Audio Pro A10 Review

Audio Pro A10

4.7

De geluidskwaliteit

4.7/5

De bouwkwaliteit

4.6/5

Voordelen

  • Brede spreiding van geluid.
  • Zeer helder geluid.
  • Mooie esthetiek.

Nadelen

  • Lage tonen zijn goed, maar kan beter.

In deze Audio Pro A10 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Audio Pro A10 voorkant

SPECIFICATIES
Versterker: 52W Klasse D | Wi-Fi: Ja Bluetooth: V4.0 Aux In 3,5 mm | Afmetingen (BHD): 193 x 140 x 140 mm | Meerdere kamers: Ja

Conclusie

Audio Pro biedt iets nieuws met haar prachtige ontwerp! Lees meer over de voor-en nadelen in het volgende deel van deze Audio Pro A10 review.

VoordelenNadelen
1. Brede spreiding van geluid.
2. Zeer helder geluid.
3. Mooie esthetiek.
1. Lage tonen zijn goed, maar kan beter.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Audio Pro A10 zijaanzicht

We behouden onze concentratie niet heel lang met de Audio Pro A10, maar we kunnen door de testruimte lopen en toch genieten van hetzelfde hoogwaardige geluid. Hoewel het ritme van de Audio Pro A10 misschien wat minder is dan de bekroonde Audio Addon C3, is het geluid hetzelfde qua dynamiek en baskwaliteit. Audio Pro heeft ook een talent voor balans en de Audio Pro A10 heeft een redelijk gedetailleerde frequentieverdeling. Er is niets lichts aan de Audio Pro A10, maar het is begrijpelijk dat het geen vergelijkbaar gewicht kan brengen aan het geluid. De beloning is echter veelzijdig, om nog maar te zwijgen over de prijs of het redelijk traditionele ontwerp. We denken dat dit Audio Pro naar verschillende luisteraars zal brengen en verschillende dingen zal bieden voor de reeds verkochte luisteraars. Lees meer over de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze Audio Pro A10 review.

De bouwkwaliteit

Audio Pro A10 bovenkant

De met stof beklede Audio Pro A10 is slechts 20 cm lang en brengt het kenmerkende geluid van het bedrijf naar meerdere kamers voor circa 200 euro. Afgezien van het feit dat veel Audio Pro-speakers dezelfde bedieningselementen hebben, is er niets anders aan het uiterlijk, namelijk stroom, koppelen, bronselectie, afspelen / pauze, volume en vier presets. De achterkant is een inzetstuk met schroefdraad, dus de Audio Pro A10 kan aan de muur worden gemonteerd.

Zorg voor bekabelde en draadloze conventionele verbindingen, waarvan de capaciteit van de Audio Pro A10 3,5 mm auxiliary, Bluetooth 4.0, Apple AirPlay, Wi-Fi en Spotify Connect is. Het ondersteunt ook de formaten zoals MP3, WMA, AAC, FLAC. Intern is de rechthoekige en stabiele pasvorm van Audio Pro A10 veel veranderd. Audio Pro wil niet het geheel opofferen dat de kostbare kant is geworden van zijn eersteklas geluidskwaliteit, maar is uitgerust met een 3-inch woofer met groot bereik en een verhoogde output via twee passieve radiatoren van 11,5 cm.

Het handigst is echter om BMR of gebalanceerde radiator te gebruiken. In vergelijking met traditionele tweeters heeft deze platte driver veel voordelen. In feite kan hij een spreidingseffect tot 180° geven, zodat hij volledig gebruik kan maken van de cilindrische vorm van Audio Pro A10, waardoor lastige positionering wordt verminderd. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Audio Pro A10 review.

Conclusie

Audio Pro biedt iets nieuws met haar prachtige ontwerp. Wij hopen dat deze Audio Pro A10 review nuttig voor je is!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP