Samsung Galaxy A32 5G review

Samsung Galaxy A32 5G review

Samsung Galaxy A32 5G

4.9

De beeldkwaliteit

4.9/5

De software

4.9/5

Het design

5.0/5

De batterijkwaliteit

4.8/5

Voordelen

  • Met de grote 5.000 mAh batterij raakt je smartphone niet snel leeg.
  • De Galaxy A32 is geschikt voor het snelle 5G netwerk.
  • Door de dual sim ben je op 2 telefoonnummers bereikbaar.

Nadelen

  • Je bedient het grote 6,5 inch hd scherm moeilijk met één hand.
  • Dit toestel is minder krachtig en snel dan andere smartphones uit deze prijsklasse.

In deze Samsung Galaxy A32 5G review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Samsung Galaxy A32 5G review

SPECIFICATIES
2021 | Android 11 | 5G | 6.5 inch scherm

Conclusie

Met de Samsung Galaxy A32 128 GB 5g krijg je een mobiel apparaat met een grote batterij. Met een capaciteit van 5.000 mAh zal jouw apparaat je op de hoogte houden. Deze smartphone is geschikt voor het snelle 5G-netwerk. Dus je surft op internet op de ray-snelheid. Het apparaat is niet super krachtig, maar contact houden met je sociale netwerk en het spelen van eenvoudige games zal soepel gaan. Op het grote 6.5-inch HD-scherm heeft het voldoende ruimte om een spel te spelen zoals Candy Crush, en het kan met één hand bediend worden. Je kan ook foto’s maken met één van de vier camera’s. Je legt ook ruime landschappen vast met de groothoeklens. Dankzij de Dual Sim kan je nu over twee telefoonnummers beschikken.

VoordelenNadelen
1. Met de grote 5.000 mAh batterij raakt je smartphone niet snel leeg. 
2. De Galaxy A32 is geschikt voor het snelle 5G netwerk. 
3. Door de dual sim ben je op 2 telefoonnummers bereikbaar.
1. Je bedient het grote 6,5 inch hd scherm moeilijk met één hand. 
2. Dit toestel is minder krachtig en snel dan andere smartphones uit deze prijsklasse.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De beeldkwaliteit

Samsung Galaxy A32 5G review

We zien niet heel veel mobiele telefoons met TFT-LCD, maar Samsung ging voor deze optie om de kosten van de Galaxy A32 5G laag te houden. Het is absoluut ver van de high-end beeldschermen van het bedrijf en in 720 pixels zal de scherpte van het scherm je niet super warm maken. Het beschikt over een 6,5-inch scherm dat een beetje moeite heeft met de helderheid modus en verschillende kleuren. De video’s die we op de A32 Galaxy kijken zijn niet heel geweldig en als je het vergelijkt met een iPhone XS of iPhone XR dan zit de kwaliteit daar aardig onder. Als je beide mobiele telefoons naast elkaar houdt, zie je de zichtbare verschillen tussen de LCD TFT- en IPS-panelen. De schermen op beide telefoons kunnen echter naar 90 Hz gaan, wat erg leuk is om te zien voor apparaten in deze lage prijsklasse.

Samsung Galaxy A32 5G review

Games die hoge upgrade snelheden ondersteunen zien er prima uit op de A32 Galaxy. Als we de resultaten van het scherm observeren zien we dat de A32, 96,1% van het SRGB-bereikt en slechts 68,1% van het DCI-P3 bereikt. De Delta-e score van de A32, waar 0 perfect is, is ook vrij hoog met 0,35.

De software

Samsung Galaxy A32 5G review

Eén voordeel van de Galaxy A32 5G is dat de software van dit toestel nagenoeg gelijk is aan die van de Galaxy S21. Tegelijkertijd beloofde Samsung drie jaar Android-updates en vier jaar beveiliging patches. Dit vernietigt alle andere producten in deze productcategorie, vooral de OnePlus Nord, waarvan de verbintenis van 1 jaar onbeduidend is. De A32 software heeft niet veel andere functies, wat goed is. Samsung heeft goed werk geleverd door One UI zeer gebruiksvriendelijk te maken, met prachtige animaties, mooie overgangen en veel dingen die verborgen zijn in de instellingen. Op de lange termijn is de aanschaf van de Galaxy A32 5G een betere beslissing dan de Nord N200, omdat Samsung deze telefoon al veel langer ondersteunt.

Het design

Samsung Galaxy A32 5G review

Op het eerste gezicht ziet de Galaxy A32 5G er goed uit. De drie verticale camera lenzen, in combinatie met de macrocamera zorgen voor een subtiele cameramodule op de achterkant van dit toestel. Het scherm neemt het grootste deel van de voorkant van de A32 Galaxy in beslag. De camera op de voorkant bevindt zich op een inkeping bovenaan en dit is niet de perforatie die we op andere toestellen zien. De A32 bevat ook de vingerafdruksensor, die goed genoeg werkte tijdens onze test. Verder klinken de knoppen een beetje lawaaierig, maar dit kan je verwachten van een toestel in deze prijsklasse.

De batterijkwaliteit

Samsung Galaxy A32 5G review

Eén van de grootste troeven van de Galaxy A32 5G is de batterijduur. Rekening houdend met de verversingssnelheid van 90 Hz is deze telefoon uitgerust met een batterij van 5.000 mAh en is de batterijduur indrukwekkend. We zien graag dat de batterijduur van deze telefoon meer dan 10 uur bedraagt, wat het gemiddelde niveau is van smartphones van deze generatie. In adaptieve modus kan de A32, 11 uur en 41 minuten meegaan. In de 60Hz modus is de batterijduur 12 uur en 39 minuten. Hoewel de batterijgrootte van de A32 hetzelfde is als die van de Nord N200, is de levensduur van de batterij langer. We hebben ook de oplaadtijd van de Galaxy A32 getest, waarbij de mobiele telefoon werd opgeladen van 0% naar 19% in 15 minuten en naar 31% in 30 minuten.

Conclusie

Met de Samsung Galaxy A32 128 GB 5g krijg je een mobiel apparaat met een grote batterij!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Samsung Galaxy A32 5G review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze Samsung Galaxy A32 5G review blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP