Bose SoundTouch 30 series 3 Review

Bose SoundTouch 30 series 3

4.5

De geluidskwaliteit

4.6/5

De bouwkwaliteit

4.6/5

De kenmerken

4.3/5

Voordelen

  • Door de zeer goed beoordeling op kwaliteit ben je verzekerd van een hoge geluidskwaliteit.
  • Met extra Bose speakers creëer je eenvoudig een multiroom opstelling en stream je muziek door het hele huis.

Nadelen

  • Deze speaker ondersteunt nog geen AirPlay.
  • De speaker heeft geen display waarvan je afspeelinformatie afleest.

In deze Bose SoundTouch 30 series 3 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Bose SoundTouch 30 series III Voorkant

SPECIFICATIES
Verbinding: Bluetooth, Wi-Fi | Levensduur batterij: Alleen netvoeding | Aansluitingen: 3,5 mm aux-ingang | Afmetingen (BHD): 435 x 247 x 181 mm | Gewicht: 12510 gram

VoordelenNadelen
1. Door de zeer goed beoordeling op kwaliteit ben je verzekerd van een hoge geluidskwaliteit. 
2. Met extra Bose speakers creëer je eenvoudig een multiroom opstelling en stream je muziek door het hele huis. 
1. Deze speaker ondersteunt nog geen AirPlay. 
2. De speaker heeft geen display waarvan je afspeelinformatie afleest.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Bose SoundTouch 30 series 3 op kast

Er is een belangrijk maar weloverwogen basgeluid, dat enig inzicht geeft in plaats van het gezoem waar low-end modellen vaak voor verwarren. Elk van deze SoundTouch-speakers kan ook goed samenwerken. Hoewel het misschien niet de hardheid van de C-serie van Audio Pro is, maakt de translocatie van het geluid het oneerlijk tegenover bepaalde concurrenten.

De SoundTouch 30 verliest geleidelijk zijn voordeel doordat het het geluid van Bose niet kan verbeteren. Voor een product ter grootte van de SoundTouch 10 is het detailniveau meer dan voldoende, al staan ​​de grotere speakers in een grotere ruimte maar zijn er geen inzichten meer verkregen. Twee jaar geleden versterkte SoundTouch 10 de iets luidere ruwheid van de hoge frequenties en het harde geluid. Het is natuurlijk niet zo dat de prestaties van de SoundTouch 30 zijn afgenomen sinds Speakerreviews.nl het geluid voor het eerst hoorde, maar dat de grotere concurrentie binnen zijn prijsklasse deze tekortkomingen wreder maakt. Lees meer over de kenmerken in de volgende alinea van deze Bose SoundTouch 30 series 3 review.

De kenmerken

Bose SoundTouch 30 series 3 zijkant

Qua hardware voldeed de tweede generatie 30 aan de standaardfuncties van de originele versie, maar was gericht op het verbeteren van applicatiesoftware en het toevoegen van meer streamingdiensten. De derde generatie producten gaat vooruit, dus Android-gebruikers zouden Airplay en Bluetooth moeten zien. Toen we de SoundTouch 20 van de eerste generatie beoordeelden, waren we in de war vanwege het gebrek aan WAV- en FLAC-ondersteuning. De SoundTouch 30 van de tweede generatie heeft dit probleem nog niet opgelost, maar in de derde generatie worden WAV en FLAC ondersteund, en voor alle mogelijke modellen van de vierde generatie staat ondersteuning met hoge resolutie bovenaan het verlanglijstje. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Bose SoundTouch 30 series 3 review.

Conclusie

Door de zeer goed beoordeling op kwaliteit ben je verzekerd van een hoge geluidskwaliteit. Echter, ondersteunt het nog geen AirPlay en heeft de speaker geen display waarvan je afspeelinformatie afleest. Hopelijk heeft deze Bose SoundTouch 30 series 3 review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP