Epson EF-12 review

Epson EF-12 review

Epson EF-12

4.85

De beeldkwaliteit

4.9/5

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

4.8/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Hoge bouwkwaliteit.
  • Sterke donkere details.
  • Goede beeldkwaliteit.

Nadelen

  • Alleen netstroom.

In deze Epson EF-12 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Epson EF-12 review

SPECIFICATIES
1000 Lumen | 1920 x 1080 | LCD | 2500000:1

Conclusie

De Epson EF-12 maakt het gemakkelijk om jouw Android– of iOS smartphone of laptop te gebruiken. Dit is één van de beste draagbare beamer 2021!

VoordelenNadelen
1. Hoge bouwkwaliteit.
2. Sterke donkere details.
3. Goede beeldkwaliteit.
1. Alleen netstroom.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.


De beeldkwaliteit

Epson EF-12 review

De resolutie van de Epson EF-12 is 1080p en deze draagbare beamer kan 4K-invoer aan en het is zelfs compatibel met HDR10. Toen we “Wall-E” op 4K Blu-ray keken hadden we het gevoel dat we waarde halen uit 4K Blu-ray, zelfs als deze niet de maximale resolutie haalt. De lucht is prachtig blauw, de bergen prachtig grijs en bruin en de verschillende kleuren komen er mooi uit. Even indrukwekkend is het vermogen van deze beamer voor buiten om bewegingen aan te kunnen. Er is geen ingebouwde instelbare frame-interpolatie, maar de vaardigheden van deze beamer zijn voldoende om alle actie goed te kunnen zien. De donkere details zijn net zo indrukwekkend als traditionele thuisbioscoopprojectoren voor dezelfde prijs, en de grotere zwartdiepte van de EF-12 verrijkt de scènes.

De geluidskwaliteit

Epson EF-12 review

Voor de beste audiokwaliteit met heldere tonen kan je het beste de virtual surround-geluidsmodus uitschakelen. Voor het afspelen van muziek is het een beetje kwetsbaar in vergelijking met de meeste draadloze speakers, maar het is een volledig acceptabele muziekspeler. Bij het luisteren naar het album “For Those I Love – For Those I Love” was er genoeg impact om de elektronische baslijn te laten “stuiteren”. Er is relatief voldoende ritme om de drumbeat samenhangend te laten klinken. Het meest indrukwekkende is de balans in het middenbereik. Natuurlijk zorgen externe speakers voor een betere audio-ervaring, maar gezien de prijs is hier niks op aan te merken.

De bouwkwaliteit

Epson EF-12 review

De hoeveelheid keystone correctie die beschikbaar is: verticaal ± 34 ° en horizontaal ± 40 °. Dit betekent dat de EF-12 niet naar boven gericht hoeft te zijn om een ​​goed beeld te krijgen. Het kan ook automatisch scherpstellen, hoewel we denken dat het de moeite waard is om kleine handmatige aanpassingen aan keystone correctie aan te brengen. Als je een vaste plek wilt creëren voor jouw belangrijkste kijkruimte, worden er ook stevige muur- en plafondbeugels meegeleverd in de doos. Hoewel EF-12 geen verwering classificatie heeft, is het duidelijk dat Epson gelooft dat het compatibel is in de achtertuin. De vierkante structuur helpt hier zeker bij en de beschermende coating aan de buitenkant wekt de indruk dat de Epson beamer stevig is. We hadden graag een batterij binnen gezien om deze projector echte vrijheid te geven. Als je wifi niet zo ver reikt, speel dan lokale filmbestanden af ​​via een USB-poort of 10 Gigabyte interne opslag. Er zijn ook twee HDMI-interfaces. Voor ingebouwde audio is er een Yamaha 2x 5 Watt audiosysteem aanwezig. Verder is er ook een 3,5 mm audio-uitgang voor bedrade koptelefoons.

De kenmerken

Epson EF-12 review

De laserlichtbron van 1000 lumen via de LCD-panelen biedt vrijwel onmiddellijke aan/uit-voordelen in vergelijking met traditionele op lampen gebaseerde modellen en het biedt een levensverwachting van maximaal 10 jaar, zelfs als je elke dag films zit te kijken. De configuratie is beperkt, maar als je eerder Android TV hebt gebruikt, zullen er niet al te veel verrassingen zijn. Deze applicaties zijn essentieel voor een goede ervaring en je kan ze vinden op de startpagina. Je kan ook de Google Store bezoeken om de inhoud toe te voegen die je nodig hebt, waaronder Spotify, Amazon Prime Video en Disney Plus. Het beschikt over het Google besturingsysteem en dit betekent dat Chromecast er al in zit en dat de meeste ontbrekende services beschikbaar zijn op je mobiele telefoon.

Conclusie

De Epson EF-12 maakt het gemakkelijk om jouw Android- of iOS smartphone of laptop te gebruiken. Dit is één van de beste draagbare beamer 2021!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Epson EF-12 review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze “Epson EF-12 review” blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP