Dali Katch One Review

Dali Katch One

4.7

De geluidskwaliteit

4.6/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

De kenmerken

4.8/5

Voordelen

  • Door de diepe bas van de subwoofer luister je naar een kamervullend geluid.
  • De soundbar beschikt over zowel een hdmi- als optische aansluiting om de bar op de tv aan te sluiten.

Nadelen

  • Je kunt de soundbar niet via wifi aan je smartphone of speakers koppelen.

In deze Dali Katch One review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Dali Katch One Review: aan muur

SPECIFICATIES
Geluidsformaten: Dolby Digital 5.1 | Connectiviteit: HDMI (ARC), optisch x 2, 3,5 mm | Streaming: Bluetooth (aptX) | Subwoofer: Nee | Afmetingen: 860 x 164 x 69 mm (BxHxD)

Conclusie

De heldere, dynamische audio gaat veel verder dan wat je van je flatpanel krijgt en dit is superieur aan al zijn vergelijkbare geprijsde rivalen. Lees meer over de voor-en nadelen in de volgende alinea van deze Dali Katch One review.

VoordelenNadelen
1. Door de diepe bas van de subwoofer luister je naar een kamervullend geluid. 
2. De soundbar beschikt over zowel een hdmi- als optische aansluiting om de bar op de tv aan te sluiten. 
1. Je kunt de soundbar niet via wifi aan je smartphone of speakers koppelen.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

De afstandsbediening van de Katch One

Er is geen LED-display op de Dali Katch One, alle knoppen en kleine lampjes zitten aan de bovenkant, dus het is moeilijk om te zien welke momenteel is geselecteerd vanuit je kijkpositie. Gelukkig is aan de audio duidelijk welke modus is ingeschakeld. We keken naar een aantal actiefilms zoals “Das Boot”. Het eerste dat opvalt, is de sublieme dynamische verandering. Als de actie begint, kan het geluid van de soundbar veranderen van intense stilte naar enorme actie, die je van je bank af laat vallen. Soms lijkt het geluid ernaast te hard, vooral overal, maar vergeleken met alle krachtige ruimtelijke functies van deze soundbar zijn deze momenten zeldzaam. Dali raadt aan om de Katch One naast de achterwand te plaatsen, of het nu gaat om detail of basnauwkeurigheid, het heeft absoluut een betere geluidskwaliteit. De hoogtepunten zijn soms slechts een spoor van duidelijkheid. Maar ondanks alle knallen zit er nog steeds veel helderheid in het geluid en de soundtrack overstemt de dialoog nooit. Lees meer over de bouwkwaliteit in de volgende alinea van deze Dali Katch One review.

De bouwkwaliteit

Dali Katch One voorkant

Het eerste dat opvalt is dat er iets mis is met Dali Katch One, het is erg hoog… Het Deense bedrijf plaatst vier 9 cm aluminium mid / bas-drivers en vier 11,5 cm stalen passieve radiatoren in de soundbar, naast twee 21 mm soft dome hoogfrequente units. Dit is een goed teken voor zijn audiomogelijkheden, maar het betekent dat de 17 cm hoge glasvezelversterkte ABS-kast het tv-scherm blokkeert en de afstandsbedieningssensor van de televisie hindert. Hoewel de meeste soundbars proberen om zo onopvallend mogelijk te blijven, is de Dali Katch One dat zeker niet.

De oplossing is natuurlijk om hem aan de muur te bevestigen. Hiervoor zijn enkele aantrekkelijke leren riemen voorzien, en sommige sluitingen kunnen desgewenst aan de achterkant worden verborgen. Als je hem vanaf de voorkant aan een muur bevestigt, bevindt de driver aan de achterkant zich precies aan de rechterkant om maximale bassen te produceren. Een andere optie is om de televisie aan de muur te monteren en een kleine houten beugel voor Dali in de doos te gebruiken.

Naast hoogte is de Dali Katch One een goede soundbar. Het heeft een slank model met afgeronde uiteinden, in Scandinavische stijl ijzerzwart, ivoorwit en bergwit. De fysieke knoppen voor power, volume en source zijn allemaal onzichtbaar aan de bovenkant. De poorten zijn aan de achterkant verzonken om de kabels zo goed mogelijk verborgen te houden. Lees meer over de kenmerken in de volgende alinea van deze Dali Katch One review.

De kenmerken

De bovenkant van de Dali Katch One

De Dali Katch One heeft geen netwerkverbinding of applicatie. Dit is pure audio, dus HDMI ARC kan de verbindingsmethode zijn. Dit kan audio rechtstreeks van de tv krijgen en ondersteunt CEC, dus je kunt nog steeds de afstandsbediening van de televisie gebruiken om het volume te wijzigen. Een kleine Dali-afstandsbediening wordt in de doos meegeleverd om meer functies te bieden. Als je verbinding wilt maken met een televisie of een muziekspeler wilt toevoegen, zijn er twee optische aansluitingen aan de achterkant. Er is ook een aux-ingang van 3,5 mm. Hoewel de USB-poort alleen voor reparaties is, ondersteunt deze, als je de dongle aansluit, Google Chromecast Audio. Ten slotte is er Bluetooth 4.0 met aptX-afspeelfunctie.

Er zitten vier 50 Watt Klasse D versterkers in, als tien drivers niet redelijk genoeg zijn, vind je de aansluiting voor de externe subwoofer aan de achterkant. Degenen die op zoek zijn naar Dolby Atmos of andere vormen van geavanceerde audiodecodering, moeten waarschijnlijk ergens anders kijken. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Dali Katch One review.

Conclusie

De heldere, dynamische audio gaat veel verder dan wat je van je flatpanel krijgt en dit is superieur aan al zijn vergelijkbare geprijsde rivalen. Hopelijk heeft deze Dali Katch One review jou geholpen met je aankoopbeslissing!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP