Ring Stick Up Cam Batterij review

Ring Stick Up Cam Batterij review

Ring Stick Up Cam Batterij

4.85

De kenmerken

4.9/5

De videokwaliteit

4.9/5

De applicatie

4.8/5

De batterijkwaliteit

4.9/5

Het design

4.8/5

Voordelen

  • Dankzij de ingebouwde batterij plaats je de camera overal waar je voldoende wifi-ontvangst hebt.
  • Met de kijkhoek van 110 graden houd je een groter deel van je ruimte of tuin in de gaten dan met vergelijkbare camera's.
  • Met de ingebouwde microfoon en speaker praat je op afstand tegen mensen bij de camera.

Nadelen

  • Je hebt een goed wifi signaal nodig op de plek waar je de camera installeert, met een wifi versterker creëer je een sterk wifi netwerk in de buurt van je camera.
  • Je moet een abonnement nemen om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken.

In deze Ring Stick Up Cam Batterij review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Ring Stick Up Cam Batterij review

SPECIFICATIES
Voor binnen & buiten | 1980 x 1080 pixels | 30FPS | 110 graden | Niet bedraad

Conclusie

De veelzijdige Ring Stick Up Cam met Batterij zorgt voor veiligheid overal, binnen of buiten. Dankzij het draadloze ontwerp kan je de camera gebruiken waar je maar wilt en hem verplaatsen wanneer je hem nodig hebt. Plaats de Ring camera op een vlakke ondergrond om hem gemakkelijk te verplaatsen of monteer hem aan een muur om een ​​permanente oplossing te vinden. Met een stick-up cam-batterij ben je altijd verbonden met je huis en zie je altijd wat er in en om je huis gebeurt.

VoordelenNadelen
1. Dankzij de ingebouwde batterij plaats je de camera overal waar je voldoende wifi-ontvangst hebt. 
2. Met de kijkhoek van 110 graden houd je een groter deel van je ruimte of tuin in de gaten dan met vergelijkbare camera’s. 
3. Met de ingebouwde microfoon en speaker praat je op afstand tegen mensen bij de camera.
1. Je hebt een goed wifi signaal nodig op de plek waar je de camera installeert, met een wifi versterker creëer je een sterk wifi netwerk in de buurt van je camera. 
2. Je moet een abonnement nemen om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De videokwaliteit

Ring Stick Up Cam Batterij review

De videokwaliteit is waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel van een beveiligingscamera. Net als de Stick Up Cam zijn de meeste resoluties 1080 pixel. Tijdens het testen bleek het beeld op deze camera wat minder details te laten zien in vergelijking met andere camera’s in dezelfde prijsklasse. Er zijn twee soorten nachtzichten: infrarood en niet-infrarood. Het nachtzicht was erg goed en de beelden waren even helder als een moderne HD smartphone. De kleuren waren niet bijzonder succesvol, maar het was voldoende om objecten te onderscheiden.

De applicatie

Ring Stick Up Cam Batterij review

Eigenaren van Ring apparaten weten dat de Ring applicatie erg goed is, in tegenstelling tot andere camerafabrikanten die minder zijn. Het laden van de livestream gaat bijna net zo snel als op een HomeKit gebaseerde camera. Hoewel het leuk is om een ​​aantrekkelijke applicatie te hebben, vinden wij dat de bedieningselementen functioneel moeten zijn als het gaat om huisbeveiliging. Er is ook een Ring desktop applicatie. Als speciale camera applicatie is er hier geen eigen risico. Je krijgt een lijst met video’s, die gemakkelijk te selecteren en op te slaan zijn, met tabbladen voor videocategorieën. Hier zijn natuurlijk verbeteringen mogelijk. Het zou bijvoorbeeld handig zijn om video’s te kunnen groeperen of te bekijken op een tijdlijn. De functie wanneer de app open is, is ook heel handig. Als de camera beweging detecteert verschijnt er een klein live-videovenster.

De batterijkwaliteit

Ring Stick Up Cam Batterij review

We hadden problemen met de levensduur van de batterij aangezien de lading van de camera daalde naar 32% in drie dagen, maar na de derde dag ging het weer normaal gedragen. Het probleem was waarschijnlijk een onnauwkeurige meting en dat de nauwkeurigheid na een paar oplaadbeurten zou moeten toenemen. De Ring doet geen specifieke beweringen over de levensduur van de batterij, alleen dat het bij normaal gebruik maanden kan duren tussen oplaadbeurten. De Ring verkoopt in ieder geval ook kits om de camera om te zetten naar bekabeld of zonne-energie.

Ring Stick Up Cam Batterij review

Zoals de meeste slimme camera’s, is de Ring Stick Up Cam beperkt tot een 2,4 GHz verbinding op de verouderde 802.11n- of Wi-Fi 4 standaard. We zouden graag zien dat apparaten zoals deze, nieuwere Wi-Fi standaarden aan gaat nemen, aangezien Wi-Fi 4 niet compatibel is met WPA3, aangezien dit nog steeds veel veiliger is dan de oude WPA2 beveiligingsstandaard.

De opslagcapaciteit

Ring Stick Up Cam Batterij review

De Ring is zonder abonnement weinig beter dan een bewegingssensor met live video, wat nog prima is voor een deurbelcamera, maar de kosten van een reguliere beveiligingscamera zijn niet eenvoudig te rechtvaardigen. Wat heb je tenslotte aan cloud opslag als je internetverbinding uitvalt? Ook kunnen internetverbindingen van veel gebruikers buitenshuis zwak zijn, en het hebben van een camera die geen back-up bronnen heeft voor het opslaan van video’s kan een probleem vormen. Andere camera’s, zoals de Wyze Cam Outdoor, bieden wel lokale opslag. Maar dit wil niet zeggen dat Ring’s cloud opslag waardeloos is. Voor 3 dollar per maand biedt het toegang tot 2 maanden videogeschiedenis. Als je een snel draadloos netwerk en internet wilt die zelden uitvalt, verdwijnen de tekortkomingen van camera’s met alleen cloud mogelijkheden.

Het design

Ring Stick Up Cam Batterij review

De Ring Stick Up Cam was hun eerste binnen-/buitencamera en lijkt erg op de goedkopere Ring Indoor Cam. Het beschikt over drie montagegaten, één aan de onderkant en twee aan de achterkant, waardoor het enige veelzijdigheid heeft. Als je de camera aan het plafond wilt monteren, moet je helaas een aparte plafondmontageset aanschaffen. Aan de voorkant van de camera zit een donkere cameralens, microfoon en statuslampje, evenals de infraroodzenders. Het gezichtsveld van de cameralens is breder dan hoog, met een veld van 130 graden diagonaal, 110 graden horizontaal en 57 graden verticaal, waardoor het een goede dekking heeft. Op de onderzijde zit een speakergrill waarmee je met mensen binnen gehoorsafstand van de camera kan praten of een geluid kan laten klinken. De camera is waterdicht tot een IPX5-classificatie, wat betekent dat hij goed wordt blootgesteld aan regen, en bestand is tegen temperaturen van -20 tot 45 graden celsius.

Conclusie

Deze Ring Stick Up Cam met Batterij zorgt ervoor dat jij je veilig voelt!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Ring Stick Up Cam Batterij review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze Ring Stick Up Cam Batterij review blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP