Bose SoundTouch 20 Series 3 Review

Bose SoundTouch 20 Series 3

4.75

De geluidskwaliteit

4.7/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

De kenmerken

4.8/5

Voordelen

  • Door de zeer goed beoordeling op kwaliteit ben je verzekerd van een hoge geluidskwaliteit.
  • Met extra Bose speakers creëer je eenvoudig een multiroom opstelling en stream je muziek door het hele huis.

Nadelen

  • Deze speaker ondersteunt nog geen AirPlay.

In deze Bose SoundTouch 20 Series 3 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Bose SoundTouch 20 Series 3 Voorkant

SPECIFICATIES
Verbinding: Bluetooth, Wi-Fi | Levensduur batterij: Alleen netvoeding | Aansluitingen: 3,5 mm aux-ingang | Afmetingen (BHD): 314 x 188 x 104 mm | Gewicht: 4449 gram

VoordelenNadelen
1. Door de zeer goed beoordeling op kwaliteit ben je verzekerd van een hoge geluidskwaliteit. 
2. Met extra Bose speakers creëer je eenvoudig een multiroom opstelling en stream je muziek door het hele huis. 
1. Deze speaker ondersteunt nog geen AirPlay.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

De afstandsbediening

We hebben bepaalde verwachtingen van het geluid van de SoundTouch 20 series 3. Dit komt niet alleen door de kenmerken van zijn voorganger, maar ook door de Bose SoundLink Color 2. De low-end extensie is diep, al is het basniveau nog wat hoog. Het is niet verrassend dat het apparaat niet erg vriendelijk is en niet in de hoek van de kamer kan worden geplaatst. Wanneer de akoestische harmonie en drumharmonie opvallen, is er geen gebrek aan duidelijkheid en detail. Door de afmetingen, het vermogen en het volume onderscheidt de SoundTouch 20 zich en de prijs is zeer redelijk. Lees in de volgende alinea van deze Bose SoundTouch 20 Series 3 review meer over de bouwkwaliteit.

De bouwkwaliteit

De bouw

De Bose SoundTouch 20 Series 3 heeft een dikker uiterlijk, een duidelijk zichtbaar OLED-display in het midden, een gladde bovenkant en een aantrekkelijker patroon dan zijn voorganger. Het is gemakkelijk op de planken te plaatsen en naast Bluetooth kan het nog steeds muziek rechtstreeks via internet streamen via elke compute, tablet of smartphone die op hetzelfde netwerk is aangesloten, via de Ethernet-kabel. Met hulp- en USB-ingangen kunt u ook draagbare muziekapparaten aansluiten.

U kunt meerdere SoundTouch-producten groeperen in een systeem voor meerdere kamers, dezelfde muziek afspelen via alle speakers of verschillende muziek afspelen in een zone. Hoewel het de taak van de SoundTouch Controller-applicatie is om meerdere kamers in te stellen, is het groeperen (en degroeperen) van speakers erg intuïtief en is het gemakkelijk om tussen verschillende luidsprekers te schakelen. Het is net zo handig als de afstandsbediening van de SoundTouch speaker.

Een van de meest uitgebreide applicaties die we hebben gezien, gebruikt de interface effectief. Alle beschikbare muziek is te vinden op de uitschuifbare balk, waar je ook toegang hebt tot de nummers in “Recent afgespeeld”. Met zes “preset” -knoppen kunt u uw favoriete artiesten, albums, afspeellijsten of internetradiokanalen met één druk op de knop gebruiken. Dit is een handige snelkoppeling en een van de grootste troeven van SoundTouch. Lees in de volgende alinea van deze Bose SoundTouch 20 Series 3 review meer over de kenmerken.

De kenmerken

Bose SoundTouch 20 Series 3 Zijkant

AirPlay is vervangen door Bluetooth van zijn voorganger om een ​​meer universele Android-vriendelijke verbinding te krijgen. WAV- en FLAC-ondersteuning zijn nu compatibel, dus het ziet er beter uit. Helaas bestaat er nog steeds een hoge resolutie (16 bit / 44,1 kHz is de limiet), maar Bose heeft dit in toekomstige versies niet uitgesloten. De beschikbaarheid van streamingdiensten is ook vrij matig, maar er zijn Spotify Connect, Deezer en iHeartRadio toegevoegd. Hoewel SoundTouch 20 Tidal, Apple Music en Google Play Music vereist om te werken met hoogwaardige mid-way wifi-luidsprekers, is het nog steeds een verbetering. Ook heb je geen laptop of pc meer nodig om speakers op te zetten, nu is alles makkelijker op basis van de applicatie. Of je nu één of meerdere speakers installeert, de installatie is heel eenvoudig. Lees in de volgende alinea van deze Bose SoundTouch 20 Series 3 review meer over onz conclusie.

Conclusie

Op het gebied van geluids- en streamingdiensten is er nog ruimte voor verbetering, maar het is nu een goede keuze. Hopelijk heeft deze Bose SoundTouch 20 Series 3 review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP