Google Home Mini Review

Google Home Mini

4.45

De geluidskwaliteit

4.5/5

De kenmerken

4.7/5

De opstelling

4.3/5

Voordelen

  • Via spraakbediening ben je continu op de hoogte van je agenda, het weer, files en alle kennis van Google.
  • Dankzij de spraakbediening voer je opdrachten uit zonder je tablet of smartphone te gebruiken.
  • De speaker kan maximaal 6 stemmen onderscheiden waardoor je met meerdere personen gebruik maakt van het apparaat.

Nadelen

  • De vlaamse versie van de Google Home is nog niet beschikbaar.
  • Je hebt een Google account nodig om gebruik te maken van functies zoals agendabeheer.
  • Om je tv of andere speakers aan te sturen, heb je een Chromecast of Chromecast Audio nodig.

In deze Google Home Mini review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Google Home Mini Review: Voorkant

SPECIFICATIES
Virtuele assistent: Google Assistent | Wi-Fi: Ja | Bluetooth: Nee | Uitgangen: Nee | Afmetingen (BHD): 98 x 42 x 98 mm | Gewicht: 356 gram

Conclusie

De Google Home Mini is een speaker die wordt geleverd met Google Assistant en kan worden gebruikt als een draadloze speaker of als een slimme hub. Lees meer over de voor-en nadelen in de volgende alinea van deze Google Home Mini review.

Voordelen Nadelen
1. Via spraakbediening ben je continu op de hoogte van je agenda, het weer, files en alle kennis van Google. 
2. Dankzij de spraakbediening voer je opdrachten uit zonder je tablet of smartphone te gebruiken. 
3. De speaker kan maximaal 6 stemmen onderscheiden waardoor je met meerdere personen gebruik maakt van het apparaat. 
1. De vlaamse versie van de Google Home is nog niet beschikbaar. 
2. Je hebt een Google account nodig om gebruik te maken van functies zoals agendabeheer. 
3. Om je tv of andere speakers aan te sturen, heb je een Chromecast of Chromecast Audio nodig.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Google Home Mini in kamer naast gezin

Sonisch klinkt de Google Home Mini aanzienlijk beter dan de Jam Double Chill. De stemmen zijn vol en duidelijk om naar te luisteren als het gaat om praten op de radio. Als je muziek wilt spelen, betekent de beste geluidsbalans dat het goed is, maar verwacht niet dat het bijzonder luid klinkt of iets anders dan een speaker in het middenbereik. De functies van Google Assistant zullen iedereen met een Android-telefoon bekend voorkomen en zijn overweldigend indrukwekkend. Ervan uitgaande dat u niet te ver van het weer en de zoekopdrachten afwijkt, zorgt de kennis van Google ervoor dat u een zoekresultaat hoort, ook als u niet helemaal zeker bent van het antwoord. Lees meer over de kenmerken in de volgende alinea van deze Google Home Mini review.

De kenmerken

Google Home Mini Review: op nachtkast

Er is geen aux output, waardoor je geen verbinding kunt maken met een beter paar speakers of je muzieksysteem, en er is ook geen bluetooth output. Het ontbreken van Bluetooth compenseert de aanwezigheid van Google Chromecast, waarmee u compatibele programma’s en services zoals Netflix en YouTube kunt bedienen. U kunt muziek van uw getijdenprogramma naar Google Home Mini sturen of Netflix bijvoorbeeld afspelen / pauzeren op een compatibele tv en verschillende Chromecast-apparaten groeperen voor meerkamermuziek. Wat u nog steeds kunt doen, hangt voornamelijk af van compatibele services en apparaten. Al zou de Sonos One, die momenteel Alexa ondersteunt, later dit jaar Google Assistant moeten krijgen. Wat betreft services, u kunt onder andere YouTube, Netflix en Spotify beheren. Lees meer over de opstelling in de volgende alinea van deze Google Home Mini review.

De opstelling

Google Home Mini Review: Zijkant

Maak verbinding met de Google Home Mini, de beginnersluidspreker van het bedrijf, en het is duidelijk waarom. Het installatieproces blijkt effectief te zijn. Schakel in, download de Google Home-app naar je telefoon, en spreek door een reeks privacymeldingen en spraakopdrachten, vergezeld van verschillende piepjes en knipperende lampjes. De installatie helpt je verbinding te maken met de muziekservices Spotify en Google Play Music die hier worden aangeboden en met Chromecast-apparaten in de buurt. Zodra de Google Home Mini tevreden is met uw stem en genoeg over u, is hij klaar om als virtuele butler aan de slag te gaan. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Google Home Mini review.

Conclusie

Het is een bijzonder goede stemassistent, met de mogelijkheid om andere apparaten te bedienen. Echter, heb je een Chromecast of Chromecast Audio nodig om je tv of andere speakers aan te sturen. Hopelijk heeft deze Google Home Mini review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP