Bose Home Speaker 300 Review

Bose Home Speaker 300

4.85

De bouwkwaliteit

4.8/5

De geluidskwaliteit

4.9/5

De kenmerken

4.8/5

Voordelen

  • Met extra Bose speakers creëer je eenvoudig een multiroom opstelling en stream je muziek door het hele huis.
  • Naast via wifi stream je ook via bluetooth muziek van een smartphone of laptop naar de speaker.
  • Dankzij SimpleSync koppel je de wifi speaker aan een andere Bose bluetooth speaker voor een stereopaar of multiroom opstelling.

Nadelen

  • Alleen de verbinding met de speaker is draadloos, de speakers zelf moet je op het stopcontact aansluiten.

Een zeer slimme bluetooth speaker met helder en zwaar geluid. In deze Bose Home Speaker 300 review leest u alles over mijn ervaringen met de bouwkwaliteit, de geluidskwaliteit, de kenmerken, de voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Bose Home Speaker 300 Voorkant

SPECIFICATIES
Diepte: 10,2 cm | Breedte: 14,2 cm | Hoogte: 16,1 cm | Gewicht: 0,95 kg | Wifi speaker size: Middelgroot (15-25 cm) | Kleur: Zwart | Materiaal: Kunststof, Metaal | Verbinding: Bluetooth, Wi-Fi | Levensduur batterij: Alleen netvoeding | Verbindingen: Aux-in | Afmetingen (BHD): 21,2 x 14,1 x 8,7 cm  | Gewicht: 1741 gram

Conclusie

Bose heeft de middelen om krachtige slimme luidsprekers te maken. Dat wist ze met deze Bose Home Speaker 300.

Redenen om te kopenRedenen om niet te kopen
1. Met extra Bose speakers creëer je eenvoudig een multiroom opstelling en stream je muziek door het hele huis.
2. Naast via wifi stream je ook via bluetooth muziek van een smartphone of laptop naar de speaker.
3. Dankzij SimpleSync koppel je de wifi speaker aan een andere Bose bluetooth speaker voor een stereopaar of multiroom opstelling.
1. Alleen de verbinding met de speaker is draadloos, de speakers zelf moet je op het stopcontact aansluiten.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De bouwkwaliteit

Bose Home Speaker 300 Bureau

Speakerreviews.nl is een grote fan van de vormgeving! Het lijkt erg op moderne slimme luidsprekers omdat sommige concurrenten dit niet hebben gedaan, maar we zijn altijd trouwe fans van producten die zijn ontworpen om te luisteren, niet alleen om het uiterlijk. Bose koos alleen voor een driver met volledig bereik, die in een akoestische deflector zou schieten om het geluid 360 graden te verspreiden vanaf het ovale chassis.

Voorkant Speaker

Dit betekent dat je altijd een uniform monogeluid krijgt, wat een gek idee is als je kijkt naar veel luidsprekers die deze methode hebben geprobeerd, maar geen samenhangend 360-gradengeluid van meerdere stuurprogramma’s kunnen leveren.

De geluidskwaliteit

Bose Home Speaker 300 Bureau

Het probleem is dat consistentie niet allemaal positief is. Aan de andere kant is het formaat en het gewicht van het geluid beter dan bij veel concurrenten, wat indrukwekkend is voor een luidspreker van dit formaat. Je kunt het ook tot het uiterste duwen en het volume naar het plafond blazen, maar het voelt nog steeds niet hard of helder aan. Als je alleen om volume en geluidsgewicht geeft, dan is dit echt geen slechte speaker. Deze speaker zal zichzelf niet presenteren als de beste spreker die je ooit hebt gehoord, maar hij zal niet de slechtste spreker zijn.

De speaker heeft een mooi combinatie van chaotische chaos, maar tegelijkertijd zit het vol met vitaliteit. Het gebrek aan dynamisch bereik en timing kan zelfs de scherpste oren desoriënteren. Deze voor- en nadelen zijn ongeëvenaard, maar alleen wanneer we Bose naast concurrenten zoals de Sonos One en de Sonos Play:5 plaatsen wordt het verder versterkt. De eerste is ongetwijfeld de meest complete spraakgestuurde speaker, wat een soort auditie is en zal aantrekken degenen die puur geluidskwaliteit nastreven. Toegegeven, dit is een andere prospect qua vorm en functie, maar Bose kan niet concurreren.

De kenmerken

Bose Home Speaker 300 Bovenkant

Bose is een echte leider op het gebied van functionaliteit en de Home Speaker 300 biedt een indrukwekkend scala aan functies. U kunt bijvoorbeeld Google Assistant gebruiken. Je kunt muziek streamen via de ingebouwde Wi-Fi, bluetooth en Apple AirPlay 2, en populaire muziekapps zoals Spotify zijn allemaal geïntegreerd voor naadloos gebruik.

De Bose Music-app slaat alle muziek op één plek op, waardoor het gemakkelijker wordt om te schakelen tussen uitzend- en streamingdiensten zonder elke app afzonderlijk te hoeven starten, en meerdere gebruikers kunnen hun inhoud personaliseren op dezelfde speaker. Qua gebruiksgemak en een breed scala aan functies is dit niet het toonaangevende niveau van de Sonos-app. Je kunt ook wat basis egalisatie uitvoeren in de app en zes presets configureren die toegankelijk zijn vanaf de bovenkant van het apparaat, evenals Bluetooth-koppeling en aux-ingang.

Conclusie

Als je geeft om de functie en luidheid van het geluid, dan is de home speaker 300 een goede keuze. We weten dat het het beter kan, en zal ongetwijfeld veel verkopen krijgen, samen met andere luidsprekers. Ik hoop dat deze Bose Home Speaker 300 review nuttig zal zijn voor je aankoopproces!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP