Dynaudio Music 5 review

Dynaudio Music 5

4.65

De geluidskwaliteit

4.7/5

De bouwkwaliteit

4.6/5

De kenmerken

4.8/5

Voordelen

  • Helder geluid.
  • Diepe bas.
  • Set-up gaat soepel.

Nadelen

  • Geen AirPlay 2.
  • Geen Spotify Connect.

In deze Dynaudio Music 5 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Dynaudio Music 5 review: Voorkant

SPECIFICATIES
Afmetingen: BxHxD: 659 x 201 x 185 mm | Vermogen: 250W | Kenmerken: 2x 25 mm tweeters, 2x 8 cm midrange, 13 cm woofer, multi-room opties, NoiseAdapt, RoomAdapt | Aansluitingen: netvoeding, analoge audio-aansluiting, Toslink optische digitale audio

Conclusie

De Dynaudio Music 5 is de op één na grootste speaker van Dynaudio. Helder geluid, echter geen AirPlay 2 en Spotify Connect. Lees meer over de voor-en nadelen in de volgende alinea van deze Dynaudio Music 5 review.

VoordelenNadelen
1. Helder geluid.
2. Diepe bas.
3. Set-up gaat soepel.
1. Geen AirPlay 2.
2. Geen Spotify Connect.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Afstandsbediening

We omzeilden aanvankelijk de samengestelde muziekafspeellijst en zochten naar verschillende rocknummers van “The Guess Who”. Bij het aanzetten van de drums toonde de Dynaudio Music 5 ondanks de zware bas toch behendigheid en precisie. De nummer zoals “Anthology en Let’s Go” was muzikaal consistent. Evenzo heeft het een volledig prestatiebereik, dat ons vergelijkingsproduct Audio Pro Addon C10 niet volledig kan evenaren.

We spelen “Wheatfield Soul” om de kamer soepel, ontspannen en breed te houden en de kamer te vullen met hoorbaar geluid. We hebben dezelfde audiotrack gesampled door de speakers te bedienen en ontdekten dat de C10 lichter en expressiever was. Dynaudio-producten missen urgentie en we concludeerden dat de timing van de C10 erg goed was. Maar Dynaudio Music 5 heeft nog meer voordelen. In een grotere ruimte heeft het een grotere schaal en meer autoriteit. Het biedt ook soepele en gedetailleerde inhoud. Lees meer over de bouwkwaliteit in de volgende alinea van deze Dynaudio Music 5 review.

De bouwkwaliteit

Onder het schuine deksel bestaat de Dynaudio Music 5 uit vijf drivers aangedreven door 50 Watt, elk met een totaal versterkt vermogen van 250 Watt. Twee 25 mm soft dome tweeters, twee 8 cm midrange drivers en een 13 cm woofer, en een digitale optische ingang. De muziekreeks bevat dezelfde driver van magnesiumsilicaatpolymeer en dezelfde soft ball push-technologie als de Evidence Platinum-speakers van het merk. De Dynaudio Music 5 aangedreven door de hoofdvoeding is iets kleiner dan de 300 Watt Music 7, maar groter dan de draagbare Music 3. Hoewel het mogelijk is om Dynaudio Music speakers te groeperen voor luisteren in meerdere kamers in de Dynaudio Music-app, kan Music 5 alleen worden gebruikt. Het geborstelde metalen paneel met een rond oppervlak en een soepele LED-volume-indicator maken de productiekwaliteit van het product buitengewoon superieur. Lees meer over de kenmerken in de volgende alinea van deze Dynaudio Music 5 review.

De kenmerken

Dynaudio Music 5 zijkant

De installatie gebeurt via de Dynaudio Music-app, die heel gemakkelijk te gebruiken is. Nadat u verbinding heeft gemaakt, kunt u met uw hand over de speaker zwaaien en deze zal van de stand-bystand af gaan. Dynaudio vereist dat we een profiel aanmaken en ons Tidal account koppelen. Zodra de Dynaudio Music 5 is ingesteld op ons Wi-Fi-netwerk, konden we beginnen. Er is ook aptX Bluetooth, en als je een iOS-apparaat hebt, wordt ook AirPlay-ondersteuning geboden. Nu hoopt Dynaudio onze muziekstreamingservice op één plek te centraliseren door ons te vragen naar onze favoriete artiesten.

Voor sommige gebruikers lijkt dit proces misschien vreemd en omslachtig, terwijl voor anderen het besteden van veel tijd aan het organiseren van afspeellijsten tot het verleden zal behoren. Als je het idee van gepersonaliseerde muziek leuk vindt zonder het zelf te hoeven voorbereiden, voelt dat erg goed. De Dynaudio-muziektoepassing is prachtig ontworpen en gemakkelijk te gebruiken. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Dynaudio Music 5 review.

Conclusie

Dynaudio Music 5 geeft nog steeds het geluid weer om het verfijnd te houden. Afhankelijk van de grootte en vereisten van uw kamer, kan Dynaudio Music 5 betere prestaties op tafel brengen. Hopelijk heeft deze Dynaudio Music 5 review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP