Yamaha YSP-2700 review

Yamaha YSP-2700

4.85

De geluidskwaliteit

4.9/5

De kenmerken

4.9/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

Voordelen

  • Geluidskwaliteit is super.
  • Veel aansluitingen.
  • App werkt erg goed.

Nadelen

  • Prijs aan hoge kant.

Indrukwekkend surround-geluid. Het werd getest op 900 euro. Lees meer over de eigenschappen, het geluid, de structuur en de reden van aanschaf in deze Yamaha YSP-2700 review. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Yamaha YSP-2700 review: voorkant

Geluidsindelingen: Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio | Subwoofer: Ja, draadloos | Connectiviteit: 3 x HDMI in, 1 x HDMI uit, digitaal optisch, digitaal coaxiaal in | Streaming: Bluetooth, AirPlay, wi-fi | Afmetingen: soundbar 5,1 x 94 x 15 cm, subwoofer 30 x 30 x 30 cm (HxBcD)

Conclusie

Naast het complete 5.1-systeem krijg je de meest overtuigende surround sound-ervaring.

VoordelenNadelen
1. Geluidskwaliteit is super.
2. Veel aansluitingen.
3. App werkt erg goed.
1. Prijs aan hoge kant.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

De afstandsbediening Yamaha YSP-2700

Deze Yamaha soundbar laat direct de breedte zien van het geluid dat hij kan maken! Het is niet zo overtuigend als het geluid achter ons wordt geduwd, maar al het andere wordt met buitengewone ruimte en precisie geplaatst, wat zeldzaam is in andere soundbars. Bij een vuurgevecht in de film Bloodshot produceerden geweerschoten en explosies een goed gewicht. Het fluitende geluid van links naar rechts verhulde nauwkeurigheid en behendigheid. Het is een goed uitgebalanceerd geluid met een low-end gecontroleerd en lichtgewicht geluid dat de rest van het frequentiebereik niet al te veel zal beïnvloeden.

Het geeft meer inhoud aan de middenklasse, die gefocust en zeer gedetailleerd is. Het geluid heeft geen harde randen en het geluid is meer gezaghebbend. De kleine bijsnijding van de hoge tonen betekent dat er niet zo veel expressie in de dialoog is als de Sonos one. Dynamisch werkt het goed met geluidseffecten en soundtracks om de opwinding te vergroten. Het kan gemakkelijk het verschil tussen hard en zacht uitdrukken, in actie springen, maar het kan ook gemakkelijk worden verminderd.

De Yamaha YSP-2700 is ook een goede zaak als degelijk muzieksysteem. Het gebalanceerde geluid kan worden gebruikt met lossless muziek en Spotify-streaming met een lagere resolutie. Goede tijden, blijf coherent en georganiseerd in meer complexe muziek. Speel nummers zoals Poison van Alice Cooper of een akoestische track, zoals She’s a little angel van de Little Angels, en je zult het subtiele geluid van elke gitaartrommel horen. Sony deed dit echter om meer details en nuances te geven, waardoor de muziek aantrekkelijker wordt. In het volgende deel van deze Yamaha YSP-2700 review kunt u meer lezen over de kenmerken van deze Yamaha soundbar.

De kenmerken

Close-up Yamaha YSP-2700

Er zijn twee hoofdmodi op de Yamaha YSP-2700 soundbar. Surround en stereo. Kies de eerste om een ​​filmgebaseerde film op te nemen en de laatste om naar muziek te luisteren. Er zijn veel DSP-modi voor films, muziek en entertainment, maar dit heeft onnatuurlijke effecten op de prestatie. Deze effecten kunnen op zijn best afleidend en in het slechtste geval onaangenaam zijn.

De Yamaha YSP-2700 heeft 3 HDMI-ingangen en 1 enkele uitgang, en elk één voor optische, coaxiale en analoge audio om de betrouwbaarheid van de verbinding te garanderen. Alle HDMI ondersteunt HDCP 2.2 en 4K / 60p-video, en ze kunnen HD-audioformaten zoals Dolby Digital TrueHD en DTS: HD decoderen. Daarom raden we je aan om een ​​soundbar te gebruiken in plaats van een tv voor HDMI-schakelen, zolang deze je maar voldoende input kan geven.

Wat betreft de draadloze verbinding, deze Yamaha YSP-2700 is een MusicCast-apparaat dat hem automatisch deel kan laten uitmaken van een multiroom-systeem samen met elke andere Yamaha-kit. Daarnaast ondersteunt hij ook Wi-Fi, Bluetooth en Apple Airplay. Het kan zelfs via Bluetooth naar draadloze hoofdtelefoons zenden. In het volgende deel van deze Yamaha YSP-2700 review kunt u meer lezen over de bouwkwaliteit van dit systeem.

De bouwkwaliteit

Yamaha YSP-2700 bouw

De Yamaha YSP-2700 maakt gebruik van 2,8 cm array-drivers, elk aangestuurd door een 2W-versterker, om geluid door de kamer te sturen en weerkaatst door de omringende muren om een ​​7.1-kanaals effect te creëren. Het gebrul van de instelling wordt verwerkt door een nieuwe kubusvormige voorwaartse draadloze subwoofer, die samen met de dwarsbalk een totaal uitgangsvermogen van 107W produceert, die overal in de kamer kan worden geplaatst.

De Yamaha YSP-2700 soundbar hoort in het midden te staan, maar dankzij de Intellibeam-kalibratietechnologie, die de akoestiek van de kamer kan testen en de instellingen dienovereenkomstig kan wijzigen, kan hij ook met hoekopstellingen worden gebruikt. Het proces duurt niet langer dan een paar minuten en als het eenmaal is voltooid, kunt u doorgaan. Lees in de volgende alinea van deze Yamaha YSP-2700 meer over onze conclusie.

Conclusie

Het prijskaartje zal ongetwijfeld betekenen dat de YSP-2700 het topmodel van de meeste budgetten zal zijn, maar zijn uitstekende prestaties en unieke functies zijn voordeliger dan dit. Vooral het brede geluidsbeeld zal de mens zeker niet laten ruiken. Het effect is natuurlijk niet zo duidelijk als het effect dat wordt geproduceerd door een compleet surround sound-systeem, maar het plaatsen van het geluid in een gebied buiten het bereik van andere soundbars zal aantrekkelijker zijn dan elke andere geluidsband die we horen. Ik hoop dat deze Yamaha YSP-2700 review nuttig zal zijn bij uw aankoopbeslissing.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP