Google Nest Hello review

Google Nest Hello review

Google Nest Hello

4.85

Het design

4.9/5

De kenmerken

4.9/5

De video-en audiokwaliteit

5.0/5

De applicatie

4.8/5

Smart Home

4.9/5

Voordelen

  • Omdat de deurbel over HDR beschikt, zijn details en contrasten beter zichtbaar.
  • Je sluit de bel aan op de bestaande bedrading van je deurbel.
  • Koppel de deurbel aan de Google Assistant om hem te laten samenwerken met je andere slimme apparaten.

Nadelen

  • Je hebt een beltransformator van 12 volt nodig om de Google Nest Hello te installeren, bekijk hiervoor onze aanbevolen combinaties.
  • Je hebt een sterk wifi-signaal bij je voordeur nodig om deze deurbel te gebruiken, met een wifi versterker creëer je een sterk wifi netwerk bij je deurbel.
  • Om de slimme deurbel volledig te gebruiken, heb je een Google Nest Aware abonnement nodig. Dit abonnement is er vanaf 50 euro per jaar.

In deze Google Nest Hello review leest u alles over het design, kenmerken, bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Google Nest Hello review

SPECIFICATIES
1 melodie(ën) | Werkt op: Adapter/ lichtnet | 2-draads

Conclusie

Met de Google Nest Hello videodeurbel weet je altijd en overal wie er voor je deur staat. Vervang je huidige bedrade deurbel door deze slimme Google Nest Cam deurbel. De deurbel zendt 24 uur per dag, 7 dagen per week uit, dus je kunt de live-uitzending op elk moment bekijken. Geabonneerd op Google Nest Aware? Deze slimme deurbel herkent vervolgens familie en vrienden via gezichtsherkenning en je krijgt een aparte applicatie. Daarnaast praat je met één druk op de knop met je bezoekers via de ingebouwde microfoon en speaker, of selecteer je één van de voorgeprogrammeerde berichten. Alle opnamen worden opgeslagen in de cloud. Bevat sterke encryptie, dus al je gegevens zijn veilig.

VoordelenNadelen
1. Omdat de deurbel over HDR beschikt, zijn details en contrasten beter zichtbaar. 
2. Je sluit de bel aan op de bestaande bedrading van je deurbel. 
3. Koppel de deurbel aan de Google Assistant om hem te laten samenwerken met je andere slimme apparaten.
1. Je hebt een beltransformator van 12 volt nodig om de Google Nest Hello te installeren, bekijk hiervoor onze aanbevolen combinaties. 
2. Je hebt een sterk wifi-signaal bij je voordeur nodig om deze deurbel te gebruiken, met een wifi versterker creëer je een sterk wifi netwerk bij je deurbel. 
3. Om de slimme deurbel volledig te gebruiken, heb je een Google Nest Aware abonnement nodig. Dit abonnement is er vanaf 50 euro per jaar.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Het design

Google Nest Hello review

De Nest Hello videodeurbel is slank en stijlvol, meet 2,6 cm (Lengte) * 4,3 cm (breedte) * 11,7 cm (hoogte). Op de voorkant zit een ronde klokvormige knop, verlicht door een blauwe ring, met daarop een camera. Het kleine formaat laat geen ruimte over voor stroom aan boord, wat betekent dat de Nest Hello een bekabelde verbinding van 16-24 Volt nodig heeft. Voor oudere huizen kan de elektriciteitsvraag een probleem zijn. Daarnaast vereist Nest dat je een kleine module met de naam “Door Bell Connector” installeert in de deurbel box in het huis. Installatie is in ieder geval niet moeilijk.

De kenmerken

Google Nest Hello review

Nest Hello kan ook mensen en geluiden detecteren. Je kan de gevoeligheid van geluidsdetectie niet aanpassen, of deze nu aan of uit staat. De camera kan clips opnemen van elke actie die hij ziet, maar met de app kan je ervoor kiezen om alleen bepaalde mensen op de hoogte te stellen. Vervolgens kan je de app openen om de tijdlijn van alle actiegebeurtenissen te zien. Een andere handige functie is de vooraf opgenomen reactie. Als je niet de moeite neemt om met de persoon aan de deur te praten, kan je op de “beantwoorden”-knop klikken die in de Nest-app verschijnt en vervolgens een van de drie opnamen van de deurbel speaker selecteren om af te spelen. Als je bijvoorbeeld op “Ik kan niet bij de deur komen” klikt, zegt de spreker: “Hallo! We kunnen nu niet naar de deur komen, maar we krijgen een melding dat je er bent.”

De video-en audiokwaliteit

Google Nest Hello review

De Nest Hello camera heeft een resolutie van 1600 x 1200 en kan 160 graden dekken. Het gebruikt een beeldverhouding van 4:3 en het beeld is vierkanter dan het 16:9-breedbeeldscherm van sommige camera’s. Het idee is dat je een pakket op de grond voor de deur kan zien liggen. We vinden dat het beeld helder en scherp is. De Nest Hello gebruikt HDR, waarmee donkere gebieden kunnen worden verlicht zonder heldere gebieden te blokkeren. Soms kan dit de video een beetje nep doen lijken, maar het gaat erom dat je alles in het frame goed kan zien. Wanneer je de live view op jouw smartphone of iPad bekijkt, kan je het beeld direct in of uitzoomen met je vingers. De lens is vast, dus het is gewoon een digitaal panorama en tot 8x digitale zoom.

Met tweerichtingsaudio kan je binnen een vertraging van ongeveer een seconde met de persoon aan de deur praten. De luidspreker van de deurbel is luid en duidelijk. Met de app kan je ook de microfoon van de camera uitschakelen terwijl je nog steeds de video streamt en opneemt. Of je zet de opname uit, zodat je de audio in de live-uitzending toch kan horen. Dit is handig als je in een zeer drukke straat woont en je video erg luid is.​​ Met de maximale resolutie van 1600 x 1200 kan je uploads van 150 GB tot 600 GB per maand aan. Nest is hier heel duidelijk over en het wordt aanbevolen om de videokwaliteit te verlagen naar medium (1152 x 864) of laag (512 x 384), of de planningsfunctie te gebruiken om de camera aan en uit te zetten zodat deze niet continu laadt.

De applicatie

Google Nest Hello review

De Nest-webapplicatie verdient serieuze ondersteuning. Wanneer je inlogt op je home.nest.com account, kan je live uitzendingen of oude clips bekijken, op de microfoon knop klikken om tweerichtingsaudio in te schakelen en camera-instellingen aanpassen. Je kan vanaf hier ook clips naar jouw computer exporteren. Zodra je een favoriete clip hebt, kan je deze bijvoorbeeld delen op Facebook of gewoon een link delen om deze in je Nest-account te bekijken. Je kan videoclips exporteren vanuit de Nest-app voor iOS en Android door er een te selecteren op de tijdlijn en op de knop ‘Nieuwe clip’ te klikken.

Smart Home

Google Nest Hello review

Omdat Nest een divisie van Google is, is Nest Hello geïntegreerd met Google Assistant, maar het kan ook worden gebruikt met de Alexa stemassistent van Amazon. Daarom kan je, als je een Amazon Echo Show of een ander voor Alexa geschikt scherm hebt, uitzendingen van Nest Hello afspelen, wat handig is wanneer iemand aanbelt en je niet kan antwoorden. De Google Home Mini met Google Assistant kan je waarschuwen als er iemand voor je deur staat. Je kan de Google Assistent ook vragen om realtime video van de deurbel naar een met Chromecast uitgeruste televisie te streamen. Nest Hello kan ook worden gebruikt met het slimme slot van Nest X Yale, zodat je je smartphone kan gebruiken om je deur te vergrendelen en te ontgrendelen en een wachtwoord aan je gasten toe te wijzen.

Conclusie

Een geweldige alles in één videodeurbel!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Google Nest Hello review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze Google Nest Hello review blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP