Harman Kardon Citation 100 Review

Harman Kardon Citation 100

4.6

De kenmerken

4.6/5

De geluidskwaliteit

4.6/5

Voordelen

  • Met de Google Assistant stuur je de speaker aan via spraakopdrachten.
  • Koppel meerdere Citation speakers aan elkaar en creëer eenvoudig een surround of multiroom opstelling.
  • Naast via wifi stream je ook via bluetooth muziek van een smartphone of laptop naar de speaker.

Nadelen

  • Je hebt een Google account nodig om gebruik te maken van Google Assistent functies zoals agendabeheer.
  • Installeren gaat moeizaam.
  • Niet waterdicht.

In deze Harman Kardon Citation 100 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Harman Kardon Citation 100 Voorkant

SPECIFICATIES
Virtuele assistent: Google Assistent | Wi-Fi: Ja | Bluetooth 4.0: Ja | Ingangen: Nee | Versterker: 50W | Audioformaten: MP3, WMA, AAC, WAV, FLAC | Afmetingen (BHD): 172 x 275 x 163 mm | Gewicht: 3579 gram

Conclusie

De bas is fijn en het geluid vult een grote kamer!

VoordelenNadelen
1. Met de Google Assistant stuur je de speaker aan via spraakopdrachten. 
2. Koppel meerdere Citation speakers aan elkaar en creëer eenvoudig een surround of multiroom opstelling. 
3. Naast via wifi stream je ook via bluetooth muziek van een smartphone of laptop naar de speaker. 
1. Je hebt een Google account nodig om gebruik te maken van Google Assistent functies zoals agendabeheer.
2. Installeren gaat moeizaam.
3. Niet waterdicht.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De kenmerken

Harman Kardon Citation 100 Review: zijkant

De Harman Kardon Citation 100 is een van de grootste speakers van Google Assistant. De speaker is 27,5 cm lang, maar liefst 11 cm langer dan de Sonos One SL. De voet heeft niet veel ruimte nodig en is net zo groot als een speaker op een boekenplankje. Maar de Harman Kardon Citation 100 is geen voor de hand liggende keuze als je een slimme speaker wilt die mensen nauwelijks opmerken totdat ze muziek afspelen. Vooral het formaat, de Harman Kardon Citation 100 ziet er vrij neutraal uit. Materiaalnetten, meestal zwart met donkergrijze tinten, bedekken de zijkanten.

Alle bedieningselementen bevinden zich op de Harman Kardon Citation 100 bovenplaat. Dit is een ruime touchpad, met hotspots om het volume aan te passen, over te schakelen naar bluetooth, microfoons te dempen en af te spelen / pauzeren. De Bluetooth-knop is een van de belangrijkste onderdelen. Slimme luidsprekers gebruiken draadloze netwerken om te communiceren met hun aangesloten digitale assistent, maar met Bluetooth kun je ook audio verzenden vanuit elke gewenste applicatie. De Harman Kardon Citation 100 heeft echter niet alle functies. Er is geen 3,5 mm-aansluiting.

Er is geen batterij, geen optie om er een toe te voegen en geen waterdichtheid. Er zijn echter twee standaard bevestigingspunten voor de draad aan de onderkant, wat prima is. Het installeren van de Harman Kardon Citation 100 gaat moeizaam. Alles verloopt via de Google Home-applicatie. Eén bewerking werkt echter niet zo goed. De Harman Kardon Citation 100 heeft slechts twee microfoons. Minder microfoons zijn ook vanuit een ander perspectief verstandig. Sommige slimme luidsprekers hebben 360 graden geluid omdat ze in het midden van de kamer moeten staan. Lees meer over de geluidskwaliteit in de volgende alinea van deze Harman Kardon Citation 100 review.

De geluidskwaliteit

Het geluid van de Harman Kardon Citation 100

Harman Kardon noemt de Citation 100 de kleinste en slimste homespeaker met krachtig geluid. De bas is diep en vol en reikt veel verder dan neutraal. Een grote basdriver van 10 cm zorgt voor dit kwaliteitsgeluid. De Harman Kardon Citation 100 heeft ook een tweeter van 10 mm. Het zou een vergissing zijn om dit een gedachteloos basmonster te noemen. De Harman Kardon Citation 100 heeft zeer prettige hoge tonen, een goede midrange structuur en klinkt veilig bij geluidsniveaus waar je zenuwachtig van wordt.

Dit is een van de beste opties voor de prijs als je een rijk geluid wilt en de mogelijkheid hebt om redelijk grote ruimtes op hogere volumes te vullen zonder de gespannen toon die je hoort bij het bestellen van een kleinere speakers zoals de Echo. Wanneer we rock luisterde legt Harman Kardon Citation 100 te veel nadruk op de bas. Je zult echter niet te veel middentonen of oorverdovende geluiden horen, daarom scoort de Harman Kardon Citation 100 nog steeds erg goed. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Harman Kardon Citation 100 review.

Conclusie

Qua geluid is de Harman Kardon Citation 100 niet precies in balans, maar verder is het een lekker klinkende slimme speaker met voldoende schaal om de meeste kamers te vullen. Hopelijk heeft deze Harman Kardon Citation 100 review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP