Beste home cinema systemen van 2020

Beste uit de test: #1. Q Acoustics 3050i

4.85

4.9/5

Voordelen

  • Deze speaker is iets voor jou wanneer je een grote kamer met geluid wilt vullen.
  • Door het frequentiebereik tot 30.000 Hertz geniet je van een gedetailleerde weergave van de hoge frequenties.
  • Je hoort geen trillingen afkomstig van de klankkast, want hij is zo ontworpen dat hij geen bijgeluiden produceert.

Nadelen

  • De speaker wordt zonder luidsprekerkabel geleverd.

In deze blog vind je geweldige surround sound-oplossingen. Dit zijn de beste home cinema systemen van 2020! We geven een overzicht van de beste thuisbioscoopsystemen van 2020. Het gecombineerde surround sound-systeem kan een ontmoedigend vooruitzicht zijn. Wil je gebruik maken van losse speakers of een alles-in-één systeem? Hoe sluit je settopboxen, gameconsoles, 4K Blu-ray-spelers en alle andere apparaten aan? In deze gids introduceren we alle dingen waar u rekening mee moet houden en stellen we het beste surround sound-systeem voor. Eindelijk begrijpt u alles wat u nodig heeft om met vertrouwen te beginnen met kopen.

De eerste grote vraag is of je een speakerset of een soundbar wilt kopen. Het hangt er echt van af hoeveel ruimte uw systeem heeft, wat uw budget is en welke andere apparaten u op dat apparaat wilt aansluiten. De speakerkit kan je echt surround-geluid geven, omdat de speakers je 360 ​​graden kunnen omringen. Een compleet surround sound-systeem is echter veel duurder dan een soundbar en vereist meer boxen in je kamer. Voor veel mensen is de soundbar de beste keuze. Dit is een eenvoudigere en elegantere oplossing omdat het luidsprekers en versterking combineert tot een discreter pakket.

Dolby Atmos wordt geleverd met veel soundbars, en door audio boven en om je heen te plaatsen kan surround sound goed gerepliceerd worden. De geluidsbibliotheek is als een soundbar, alleen staat je tv er niet op, maar erop. Het maakt niet uit welk surround sound-systeem u overweegt te gebruiken, u moet onderzoek doen en ervoor zorgen dat het in uw ruimte past en past bij uw gameconsole, 4K Blu-ray-speler, settopbox en alle andere apparaten die u wilt aansluiten. Ik wens je veel luisterplezier!

Beste home cinema systemen van 2020: dit is onze top 6

#1. Q Acoustics 3050i
#2. Dali Katch One
#3. Dali Oberon 5
#4. Monitor Audio Silver 200
#5. Yamaha YAS-207
#6. Sony HT-ST5000

#1. Q Acoustics 3050i

Beste home cinema systemen van 2020: Q Acoustics 3050i

SPECIFICATIES
Kanalen: 5.1 | Subwoofer: 150 W | Afwerkingen: grijs, walnoot, zwart, wit

VoordelenNadelen
1. Deze speaker is iets voor jou wanneer je een grote kamer met geluid wilt vullen.
2. Door het frequentiebereik tot 30.000 Hertz geniet je van een gedetailleerde weergave van de hoge frequenties.
3. Je hoort geen trillingen afkomstig van de klankkast, want hij is zo ontworpen dat hij geen bijgeluiden produceert.
1. De speaker wordt zonder luidsprekerkabel geleverd.

Deze luidsprekerkit zorgt voor een werkelijk aangename luisterervaring, maar met veel low-end gerommel om te beginnen. De timing is snel, het geluid klinkt natuurlijk en de middenluidspreker is moeiteloos dynamisch. Als u een echte prestatieverbetering wilt krijgen, moet u ongeveer twee keer zoveel uitgeven om te bewijzen dat dit een enorme waarde vertegenwoordigt. Sluit hem aan op de Denon AVR-X2600H of de Denon D-M41DAB. De AV-versterker heeft drie opeenvolgende jaren onze prijs voor product van het jaar gewonnen. Er is veel motivatie en vitaliteit die het bekijken waard is, maar nooit ten koste van details.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#2. Dali Katch One

Dali Katch One

SPECIFICATIES
Geluidsformaten: Dolby Digital 5.1 | Connectiviteit: HDMI (ARC), optisch x 2, 3,5 mm | Streaming: Bluetooth (aptX) | Subwoofer: Nee | Afmetingen: 16,4 x 86 x 7 cm (bxhxd)

VoordelenNadelen
1. Door de diepe bas van de subwoofer luister je naar een kamervullend geluid. 
2. De soundbar beschikt over zowel een hdmi- als optische aansluiting om de bar op de tv aan te sluiten. 
1. Je kunt de soundbar niet via wifi aan je smartphone of speakers koppelen.

Dali Katch One heeft vijf verschillende audio-ingangen, drie installatiemethoden en tien drivers werken samen om een ​​meeslepende audio-ervaring te bieden. Hij is hoog, dus je moet hem echt aan de muur monteren, maar dit ondersteunt alleen de basprestaties van de achterste driver. De Dali Katch One is ook een prachtige bar met drie verschillende afwerkingen. Er is een ARC-compatibele HDMI-aansluiting om audio van de tv te krijgen, evenals een paar optische ingangen en Bluetooth. Bovendien heeft de bar uitstekende dynamische prestaties, heeft hij een breed en helder geluidsveld, is hij geschikt voor films en klinkt hij goed in muziek. Een systeem dat je niet mag missen op de lijst met de beste home cinema systemen van 2020.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#3. Dali Oberon 5

Dali Oberon 5

SPECIFICATIES
Kanalen: 5.1 | Subwoofer: 170 W | Afwerkingen: zwart essen, donker walnoot, licht eiken, wit

Redenen om te kopenRedenen om niet te kopen
1. Het 2 weg ontwerp zorgt voor een heldere balans tussen de lage, midden- en hoge tonen.
2. Door het hoge gewicht trilt de speaker niet, zodat het geluid niet resoneert.
1. Er worden geen luidsprekerkabels meegeleverd.

De Dali Oberon 5 mag niet ontbreken op de lijst met de Beste home cinema systemen van 2020! Als je een echte thuisbioscoopervaring wilt, is dit het beste surround sound-systeem in termen van prestaties per euro. Deze Dali-speakers klinken vol en warm, en halen het beste resultaat uit elk nummer. Het geluid is transparant, sterk en subtiel. Vorig jaar won het het product van het jaar.

Wil je er mee aan de slag, dan gaat de Denon D-M41DAB versterker zeker niet fout. Het kan worden ingesteld op 5.2.4 of 7.2.2 Dolby Atmos of u kunt een extra versterker toevoegen en u kunt deze instellen om alle basisprincipes te dekken via 7.2.4. Voeg 8 HDMI-ingangen toe en je hebt een absoluut systeem. Maar het is nog niet klaar, het is niet iets dat geen beelden oplevert. We raden aan om de Cambridge Audio CXA61 te gebruiken. Meeslepende beelden worden aangevuld door krachtig en zwaar geluid.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#4. Monitor Audio Silver 200

Monitor Audio Silver 200

SPECIFICATIES
Kanalen: 5.1 | Subwoofer: 500W | Afwerkingen: zwart, wit, walnoot, palissander, eiken, zwarte glans

VoordelenNadelen
1. Kraakhelder geluid.
2. Zeer expressief
1. Niks voor deze prijs.

Volgens Monitor Audio is de luidsprekerset ontworpen voor het moderne leven. Dit betekent dat ongeacht waar de luidspreker zich bevindt, deze een kleiner chassis en minimaal prestatieverschil heeft. U kunt de speakers aan de muur bevestigen en toch een compleet geluidsveld krijgen. Het geluid van de luidsprekers heeft precisie en de stereo- en surround sound-prestaties zijn uitstekend.

De Denon D-M41DAB is zo goed dat we hem nu gebruiken als referentieversterker voor thuisbioscopen, met andere woorden, dit is de norm waaraan we alle andere thuisbioscoopkits beoordelen. Dolby Atmos, DTS: X en ondersteuning voor audio met hoge resolutie maken het erg interessant om te gebruiken. Er is zelfs Alexa-spraakbesturing voor handsfree bediening.

Tegelijkertijd is de Pioneer VSX-531D de beste speler voor deze klus. De perfecte combinatie van uitstekende 4K-graphics en uitstekende geluidskwaliteit maakt het de extra investering waard. U kunt de output aanpassen aan het gebruikte scherm, lcd-tv, oled-tv of projector, en het geluid aanpassen met een van de drie presets. Dit alles vormt een multifunctionele optische schijfrotator die zaken kan doen.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#5. Yamaha YAS-207

Update: De Yamaha YAS 209 is nu beschikbaar! Klik op de blauwe knop voor meer informatie en de scherpste prijs!

Beste home cinema systemen van 2020: Yamaha YAS-207

SPECIFICATIES
Geluidsformaten: Dolby & DTS surround sound | Connectiviteit: 1 x HDMI | Streaming: Bluetooth | Subwoofer: Ja | Afmetingen: soundbar 6930 x 60 x 108 mm

VoordelenNadelen
1. Door de diepe bas van de subwoofer luister je naar een kamervullend geluid.
2. De soundbar heeft zowel een hdmi als optische aansluiting om de bar op de tv aan te sluiten.
3. Wanneer je de soundbar met een hdmi kabel aansluit, bedien je hem met de afstandsbediening van je tv.
1. Je kunt de soundbar niet via Bluetooth met je televisie verbinden.
2. Je moet zelf nog een hdmi kabel aanschaffen wanneer je de soundbar hiermee op de tv aan wilt sluiten.

Deze soundbar bewijst dat je, zelfs met het virtuele karakter, geen volledig apart systeem nodig hebt om te genieten van surround sound. DTS Virtual: X kan u helpen de meeslepende audio te simuleren die gewoonlijk alleen kan worden verkregen met de 7.1.4-instelling, en het doet het ook goed, het geluid is groter dan u verwacht, meer omhullend en kleiner van formaat. Het geluidsveld heeft veel texturen en details, en er is tegelijkertijd veel dynamiek en helderheid te zien. Ben je op zoek naar een 4K Blu-ray speler die gebruikt kan worden met Yamaha, dan is de Denon DN-500BD MK2 iets voor jou. Het levert verbluffende gedetailleerde 4K-beelden op. Het beeld is buitengewoon mooi en helder zoals jij dat wilt, terwijl de huidtinten in levensechte tinten worden weergegeven.

#6. Sony HT-ST5000

Beste home cinema systemen van 2020: Sony HT-ST5000

SPECIFICATIES
Geluidsformaat: Dolby Digital, Dolby Atmos | Connectiviteit: 3 x HDMI in, 1 x HDMI out | Streaming: Bluetooth | Audio met hoge resolutie: 96 k / 24-bit PCM | Subwoofer: Ja | Afmetingen: 1180 x 80 x 145 mm (bxhxd)

VoordelenNadelen
1. De Dolby Atmos techniek zorgt voor een ruimtelijke verspreiding van het geluid.
2. Door het vermogen van 800 watt levert de soundbar een helder en krachtig geluid.
3. Voeg de soundbar toe aan het Google Home multiroom systeem en stream muziek door het hele huis.
1. De soundbar heeft geen 3,5 mm aansluiting voor mp3 spelers of smartphones.
2. Je kunt de soundbar niet via Bluetooth met je televisie verbinden.

Dit is een van de eerste Dolby Atmos-soundbars van echte kwaliteit die beschikbaar is, en hij is vandaag de dag nog net zo indrukwekkend als toen hij voor het eerst werd gelanceerd. Hij is kleiner dan sommige concurrenten, maar laat toch een diepe indruk achter. Er is een duidelijk gevoel van ruimte en beweging tijdens het hele proces, maar het is niet hard bij hoge volumes. Het heeft ook een grote veelzijdigheid, met ondersteuning voor streamingdiensten en een grote hoeveelheid input aan boord. Deze keuze valt niet te missen in de lijst met de beste home cinema systemen van 2020!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze lijst met de Beste home cinema systemen van 2020 u geholpen! Wilt u meer reviews lezen? Misschien vind u hieronder meer!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP