Bose SoundLink Mini 2 Review

Bose SoundLink Mini 2

4.6

De geluidskwaliteit

4.6/5

De bouwkwaliteit

4.6/5

De kenmerken

4.7/5

Voordelen

  • Dankzij het compacte ontwerp neem je de speaker gemakkelijk met je mee.
  • De speaker schakelt zichzelf automatisch uit wanneer je geen audio afspeelt.
  • De speaker is niet waterdicht en daarom niet geschikt om te gebruiken aan zee of aan een zwembad.

Nadelen

  • Wordt geen stekkerblok meegeleverd.

In deze Bose SoundLink Mini 2 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Bose SoundLink Mini 2 Voorkant

SPECIFICATIES
Verbinding: Bluetooth | Levensduur batterij: 10hr | Aansluitingen: 3,5 mm aux-ingang, Micro-B USB | Afmetingen (BHD): 180 x 51 x 58 mm | Gewicht: 994 gram

VoordelenNadelen
1. Dankzij het compacte ontwerp neem je de speaker gemakkelijk met je mee. 
2. De speaker schakelt zichzelf automatisch uit wanneer je geen audio afspeelt. 
3. De speaker is niet waterdicht en daarom niet geschikt om te gebruiken aan zee of aan een zwembad. 
1. Wordt geen stekkerblok meegeleverd.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Bovenkant Bose speaker

Toen we luisterde naar het nummer “Waiting For The Sun (1968) – The Doors”, werd de extra diepte van het geluid meteen duidelijk. De gitaar en zang zijn echt uitstekend. De uitstekende prestaties van de Bose SoundLink Mini 2 zijn het produceren van een hogere stabiliteit en rijkdom in het midden en hoge tonen. Als je eenmaal zoiets als een basgitaar toevoegt verliest het alles… We offeren liever wat bas op om betere details en uitdrukkingen te krijgen. Lees in de volgende alinea van deze Bose SoundLink Mini 2 review meer over de bouwkwaliteit.

De bouwkwaliteit

Bose SoundLink Mini 2 zijkant

Bose SoundLink Mini 2 is een zware Bluetooth speaker. De speaker kan in het grijs of zwart gekocht worden. Wij hebben zelf geen voorkeur. Externe functies worden tot een minimum beperkt. Er zijn gewone knoppen voor power en volume. Er zijn ook verborgen aansluitingen aan de zijkant voor opladen via USB en extra invoer. Bose beschrijft deze speaker als een “innovatieve driverconfiguratie”. De Bose SoundLink Mini 2 zorgt niet alleen voor meer volume, maar ook voor een vollere bas dan je zou verwachten van een speaker van dit formaat. Het nadeel van deze speaker is dat het low-end geluid wellicht strakker is. Maar voor deze prijs biedt het een goed geluid voor lage tonen. Lees meer over onze conclusies in het volgende deel van de Bose SoundLink Mini 2 review.

Conclusie

Zijkant Bose SoundLink Mini 2

Op de markt voor draagbare Bluetooth speakers met een lage geluidskwaliteit verslaat deze Bose speaker veel concurrenten. Hoewel het geluid niet precies genoeg is, is deze speaker over het algemeen de moeite waard om te kopen. Hopelijk heeft deze Bose SoundLink Mini 2 review u geholpen! Klik hier als u meer wilt lezen over de 7 beste bose speakers van 2020.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP