Bowers & Wilkins 607 recensie

Bowers & Wilkins 607

4.7

De geluidskwaliteit

4.8/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

Voordelen

  • De losgekoppelde tweeter produceert een gedetailleerd geluid.
  • Door het hoge gewicht trilt de speaker niet, zodat het geluid niet resoneert.

Nadelen

  • Er worden geen luidsprekerkabels en standaarden meegeleverd.

In deze Bowers & Wilkins 607 recensie leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Bowers & Wilkins 607 recensie - Voorkant

SPECIFICATIES
Per paar | Boekenplank | Mat | 100 Watt | 2-weg | Passieve speaker

Conclusie

De Bowers & Wilkins 607 zijn één van de beste boekenplank luidsprekers die wij hebben getest. De Bowers & Wilkins 607 heeft een goed mid en low geluid en zien er fantastische uit. Lees meer over de voor-en nadelen in het volgende deel van deze Bowers & Wilkins 607 recensie.

VoordelenNadelen
1. De losgekoppelde tweeter produceert een gedetailleerd geluid. 
2. Door het hoge gewicht trilt de speaker niet, zodat het geluid niet resoneert. 
1. Er worden geen luidsprekerkabels en standaarden meegeleverd.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Bowers & Wilkins 607 recensie - Achterkant

De Bowers & Wilkins 607 kan gemakkelijk heldere lage en hoge tonen produceren. Ze zijn niet verlegen en het geluid vult een grote ruimte gemakkelijk. De basweergave van de 607 is uitermate goed. Het beschikt over een zeer lage bastoon en hiernaast heeft het frequentiebereik veel details, diepe en gedefinieerde texturen. De 607 is een getalenteerd model en is één van de betere boekenplank luidsprekers die wij getest hebben.

Speakers in woonkamer

Wij kunnen ook constateren dat de timing en dynamische expressie goed is. Het klinkt alsof de muzikanten in onze ruimte aanwezig zijn, terwijl de 607 een betaalbaar systeem is. Lees meer over de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze Bowers & Wilkins 607 recensie.

De bouwkwaliteit

Bowers & Wilkins 607 recensie - Achterkant

Esthetisch gezien wordt de 30 centimer hoge luidspreker gedomineerd door 13 centimer zilveren continuum driverunits. Hiernaast worden er 25 mm ontkoppelde dome tweeters gebruikt in de 607. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Bowers & Wilkins 607 recensie.

Conclusie

De Bowers & Wilkins 607 zijn één van de beste boekenplank luidsprekers die wij hebben getest. De Bowers & Wilkins 607 heeft een goed mid en low geluid en zien er fantastische uit. Hopelijk heeft deze Bowers & Wilkins 607 recensie u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP