Canton Smart Soundbar 10 Review

Canton Smart Soundbar 10

4.35

De geluidskwaliteit

4.7/5

De bouwkwaliteit

4.3/5

De kenmerken

4.1/5

Voordelen

  • Smaakvol en praktisch gebouwd
  • Groot, kamervullend geluid.
  • Indrukwekkend Dolby Atmos-geluidsbeeld.

Nadelen

  • Onevenwicht.
  • Gebrek aan inzicht en dynamiek.
  • Zou slimmer kunnen zijn.

In deze Canton Smart Soundbar 10 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Canton Smart Soundbar 10 Review: Voorkant

SPECIFICATIES
Geluidsformaten: 2.1.2 Virtual Surround System| Connectiviteit: 3x HDMI in, 1x HDMI uit | Streaming: Bluetooth Versie 4.0| Subwoofer: Nee | Afmetingen: 70 x 990 X 100 mm (BxHxD) |Dolby Atmos: Ja |DTX Digital Surround: Ja | Spotify Connect: Ja|Ingebouwde Chromecast: Ja

Conclusie

De Canton Smart Soundbar 10 opent de breedte en de hoogte van het aanbod van je televisie en zorgt daarbij voor een geweldige toevoeging!

VoordelenNadelen
1. Smaakvol en praktisch gebouwd.
2. Groot, kamervullend geluid.
3. Indrukwekkend Dolby Atmos-geluidsbeeld.
1. Onevenwicht.
2. Gebrek aan inzicht en dynamiek.
3. Zou slimmer kunnen zijn.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepastWij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Canton Smart Soundbar 10 Bovenkant

We stopten de film “Captive State” in de speler en gingen zitten om de film te bekijken. Vanaf het begin was het duidelijk dat deze soundbar voldoende schalen kan bieden voor middelgrote apparaten. Wanneer we de drukkere reeks van acties bereiken, zullen we ook enkele grotere tekortkomingen ontdekken. Wanneer de buitenaardse wezens kwamen, zullen we het enorme en diepe geluid van de buitenaardse vliegers horen, en wanneer deze overvliegt naar de andere kant, zal het enkele waardige ruimte-effecten produceren. Het grootste deel van de rest van de audio in de scène is echter verborgen in chaos. Voor bas is er teveel voorkeur voor tonen, en heel weinig elders. Onvoldoende kennis van midden- tot hoge tonen en het indrukwekkende aantal stuurprogramma’s is niet flexibel genoeg om audio-dimmen te voorkomen. Lees meer over de bouwkwaliteit in de volgende alinea van deze Canton Smart Soundbar 10 review.

De bouwkwaliteit

Canton Smart Soundbar 10 gemonteerd aan muur

De Canton Smart Soundbar 10 is slechts 7 cm hoog en bijna een meter lang, en kan onder een moderne televisie worden geplaatst zonder het beeld of de infrarood afstandsbedieningssensor te verstoren. Het is een slimme combinatie van verf en glas, verkrijgbaar in zwart of zilver, en heeft een reeks aanraakgevoelige bedieningselementen aan de bovenkant. U kunt een kleine maar stevige afstandsbediening gebruiken om de meeste functies uit te voeren. Dit geeft directe toegang tot de afspeelmodus, equalizerinstellingen en Bluetooth draadloos en media afspelen, maar het duurt even voordat je eraan gewend bent om door de basismenu’s op het scherm te navigeren. Het kleine display aan de voorzijde geeft wat visuele feedback voor uw keuze in de vorm van blauwe LED-lampjes.

Binnenin de soundbar zit een indrukwekkende reeks van acht drivers met een totaal versterkt vermogen van 300 Watt. Er zijn twee 19 mm stoffen dome-tweeters, twee 50 mm aluminium midrange-conussen en vier 79 mm naar boven uitzendende woofers, waarvan er twee worden geconverteerd naar full-range drivers tijdens Dolby Atmos-weergave. Om een ​​hoger hoogtegevoel te bieden. plus. Het resultaat is een 2.1.2 virtueel surround sound-systeem. Natuurlijk heeft niet alles een Atmos-soundtrack, dus ook Dolby Digital en DTS Digital Surround formaten kunnen gedecodeerd worden. Aan de achterkant zitten veel aansluitingen, waaronder vier 4K compatibele HDMI-aansluitingen. Er zijn ook Ethernet, glasvezel, coaxkabel, analoge invoer en uitvoer van externe subapparaten. Lees meer over de kenmerken in de volgende alinea van deze Canton Smart Soundbar 10 review.

De kenmerken

Canton Smart Soundbar 10 Achterkant

Met het menu op het scherm kunt u de luisterafstand, plafondhoogte en apparaathoogte selecteren om het geluidsbeeld te optimaliseren voor uw kijkpositie. Je kunt het ook finetunen door de niveaus van de werkelijke en virtuele kanalen aan te passen, alsof het een 5.1.2-systeem is, hoewel het uit de doos heel goed werkt, is dit niet absoluut noodzakelijk. Verbinding maken met het netwerk is heel eenvoudig en als het eenmaal is ingesteld, wordt de firmware automatisch bijgewerkt. Compatibiliteit met Chromecast maakt het gemakkelijk om muziek af te spelen vanaf Android-apparaten, en Spotify Connect is ook ingebouwd. Echter is er geen ingebouwde microfoon voor stembesturing.

U kunt ook muziek met een hoge resolutie van maximaal 24-bit / 192 kHz-bestanden ontvangen via HDMI en streamen via Spotify, Tidal, Google Play Music, Deezer en TuneIn via WiFi en via Bluetooth of Chromecast om tot 24-bit / 96 kHz-bestanden. U kunt de Canton Smart Soundbar 10 en andere producten uit de Canton Smart-serie ook installeren in een multiroom-systeem, inclusief een subwoofer, AV-versterker en verschillende paar actieve speakers, inclusief een vloerstandaard en een verticale standaard. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Canton Smart Soundbar 10 review.

Conclusie

Canton Smart Soundbar 10 kan de breedte en hoogte van het tv-bereik openen en biedt veel extra functies! Qua balans, dynamiek en helderheid is het verre van andere soundbars van deze klasse, en zelfs veel goedkoper. Hopelijk heeft deze Canton Smart Soundbar 10 review u geholpen!

  • Speakerreviews.nl heeft ook de Canton DM5 getest. U kunt hier meer informatie vinden over de Canton DM5.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepastWij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP