KEF EGG review

KEF EGG

4.85

De geluidskwaliteit

4.8/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

De compatibiliteit

4.9/5

Voordelen

  • Via Bluetooth stream je muziek draadloos naar de speakers.
  • Door het actieve ontwerp werken de speakers zonder losse versterker.

Nadelen

  • Je kunt de speakers niet verbinden met een center speaker.

In deze KEF EGG review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

KEF EGG review: zwart

SPECIFICATIES
Afmetingen: 136 x 274 x 172 mm | Gewicht: 6011 gram | Bluetooth: 2.0 | Totaal vermogen: 50 Watt

Conclusie

KEF is een echt succes geworden! Lees meer over de voor-en nadelen in het volgende deel van deze KEF EGG review.

VoordelenNadelen
1. Via Bluetooth stream je muziek draadloos naar de speakers. 
2. Door het actieve ontwerp werken de speakers zonder losse versterker. 
1. Je kunt de speakers niet verbinden met een center speaker.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

De geluidskwaliteit is goed van de KEF EGG! Of je ze nu dicht bij je in de kamer of aan de andere kant van de kamer gebruikt, de geluidskwaliteit is hoog. De Uni-Q-driver verspreidt geluid op een naadloze manier. Waar je ook in de kamer staat, het is moeilijk te onderscheiden waar het middelpunt en het hoogtepunt is. Dit is niet het ergste geluid dat we ooit hebben gehoord, maar de KEF EGG maakt het snel goed. Het geluid is zuiver en overtuigend. Het instrument wordt begeleid door een natuurlijke textuur en een strak ritme. Dit is ook een gebalanceerd geluid. Hoewel de subwoofer-uitgang was inbegrepen, hadden we niet meteen de behoefte om er een uit de opslagruimte te halen en aan te sluiten. Het lage uiteinde zal de fundering van uw huis niet schudden, maar het zal diep genoeg zijn. Het beste deel is de low-end bediening. Er is een soort welsprekendheid dat zelfs de bekroonde Ruark Audio MR1 Mk2 moeilijk te verzamelen zal zijn. Lees meer over de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze KEF EGG review.

De bouwkwaliteit

KEF EGG review: wit

Het is lang geleden dat KEF nieuwe producten lanceerde op basis van dit iconische ontwerp, deze nieuwe producten zijn draadloze en aangedreven 2.0-producten. De focus hierbij is flexibiliteit. U bent niet langer beperkt tot versterkers en u kunt ze gebruiken met computers, draagbare apparaten en televisies. Het ontwerp is in de loop der jaren niet veel veranderd. De “eivorm” is natuurlijk verreweg de meest voorkomende omschrijving, maar we horen mensen ze ook vergelijken met buitenspiegels van auto’s. De bouwkwaliteit is goed en zijn grotendeels van plastic, maar stevig genoeg. Het kost veel energie om ze van je bureau te krijgen. Trek het speakerrooster naar beneden en je zult de iconische Uni-Q-driver van KEF vinden, die een tweeter in het midden van de mid / bass-driver plaatst, wat de nauwkeurigheid en spreiding zou verbeteren.

KEF zei dat deze nieuwe speakers de “meest verfijnde en meest akoestische versie” van de speakers zijn. De tweeter is inwendig geventileerd om mogelijke vervorming onder hoge druk achter de dome te voorkomen. De dar-vormige golfgeleiderpositie van de tweeter helpt het geluid sferisch te verspreiden, waardoor een bredere en gelijkmatigere verdeling wordt bereikt. De “Z-flex” taps toelopende rand rond het midden / basdiafragma beperkt secundaire straling. De conus voor het middenbereik is gemaakt van aluminium om de stijfheid te behouden, en er is een dempingsring om de resonantie te regelen. Lees meer over de compatibiliteit in het volgende deel van deze KEF EGG review.

De compatibiliteit

KEF EGG review: Blauw

Op het eerste gezicht zien de twee speakers er precies hetzelfde uit. De een doet zwaar werk en geeft informatie door aan een ander. Alle bewerkingen worden uitgevoerd op de basis van de host. De host heeft een stroomingang (extern, geen 8-bit kabel), een micro USB-ingang en een uitgang voor de aansluiting, en een uitgang voor het aansluiten van de subwoofer. Mysterieus genoeg besloot KEF om de hybride 3,5 mm / digitale optische ingang achter een beweegbare plastic wig aan de zijkant van het apparaat te verbergen.

Het zal netter zijn om het op de achterkant te plaatsen met alle andere verbindingen, en je verliest geen stuk plastic. Inclusief minimaal USB en optische kabel. De USB-ingang kan audio met hoge resolutie tot 24bit / 96kHz accepteren, en er is ook Bluetooth 4.0 dat aptX-apparaten ondersteunt. U kunt tussen de invoereenheden schakelen en het volume aanpassen met de knoppen die in de basis van de hoofdeenheid zijn ingebouwd. De USB-ingang met hoge resolutie kan rechtstreeks naar je computer gaan om naar je bureau te luisteren, terwijl je met de optische ingang het apparaat met de tv kunt gebruiken zonder een soundbar te gebruiken. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze KEF EGG review.

Conclusie

Het unieke ontwerp en connectiviteitsmogelijkheden zijn geweldig en ze blijven uitstekend presteren. Wij hopen dat deze KEF EGG review u heeft geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP