Bose SoundTouch 300 soundbar review

Bose SoundTouch 300 soundbar

4.7

De geluidskwaliteit

4.6/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

De kenmerken

4.8/5

Voordelen

  • Voeg de soundbar toe aan het Bose multiroom systeem en stream muziek door het hele huis.
  • Door de PhaseGuide technologie ontstaat er een realistisch virtual surround sound effect.
  • Sluit de soundbar aan met een HDMI kabel en bedien hem met de afstandsbediening van je tv.

Nadelen

  • De soundbar wordt niet geleverd met een subwoofer die diepe bastonen produceert.

In deze Bose SoundTouch 300 soundbar review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Bose SoundTouch 300 soundbar review: in kamer

SPECIFICATIES
Geluidsformaten: Dolby Digital | Connectiviteit: HDMI (ARC) & Optisch | Streaming: Bluetooth (aptX) | Subwoofer: Nee | Afmetingen: 978 x 57 x 108 mm (BxHxD)

Conclusie

Een mooi staaltje werk van Bose. Echter, wordt het niet geleverd met een subwoofer die diepe bastonen produceert. Lees meer over de voor-en nadelen in de volgende alinea van deze Bose SoundTouch 300 soundbar review.

VoordelenNadelen
1. Voeg de soundbar toe aan het Bose multiroom systeem en stream muziek door het hele huis. 
2. Door de PhaseGuide technologie ontstaat er een realistisch virtual surround sound effect. 
3. Sluit de soundbar aan met een HDMI kabel en bedien hem met de afstandsbediening van je tv. 
1. De soundbar wordt niet geleverd met een subwoofer die diepe bastonen produceert.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepastWij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Bose SoundTouch 300 soundbar verbindingselementen

Hoewel het geluid helder is en de details grondig overbrengen, heeft Dali matige transparantie en super robuustheid, waardoor het meer bedreigend wordt. De beroemde geluidseffecten hebben niet de helderheid of subtiliteit van SoundTouch 300. Zo’n hoge mate van mobiliteit deed Bose uiteindelijk zo opgewonden klinken. Lees meer over de bouwkwaliteit in de volgende alinea van deze Bose SoundTouch 300 soundbar review.

De bouwkwaliteit

Bose SoundTouch 300 soundbar Afstandsbediening

Misschien is het motto van het ontwerpteam van Bose “de soundbar beter eruit laten zien dan horen”. Door zijn zwarte, strakke en discrete uiterlijk kan SoundTouch 300 wegzakken in de zichtbare ruimte aan de onderkant van de televisie. En vanwege zijn vrij vlakke hoogte (6 cm) mag hij geen enkel scherm dat ervoor staat blokkeren. Het geperforeerde metalen rooster en de glazen bovenkant onderscheiden het van de lagere plastic behuizing in de prijsklasse, en hoewel het eigenlijk goed is verdeeld over de breedte van een 55-inch televisie, lijdt het geen twijfel dat de breedte kan worden gebruikt voor geluid. Lees meer over de kenmerken in de volgende alinea van deze Bose SoundTouch 300 soundbar review.

De kenmerken

Bose SoundTouch 300 soundbar Zijkant

Natuurlijk heeft de enkelpolige route het voordeel dat er ruimte wordt bespaard dan de route met meerdere speaker. Op dit punt kan de SoundTouch 300 het geluid met alle hulp goed in de kamer verspreiden. Met ingebouwde Bluetooth is het te vergelijken met de meeste soundbars in de hele prijsklasse en is het gemak van NFC een voordeel. Maar op de soundbar-markt is de meest atypische mogelijkheid om muziek rechtstreeks van Spotify, Deezer en Amazon Music te streamen via de Bose SoundTouch-app. U moet verbinding maken met internet via Wi-Fi of internet om deze applicatie te kunnen gebruiken. Dit wordt uw toegangspoort tot internetradio, muziek en lokale bestanden op de server.

Een afstandsbediening die kan worden geprogrammeerd om andere bronnen te bedienen, is nog steeds de beste keuze voor afspeelbedieningen, maar voor het streamen van media is deze applicatie een van de meest gebruiksvriendelijke ervaringen die we zijn tegengekomen. Voorinstellingen die snelkoppelingen naar specifieke nummers, albums of artiesten bieden, zijn waardevolle inhoud, en we vinden het leuk dat Spotify in de app zelf is ingebouwd, zodat je niet wordt omgeleid naar streamingdiensten. Bose weet dat het maken van een soundbar niet alleen inhoudt dat je een standaard draadloze speaker in een vorm verandert die onder de tv past. Het combineert soundbar-specifieke technologie om de capaciteit in een thuisbioscoopomgeving te vergroten.

Het maakt gebruik van de PhaseGuide-arraettechnologie van het bedrijf die is geïntroduceerd in de eerste soundbar van het bedrijf. Deze technologie is ontworpen om de soundtrack van de soundtrack te scheiden en een groter bereik te bieden dan de werkelijke grootte van de soundbar. uitdrukking. Het doel van Bose’s QuietPort-technologie is om ervoor te zorgen dat er geen vervorming is bij welk volume dan ook, en de ADAPTiQ-kalibratiefunctie helpt om het geluid te optimaliseren voor uw specifieke huiskameromgeving. Het proces is eenvoudig; zet een hoed op, sluit deze aan op de speciale 3,5 mm-aansluiting en volg de gesproken aanwijzingen, die testtonen naar vijf locaties rond uw luisterpositie sturen.

Er is ook een 3,5 mm-aansluiting voor het aansluiten van een optionele subwoofer, maar de belangrijkste methode om verbinding te maken met een tv of projector is via de optische of HDMI-ingang van het apparaat. Als u HDMI-routing gebruikt, zijn uw kijkopties niet beperkt tot standaard Blu-ray, omdat de HDMI Audio Return Channel (ARC) -uitgang die op de tv is aangesloten, compatibel is met 4K-pass-through. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Bose SoundTouch 300 soundbar review.

Conclusie

Wanneer je veel geld uitgeeft aan een soundbar, is opwindend geluid een must. Helaas kunnen de uitgebreide netwerkfuncties en het praktische ontwerp van de Bose SoundTouch 300 het probleem niet oplossen. Hopelijk heeft deze Bose SoundTouch 300 soundbar review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepastWij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP