/5

Het delen van video's

4.6/5

De applicatie

4.4/5

Voordelen

  • Sla camerabeelden op in de cloud en kijk ze later terug met Google Nest Aware (30 dagen gratis te proberen). De laatste 3 uur kijk je gratis terug via de Nest app.
  • De camera herkent gezichten en stuurt een bericht als een onbekend persoon is gesignaleerd.
  • Met de Supersight-functie volgt de camera automatisch elke beweging van een verdacht persoon.

Nadelen

  • Je hebt een goed wifi signaal nodig op de plek waar je de camera installeert, met een wifi versterker creëer je een sterk wifi netwerk in de buurt van je camera.
  • Google Nest Aware is alleen apart als abonnement verkrijgbaar vanaf 5 euro per maand.
  • Door het formaat van de stekker heb je een buitenstopcontact nodig, anders moet je een gat in de buitenmuur boren.

In deze Nest Cam IQ Outdoor review leest u alles over het design, kenmerken, bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Nest Cam IQ Outdoor review

SPECIFICATIES
Voor buiten | 1080 megapixels | 0 mm | Full HD | 30FPS | 130 graden | Fast Ethernet (Tot 100 Mbps)

Conclusie

De Nest Cam IQ Outdoor is een slimme IP-camera voor buiten die wifi ondersteunt. Met deze camera kan je het gezichtsveld zien tot op 15 meter afstand, waardoor de camera een ideale keuze is voor het beschermen van buitengebieden zoals opritten en tuinen. Dankzij de full HD resolutie en 12x digitale zoom kan de camera hoogwaardige beelden opnemen. Je kan de Google Nest-app gebruiken om de belangrijkste snapshots van de afgelopen 3 uur te bekijken. Verder kunnen videobeelden alleen in de cloud worden opgeslagen.

VoordelenNadelen
1. Sla camerabeelden op in de cloud en kijk ze later terug met Google Nest Aware (30 dagen gratis te proberen). De laatste 3 uur kijk je gratis terug via de Nest app. 
2. De camera herkent gezichten en stuurt een bericht als een onbekend persoon is gesignaleerd. 
3. Met de Supersight-functie volgt de camera automatisch elke beweging van een verdacht persoon.
1. Je hebt een goed wifi signaal nodig op de plek waar je de camera installeert, met een wifi versterker creëer je een sterk wifi netwerk in de buurt van je camera. 
2. Google Nest Aware is alleen apart als abonnement verkrijgbaar vanaf 5 euro per maand. 
3. Door het formaat van de stekker heb je een buitenstopcontact nodig, anders moet je een gat in de buitenmuur boren.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Nest Cam IQ Outdoor review

Zoals alle Nest camera’s is de geluids- en bewegingsdetectie van IQ Outdoor slim, krachtig en gebruiksvriendelijk. De belangrijkste functies zijn echter pas beschikbaar nadat je je hebt geabonneerd op het Nest cloud abonnement. In onze tests identificeerde het IQ Outdoor persoonsalarm op betrouwbare wijze het verschil tussen mens en dier. Bovendien, wanneer IQ een persoon detecteert, kan je ervoor kiezen om in te zoomen en met de persoon mee te bewegen met een gedefinieerde vergroting. Verder kan elk gezinslid zijn eigen voorkeuren instellen op het account.

De kenmerken

Nest Cam IQ Outdoor review

De Nest Cam IQ Outdoor is zwaar en omvangrijk. De taps toelopende witte IQ Outdoor is ongeveer 5 centimeter lang, met een zwarte kant van 3,6 inch in diameter. Vier 850nm infrarood LED’s zijn gelijkmatig rond de lens geplaatst. IQ heeft drie microfoons, twee aan de voorkant en één aan de onderkant. De speakers bevinden zich onder “het gezicht” en zijn ontworpen om de muren te reflecteren. De hoek van de camera kan eenvoudig worden aangepast. Het draait een volledige 360 ​​graden op de basis en ongeveer 75 graden op en neer. Bovendien kan de taps toelopende body van de camera ongeveer 65 graden worden gedraaid. IQ Outdoor is ontworpen voor afschrikking en sabotagebeveiliging. Net als de vorige buitenmodellen heeft IQ een weersbestendigheid classificatie van IP66, maar IQ heeft een breder bedrijfs temperatuurbereik. Min 40 tot 113 graden.

De Audio-en videokwaliteit

Nest Cam IQ Outdoor review

De 1 / 2,5-inch 8-megapixel (4K) CMOS-sensor en 130-graden groothoeklens van IQ Outdoor zorgen voor helderdere en gedetailleerdere 1080p-video. Dit wordt bereikt door eerst 4K-video vast te leggen, een algoritme met hoog dynamisch bereik (HDR) toe te passen en deze vervolgens te coderen op 1080p. De daglicht video van IQ is erg goed en biedt goed belichte en gedetailleerde opnamen. Menselijke gezichten zijn te onderscheiden op ongeveer 3 meter van de camera, maar wanneer het onderwerp zich dicht bij de camera bevindt, is het gezicht vaak overbelicht, waardoor de details vervagen. Dankzij de full-duplex communicatie van IQ kan tweerichtingsgeluid tegelijkertijd worden verzonden en ontvangen. Realtime tweerichtingsaudio is echter niet zo luid of betrouwbaar als opgenomen geluid. Wanneer een persoon via een mobiele applicatie tegen de cameraspeaker spreekt, was de stem een beetje luid, maar wel nog steeds hoorbaar.

Het delen van video’s

Nest Cam IQ Outdoor review

Nest heeft meerdere opties voor delen: gezinsaccounts, met een wachtwoord beveiligd delen van live weergave en openbare videostreaming. Maximaal vijf vrienden of familieleden kunnen een familieaccount op jouw camera hebben. Ze hebben toegang tot live-uitzendingen en meldingen, en als je een Nest Aware-abonnee bent, kunnen ze ook je videogeschiedenis bekijken. Daarnaast kunnen ze ook je camera bedienen zoals jij, inclusief de mogelijkheid om instellingen te wijzigen en met anderen te delen.

De applicatie

Nest Cam IQ Outdoor review

De Nest-software is overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren. De mobiele apps voor Android en iOS zijn bijna hetzelfde. Er zijn aanzienlijke verschillen tussen webportals en mobiele apps, en sommige functies zijn alleen beschikbaar in een van hen.

Conclusie

De Nest Cam IQ Outdoor is een ultra slimme IP-camera voor buiten!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Nest Cam IQ Outdoor review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze Nest Cam IQ Outdoor review blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP