Edifier R1700BT review

Edifier R1700BT

4.5

De geluidskwaliteit

4.5/5

De bouwkwaliteit

4.6/5

Voordelen

  • Sluit de speakers aan op meerdere audiobronnen met de 2 onafhankelijke RCA aansluitingen.
  • Bedien op afstand het volume met de draadloze afstandbediening.
  • Koppel het speakersystaam draadloos aan op een pc, smartphone of tablet met bluetooth.

Nadelen

  • Met dit 2.0 speakersysteem beschik je niet over een externe subwoofer voor extra bass.

In deze Edifier R1700BT review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Edifier R1700BT review; voorkant

SPECIFICATIES
Streaming: Bluetooth aptX | Digitale ingang: optisch | Analoge ingang: 3,5 mm jack| USB-ingang: Nee

Conclusie

Erg mooie stijlvolle speakers en perfect om een niet al te grote ruimte helemaal te vullen met erg goed geluid.

VoordelenNadelen
1. Sluit de speakers aan op meerdere audiobronnen met de 2 onafhankelijke RCA aansluitingen. 
2. Bedien op afstand het volume met de draadloze afstandbediening. 
3. Koppel het speakersystaam draadloos aan op een pc, smartphone of tablet met bluetooth. 
1. Met dit 2.0 speakersysteem beschik je niet over een externe subwoofer voor extra bass.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Input boekenplank luidspreker Edifier R1700BT

Het spelen van “Devil’s annswer, Atomic Rooster” levert de Edifier R1700BT prachtige melodieën op. Het warme en gedetailleerde middenbereik zorgt er voor dat de drums en stemmen een ​​prachtig effect heeft. Het is niet het meest nauwkeurige geluid, maar de dynamische effecten zijn wel erg goed. Het volume van de Edifier R1700BT is niet erg hoog, dus hechten ze veel belang aan de geluidskwaliteit. De Edifier R1700BT geeft een solide gevoel aan gitaren en drums, maar wat ons teleurstelde waren de lage tonen. Op een lager niveau hoor je de lage tonen niet helemaal helder. Maar verder zijn wij erg onder de indruk. Lees meer over de bouwkwaliteit in de volgende alinea van deze Edifier R1700BT review.

De bouwkwaliteit

Voorkant van de Edifier R1700BT speaker

Wij zijn erg enthousiast over het ontwerp van de Edifier R1700BT. Er is maar één afwerkingsoptie voor de speakers. Het walnotenvinyl en de zwarte behuizing zien er in vergelijking goed uit. De constructie van de speaker is 10 graden naar boven gekanteld, volgens Edifier moet dit ervoor zorgen dat het geluid direct op het publiek wordt gericht. Ook plaatsen we de treble-, bas- en volumeknoppen graag netjes in een kleine inkeping aan de zijkant van de rechter speaker. Hoewel linkshandigen misschien niet tevreden zijn met de positie van de speakers, betekent dit dat de bedieningselementen zich niet aan de achterkant van de speakers bevinden of het paneel beschadigen.

Afstandsbediening Edifier R1700BT

We geven de voorkeur aan speakers met roosters, maar je kunt ze verwijderen om de drivers en baspoorten bloot te leggen. De speaker wordt geleverd met een dunne plastic afstandsbediening zoals hierboven. Hoewel we geen grote fan zijn van te dunne afstandsbediening, is het eenvoudig om het volume aan te passen of de input te veranderen. We stellen ons voor dat de meeste mensen de handige Bluetooth-streamingfunctie van de speaker zullen gebruiken om draadloos naar muziek te luisteren. Als u echter de Edifier R1700BT als televisie-speaker wilt gebruiken, zijn er twee paar analoge RCA-ingangen aan de achterkant. Een handige bijpassende kabel wordt meegeleverd in de Edifier doos, zodat je ook gemakkelijk een niet-bluetooth muziekspeler kunt aansluiten. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Edifier R1700BT review.

Conclusie

Deze boekenplank speakers hebben een mooi geluid en zijn zeker de moeite waard. Hopelijk heeft deze Edifier R1700BT review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Edifier Reviews:
< Edifier 1280T review
< Edifier R1280T review
< Edifier R1100 luidspreker
< Edifier R980T luidsprekersysteem
< Edifier R2000DB review
< Edifier R1280DB Review
< Edifier R1850DB review
< Edifier S880DB review
< Edifier S1000DB review
< Edifier S350DB review
< Edifier S2000PRO
< Edifier S70DB luidsprekersysteem
< Edifier E235 review
< Edifier E255 review
< Edifier M3600D review 
< Edifier MP233 review
< Edifier C2X review
< Wavemaster MOBI-2

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP