Marantz CD6006 review

Marantz CD6006

4.85

De bouwkwaliteit

4.9/5

De geluidskwaliteit

4.8/5

Voordelen

  • Door de hoogwaardige DAC geniet je een gedetailleerde geluidsweergave.
  • Dankzij het trillingsbestendige ontwerp blijft de geluidskwaliteit van een cd hoog.
  • Door de usb ingang is het mogelijk om bestanden van een usb stick te spelen.

Nadelen

  • De cd speler heeft geen 3,5 mm jack ingang waardoor het niet mogelijk is om muziek via een audiokabel van een audio apparaat te spelen.

In deze Marantz CD6006 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Marantz CD6006 review: voorkant

SPECIFICATIES
Afmetingen: 440 x 105 x 340 mm | Gewicht: 6500 gram | Minimale frequentie: 2 Hz | Ondersteunde formaten: CD

Conclusie

Marantz blijft een meester in betaalbare cd-spelers. Lees meer over de voor-en nadelen in het volgende deel van deze Marantz CD6006 review.

VoordelenNadelen
1. Door de hoogwaardige DAC geniet je een gedetailleerde geluidsweergave. 
2. Dankzij het trillingsbestendige ontwerp blijft de geluidskwaliteit van een cd hoog. 
3. Door de usb ingang is het mogelijk om bestanden van een usb stick te spelen. 
1. De cd speler heeft geen 3,5 mm jack ingang waardoor het niet mogelijk is om muziek via een audiokabel van een audio apparaat te spelen.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De bouwkwaliteit

Marantz CD6006 review: achterkant

Iedereen die in het verleden de 6000-serie cd-spelers heeft gezien, kent de grootte van de behuizing en de lay-out van het paneel. Aan de voorzijde bevindt zich een centrale lader, met daaronder een display, algemene bedieningselementen, USB-aansluiting en 6,3 mm koptelefoonuitgang met versterkingsregeling. Aan de achterkant is het belangrijkste, de stereo analoge uitgang en digitale optische en coaxiale uitgang om de 6006 DAC te omzeilen. Gebruik uw vingers of de gebruikelijke logische, responsieve en omvangrijke Marantz-afstandsbediening voor bediening.

We raden u echter aan om de DAC in Marantz niet te gebruiken, maar er volledig gebruik van te maken. Dit is een hoogwaardige (24-bit / 192 kHz) met een hoge resolutie, die digitale bestanden beter kan verwerken dan cd’s. Het is toegankelijk via de USB-ingang, dus als je een WAV-bestand met hoge resolutie op een USB-stick hebt staan, kan de 6006 een audiospeler met hoge resolutie worden. USB kan ook MP3-, AAC- en WMA-bestanden van mindere kwaliteit verwerken en is een directe invoer voor Apple-apparaten. Elders, voor dergelijke producten, is de hoofdtelefoonuitgang van de CD6006 uitstekend. Het is compatibel met een breed scala aan koptelefoons, en is verre van het idee dat deze functies op andere spelers kunnen verschijnen. Lees meer over de geluidskwaliteit in het volgende deel van deze Marantz CD6006 review.

De geluidskwaliteit

Afstandsbediening

Schuif de CD “The Clash: London Calling” in de schijflade en je raakt direct vertrouwd met de brede slag van het CD6006-geluid. Dit is een robuuste en doordachte bezorgmethode die gewicht en aanwezigheid geeft aan low-end. Deze opname laat ook zien dat Marantz absolute autoriteit mist, maar over het algemeen is dit een goede speler voor wie van sferische baslijnen houdt. In de rest van het frequentiebereik toonde de Marantz CD6006 dezelfde uitstekende luisterervaring.

Het detailniveau in het middenbereik is goed, en de hoge frequenties zijn meer dan in de vorige 6000-serie cd-spelers, wat zeker een goede zaak is. Echt onzorgvuldige systeemafstemming zal een beetje hard geluid opleveren, maar in alle redelijke omstandigheden is de CD6006 een goed uitgebalanceerde luisterervaring. De CD6006 heeft een breed klankveld, zodat de interactie tussen de gehele partij of een enkel instrument duidelijk is.

Cd-speler op bureau

Dit is niet weg te nemen of te opgewonden, maar de CD6006 is aantrekkelijker dan vervangende spelercomponenten. Uiteindelijk zal de CD6006 voorzichtig zijn en de laatste details geven om het geluid vloeiend te laten klinken, maar te oordelen naar de huidige standaard van 400 Euro-stijl cd-spelers, is dit onaangenaam voor ons. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Marantz CD6006 review.

Conclusie

Marantz blijft een meester in betaalbare cd-spelers. Hopelijk heeft deze Marantz CD6006 review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP