Philips Fidelio SkyQuake review

Philips Fidelio SkyQuake

4.8

De geluidskwaliteit

4.8/5

De kenmerken

4.7/5

Voordelen

  • Door de Dolby Atmos techniek luister je naar een ruimtelijk geluid.
  • Het center kanaal dat alleen stemfrequenties weergeeft produceert heldere en realistische vocalen.
  • Via Bluetooth aptX stream je muziek in cd kwaliteit.

Nadelen

  • Er wordt geen audiokabel meegeleverd.
  • Je kunt de soundbar niet via Bluetooth met je televisie verbinden.

In deze Philips Fidelio SkyQuake review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Philips Fidelio SkyQuake voorkant

SPECIFICATIES
Productlijn: Fidelio | Verpakte hoeveelheid: 1 | Productnaam: Fidelio SkyQuake soundbar | Merknaam: Philips | Producttype: SoundBar-luidspreker | Fabrikant: Philips Electronics

Conclusie

De Philips Fidelio SkyQuake levert Dolby Atmos techniek. Echter kunt u de soundbar niet via bluetooth met uw televisie verbinden. Lees meer over de voor-en nadelen in het volgende deel van deze Philips Fidelio SkyQuake review.

VoordelenNadelen
1. Door de Dolby Atmos techniek luister je naar een ruimtelijk geluid. 
2. Het center kanaal dat alleen stemfrequenties weergeeft produceert heldere en realistische vocalen. 
3. Via Bluetooth aptX stream je muziek in cd kwaliteit. 
1. Er wordt geen audiokabel meegeleverd. 
2. Je kunt de soundbar niet via Bluetooth met je televisie verbinden.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Philips Fidelio SkyQuake zijkant

We hebben John Wick: Chapter 3 – Parabellum verbonden met de Philips Fidelio SkyQuake. We hebben de instelling “Hoogte” op “Hoog” gezet (de andere opties voor Skyquake zijn “Medium”, “Laag” en “Uit”) om optimaal te profiteren van de stuurprogramma’s. Er zijn ook acht voorluidsprekers en het geluid is aangenaam. Toen John Wick de criminelen uitschakelde, was het geluid van gebroken glas en het geluid van kogels die tegen de muur stuiteren geplaatst. Het brede bereik van een vluchtwagen van het rechter kanaal naar links was een prettige ervaring. De basbeat in de clubscene heeft voldoende diepte en voelt zwaar genoeg bij het stuiteren.

Soundbar in woonkamer

Er is nog wel ruimte voor verbetering van de dynamiek. We gebruiken de aptX Bluetooth-verbinding van Skyquake om de soundtrack van The Hobbit af te spelen, maar de snelle opkomst van harmonie in de climax vereist meer kracht, en de kracht achter het tamboerijngeluid is enigszins zwak. Lees meer over de kenmerken in het volgende deel van deze Philips Fidelio SkyQuake review.

De kenmerken

Voorkant

Als je de suggestie van Philips Fidelio SkyQuake nog steeds leuk vindt, zal het niet veel moeite kosten om het in de woonkamer te installeren. Fysiek gezien is een van de voordelen van de Philips Fidelio SkyQuake dat het erg compact is, met een lengte van 105 cm. De installatie is heel eenvoudig. Druk op de “connect” -knop aan de achterkant van de subwoofer om hem te koppelen met de soundbar. Het is ook gemakkelijk om verbinding te maken via bluetooth en de bijbehorende knop op de afstandsbediening ingedrukt te houden.

Het heeft de functies van andere soundbars op de afstandsbediening, wat een goede keuze is. Compatibele Android-telefoons hebben ook NFC-koppelingsmogelijkheden. De afstandsbediening van de Philips Fidelio SkyQuake is prachtig ontworpen met een speciale ingangsknop aan de bovenkant om snel tussen signaalbronnen te schakelen. Het LED-scherm van de soundbar toont ook de instelknoppen voor bas en treble, evenals de nachtmodus, die de dynamische limiet op de Dolby Digital-soundtrack comprimeert.

Er zijn ook drie “Ambisound” -instellingen: “Movie”, volgens Philips is het bedoeld om de onderdompeling te maximaliseren. “Muziek” wordt gebruikt om het instrument nauwkeuriger te plaatsen, “Geluid” wordt gebruikt om de middentonen te versterken. Wanneer u op de slimme knop op de afstandsbediening drukt, schakelt de balk automatisch tussen modi. De “Sound” -modus klinkt een beetje onnatuurlijk, maar bij het wisselen tussen films en liedjes zal het schakelen tussen “Music” en “Movie” anders zijn.

Aan de ingangszijde zijn er genoeg aansluitingen: Glasvezel, coaxkabel, 3,5 mm jack en usb-poort voor mp3. Het is ook vermeldenswaard dat hoewel de Philips Fidelio SkyQuake geluid van andere ingangen via zijn opwindende luidsprekers zal verwerken, alleen het geluid via HDMI de echte Dolby Atmos is. Met dit in gedachten krijg je twee HDMI-ingangen en één HDMI ARC-uitgang, die 4K-communicatie met 30 fps ondersteunen. Lees meer over onze conclusies in het volgende deel van deze Philips Fidelio SkyQuake review.

Conclusie

Voor Dolby Atmos-geluid zonder plafondspeakers is de Philips Fidelio SkyQuake en goede keuze. Wij hopen dat deze Philips Fidelio SkyQuake review u heeft geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP