Bose SoundTouch 10 Review

Bose SoundTouch 10

4.6

De bouwkwaliteit

4.6/5

De geluidskwaliteit

4.7/5

De kenmerken

4.5/5

Voordelen

  • Door de zeer goed beoordeling op kwaliteit ben je verzekerd van een hoge geluidskwaliteit.
  • Met extra Bose speakers creëer je eenvoudig een multiroom opstelling en stream je muziek door het hele huis.

Nadelen

  • Deze speaker ondersteunt nog geen AirPlay.
  • De speaker heeft geen display waarvan je afspeelinformatie afleest.

In deze Bose SoundTouch 10 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Bose SoundTouch 10 Voorkant

SPECIFICATIES
Verbinding: Bluetooth, Wi-Fi | Levensduur batterij: Alleen netvoeding | Aansluitingen: 3,5 mm aux-ingang | Afmetingen (BDH): 141 x 212 x 87 mm | Gewicht: 2162 gram

VoordelenNadelen
1. Door de zeer goed beoordeling op kwaliteit ben je verzekerd van een hoge geluidskwaliteit. 
2. Met extra Bose speakers creëer je eenvoudig een multiroom opstelling en stream je muziek door het hele huis. 
1. Deze speaker ondersteunt nog geen AirPlay. 
2. De speaker heeft geen display waarvan je afspeelinformatie afleest.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De bouwkwaliteit

Bovenkant Bose SoundTouch 10

De Bose SoundTouch 10 heeft een klassiek uiterlijk, bijna zo groot als een krat bier en is verkrijgbaar in zwart of wit. Als u van boven naar beneden kijkt, ziet de speaker eruit als een mini-radio. Het geïntegreerde OLED-scherm is erg klein. U streamt muziek rechtstreeks vanaf bijvoorbeeld uw laptop of tablet. Bluetooth stelt u in staat om offline muziek af te spelen, terwijl het een handige 3,5 mm invoerinterface biedt voor directe invoer. Bovendien wordt Spotify Connect ook ondersteund, waardoor Spotify Premium-abonnees streams rechtstreeks vanuit de Spotify-app kunnen beheren. Hoewel de service niet zo lang geleden is ingebouwd in de eigen app van Bose, is dit de enige manier om Spotify-muziek af te spelen op Bose SoundTouch producten. Dit kan de ervaring een beetje uit de hand lopen, maar nu is dit ook de standaard voor streaming-systemen. Lees in de volgende alinea van deze Bose SoundTouch 10 review meer over de kenmerken.

De kenmerken

De Bose-app werd ooit beschouwd als een van de meest uitgebreide beschikbare apps. Het kan snel en gemakkelijk onlinemuziek oppikken en is eenvoudig te bedienen, maar het mist enkele basisfuncties. Onze grootste frustratie is dat er geen voor de hand liggende manier is om nummers aan de wachtrij toe te voegen. Het is deze situatie die het ontwerp van de Bose-app inferieur maakt aan de concurrentie.

Anderzijds is het snelverbindingssysteem een ​​van de grootste troeven. Zes voorinstellingen. Niet alleen aan de linkerkant van de app, maar ook op het apparaat en de meegeleverde afstandsbediening gebruik je een knop om artiesten, liedjes, playlists of netwerken toe te wijzen. Kortom, de app is een combinatie van goede ideeën en een gebrek aan basiskennis.

De applicatie is gemakkelijk te gebruiken en kan meerdere apparaten op één plek bedienen. Klik op “Play Anywhere” en alle aangesloten speakers worden gebruikt. Ik vind dat het groeperen van speakers erg snel gaat. Daarnaast is het wisselen van verschillende nummers op verschillende speakers erg makkelijk. Elke speaker opent zijn eigen paginagrote venster, zodat de interface nooit krap aanvoelt. De installatie is ook heel eenvoudig. Download de app, selecteer “Systeem toevoegen” en volg de duidelijke instructies op het scherm. Lees in de volgende alinea van deze Bose SoundTouch 10 review meer over de geluidskwaliteit.

De geluidskwaliteit

Bose SoundTouch 10 op dressoir

De Bose SoundTouch 10 vult misschien niet uw grootste kamer, maar op een nachtkastje produceert het verrassende geluiden. Het is zwaar genoeg om als een comfortabele luisteraar te worden beschouwd, in staat om luide geluiden te maken en niet schuchter de lage tonen duidelijk te maken. Wij houden erg van de diepte en sterke bas. Al met al biedt het een verassend hoge geluidskwaliteit. Lees in de volgende alinea van deze Bose SoundTouch 10 review meer over onze conclusie.

Conclusie

De Bose SoundTouch 10 biedt krachtig en dynamisch geluid voor zijn formaat en prijs. Het hoogste punt is wat ruig, maar als het om een ​​enkele draadloze speaker gaat presteren de concurrenten slecht. De app is wat verouderd, maar hij werkt goed. Als je op zoek bent naar een kleine draadloze speaker om verbinding te maken met Spotify dan is deze speaker ideaal. Hopelijk heeft deze Bose SoundTouch 10 review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP