Yamaha YAS-207 Review

Yamaha YAS-207

4.6

De geluidskwaliteit

4.7/5

De bouwkwaliteit

4.6/5

De kenmerken

4.5/5

Voordelen

  • Door de diepe bas van de subwoofer luister je naar een kamervullend geluid.
  • De soundbar heeft zowel een hdmi als optische aansluiting om de bar op de tv aan te sluiten.
  • Wanneer je de soundbar met een hdmi kabel aansluit, bedien je hem met de afstandsbediening van je tv.
  • Je kunt de soundbar via Bluetooth met je televisie verbinden.

Nadelen

  • Je moet zelf nog een hdmi kabel aanschaffen wanneer je de soundbar hiermee op de tv aan wilt sluiten.

In deze Yamaha YAS-207 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Yamaha YAS-207 Review: Voorkant

Geluidsformaten: Dolby & DTS surround sound | Connectiviteit: 1 x HDMI | Streaming: Bluetooth | Subwoofer: Ja | Afmetingen: Soundbar 930 x 60 x 108 mm, subwoofer 14 x 44 x 40 cm (BxHxD)

Conclusie

Een toonaangevende soundbar met een diepe bas.

VoordelenNadelen
1. Door de diepe bas van de subwoofer luister je naar een kamervullend geluid. 
2. De soundbar heeft zowel een hdmi als optische aansluiting om de bar op de tv aan te sluiten. 
3. Wanneer je de soundbar met een hdmi kabel aansluit, bedien je hem met de afstandsbediening van je tv. 
4. Je kunt de soundbar via Bluetooth met je televisie verbinden.
1. Je moet zelf nog een hdmi kabel aanschaffen wanneer je de soundbar hiermee op de tv aan wilt sluiten.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De bouwkwaliteit

Yamaha YAS-207 onder tv zij aanzicht

De Yamaha YAS-207 is slechts 15 cm hoog, dus de meeste televisies kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd en het ontwerp is erg onopvallend. Het is een zwarte balk met twee indicatoren die respectievelijk de signaalbron en de selectie van het surroundgeluidstype aangeven. Toch zijn ze niet te fel en kunnen ze worden uitgeschakeld met een eenvoudige maar gemakkelijk te gebruiken afstandsbediening. Hoewel de externe subwoofer niet zo in het oog springt, is hij in ieder geval erg dun en is positionering zeker niet zo kritisch. Lees in de volgende alinea van deze Yamaha YAS-207 review meer over de geluidskwaliteit.

De geluidskwaliteit

Yamaha YAS-207 op dressoir

Hoewel het optische vezel en een ingang van 3,5 mm heeft, hebben we ervoor gekozen om verbinding te maken via HDMI om 4K- en HDR-doorvoer te bereiken. Op dit punt moeten we opmerken dat de Yamaha YAS-207 niet verrassend is. Als gevolg hiervan leek de soundtrack niet uit het plafond of achter de bank te waaien. Maar in termen van een “virtuele” surround sound-ervaring op één schaal, is de Yamaha YAS-207 zeer effectief.

We keken naar “The Girl in the Spider’s Web” op netflix en het is niet nodig om de modus “Surround” te activeren. We ontdekten zelfs dat stereo de meest gunstige balans en directe focus is, maar je kunt 7 geluidsmodi proberen via de standaard Yamaha HT-controller-app. Hogere frequenties zijn echter niet de laatste keuze, en middenfrequenties zijn niet zo betrouwbaar als Q Acoustics M3. De toon is strak en we houden van de extra basverlenging. Er zit een gat in het arsenaal van Q Acoustics. Yamaha’s uitstekende prestaties en dynamische levering maken ons meer betrokken en betrokken. In het volgende deel van deze Yamaha YAS-207 review leest u meer over de Yamaha Sound Projection (YSP).

Yamaha Sound Projection (YSP)

Yamaha YAS-207 aan muur

Door YSP-technologie (Yamaha Sound Projection) te creëren die is ontworpen om de surround sound-ervaring van een enkele soundbar te reproduceren, heeft het bedrijf een redelijk compromis gesloten tussen prestaties en bruikbaarheid. De Yamaha YAS-207 probeerde ook om meeslepend “virtueel” geluid te creëren, maar dit keer met behulp van de nieuwste codec van DTS: DTS Virtual: X. Dit is bedoeld om het geluid te simuleren dat wordt geleverd door de 7.1.4-instelling.

Het werkt anders dan codecs voor surround-geluid zoals DTS: X. DTS: X is lokaal gecodeerd op de soundtrack van de schijf, terwijl DTS Virtual: X een postverwerkingsalgoritme is dat kan worden toegepast op zowel oude inhoud als nieuwe inhoud. Door de productie van deze technologie kunnen mensen alle hoogte- en surround sound-effecten alleen van de soundbar waarderen. In het volgende deel van deze Yamaha YAS-207 review leest u meer over onze conclusie.

Conclusie

De Yamaha YAS 207 kan concurreren met veel soundbars in het middensegment, dus ze presteren goed op de meeste gebieden van geluidseffecten, maar niet op alles. Ik hoop dat deze Yamaha YAS-207 review nuttig zal zijn bij uw aankoopbeslissing!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP