Bose Soundlink Color 2 Review

Bose Soundlink Color 2

4.75

De prestatie

4.7/5

Het ontwerp

4.8/5

Voordelen

  • Het waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitenshuis gebruik.
  • Je koppelt de speaker aan een andere Bose SoundLink Color II voor een hoger volume.
  • Dankzij SimpleSync koppel je de bluetooth speaker aan een Bose wifi speaker of Bose soundbar stereopaar of multiroom opstelling.

Nadelen

  • De speaker is alleen waterbestendig, niet stofbestendig.

In deze Bose Soundlink Color 2 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Bose Soundlink Color 2 Voorkant

SPECIFICATIES
Verbinding: Bluetooth | Levensduur batterij: 8 uur | Aansluitingen: 3,5 mm aux-ingang | Afmetingen (BHD): 13,3 x 12,7 x 5,7 cm | Gewicht: 540 gram

VoordelenNadelen
1. Het spatwaterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitenshuis gebruik. 
2. Je koppelt de speaker aan een andere Bose SoundLink Color II voor een hoger volume. 
3. Dankzij SimpleSync koppel je de bluetooth speaker aan een Bose wifi speaker of Bose soundbar stereopaar of multiroom opstelling. 
1. De speaker is alleen spatwaterbestendig, niet stofbestendig.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De prestatie

SoundLink Color 2 Bovenkant

De Bose Soundlink Color 2 biedt een goed dynamisch bereik voor luidsprekers van hetzelfde formaat, wat resulteert in een goede basverlenging en impact. Bovendien kan Bose, in vergelijking met de ultradraagbare JBL Flip 5, qua geluidskwaliteit JBL zwaar overtreffen. Gezien de grotere Bose speaker is dit misschien niet verrassend. Als je de maximale bas uit waterdichte speakers wilt halen, koop dan de JBL Charge 4. Wil je een speaker die makkelijk mee te nemen is en goed klinkt, dan is Bose Soundlink Color 2 een goede keuze. Lees meer over het ontwerp in de volgende alinea van deze Bose Soundlink Color 2 review.

Het ontwerp

Bose Soundlink Color 2 zijkant

De Bose SoundLink Color 2 lijkt erg op de eerste generatie SoundLink Color-speakers, maar is bedekt met rubber in plaats van plastic. Hierdoor voelt de speaker sterk genoeg aan om stoten en krassen te weerstaan. Bovendien, zoals de naam al doet vermoeden, zijn draagbare speakers ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals rood, wit en zwart.

De SoundLink Color 2 is verbeterd op basis van het originele product door de IPX4-waterbestendigheid te verhogen, waardoor het spatwaterdicht is maar niet waterdicht. Dit betekent dat je de SoundLink Color 2 niet in je bad wilt gooien zoals met de JBL Charge 4. Bovenaan vind je alle knoppen van de speaker, inclusief afspeelbediening, volumeregeling, power, bluetooth-koppeling en aux-ingang. Voor oudere apparaten kan Bose naast de microUSB-oplaadpoort ook een hoofdtelefoonaansluiting van 3,5 mm gebruiken.

Een andere nieuwe feature van de SoundLink Color 2 is de microfoon, waarmee je oproepen kunt beantwoorden en spraakassistenten kunt gebruiken, zoals Siri. Houd de multifunctionele knop ingedrukt om de spraakassistent te activeren om informatie te zoeken of te bellen. NFC heeft ook ingebouwde snelle en gemakkelijke koppelingsfuncties. Een andere handige functie die bij Bose wordt geleverd, is een zeldzame functie, namelijk multipoint Bluetooth. Met Multipoint-technologie kunnen twee apparaten tegelijkertijd met SoundLink Color 2 worden gekoppeld. Dit betekent dat je van je telefoon naar een tablet kunt overschakelen zonder het menu te wijzigen, wat een functie is waarvan we hopen dat meer draadloze luidsprekers ze kunnen gebruiken. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Bose Soundlink Color 2 review.

Conclusie

We hopen ook dat de volgende SoundLink Colour volledig waterdicht kan zijn, net als andere speakers zoals de JBL Charge 4. Concurrenten zoals Fugoo Go hebben een betere waterbestendigheid en een langere batterijduur (10 uur), maar missen functies zoals extra aansluitingen, luidsprekerondersteuning en NFC. Hopelijk heeft deze Bose Soundlink Color 2 review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP