Bowers & Wilkins PI7 review

Bowers & Wilkins PI7 review

Bowers & Wilkins PI7

4.85

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

4.8/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Erg goede geluidskwaliteit.
  • Tweeweg-driversysteem met aparte versterkers.
  • Veilige en comfortabele pasvorm.
  • Adaptive ANC (noise-cancellation) met Hear-Through.
  • Bluetooth 5.0 (incl. AAC en aptX Adaptive / HD/ Low Latency).

Nadelen

  • Niet heel geschikt voor sportief gebruik.
  • Niet zo compact als andere modellen.
  • Sommige andere modellen hebben een langere accuduur.

In deze Bowers & Wilkins PI7 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Bowers & Wilkins PI7 review

SPECIFICATIES
On-ear | Draadloos | Noise cancelling | Met microfoon | Batterijduur: 4 uur | Geschikt voor: Reizen | Dagelijks gebruik | DJ

Conclusie

De Bowers & Wilkins PI7 is een 100% draadloze koptelefoon met adaptieve ruisonderdrukking (ANC), echt hifi-geluid, uniek aluminium ontwerp en gebruiksvriendelijke aanraakbediening.

VoordelenNadelen
1. Erg goede geluidskwaliteit.
2. Tweeweg-driversysteem met aparte versterkers.
3. Veilige en comfortabele pasvorm.
4. Adaptive ANC (noise-cancellation) met Hear-Through.
5. Bluetooth 5.0 (incl. AAC en aptX Adaptive / HD/ Low Latency).
1. Niet heel geschikt voor sportief gebruik.
2. Niet zo compact als andere modellen.
3. Sommige andere modellen hebben een langere accuduur.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Bowers & Wilkins PI7 review

De Bowers & Wilkins PI7 verslaat zijn concurrenten door de instrumenten en zang beter naar voren te laten komen. B&W biedt een absoluut transparante en gedetailleerde luisterervaring en zal veel luisteraars aantrekken. De uitvoering van Bose met de Bose QuietComfort Earbuds vinden wij iets completer, waarbij ritmische muziekpassages en zang meer impact krijgen via lagere middenfrequenties zonder de details negatief te beïnvloeden. Lees meer over de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze Bowers & Wilkins PI7 review.

De bouwkwaliteit

Bowers & Wilkins PI7 review

Gezien de grootte van de oordopjes heeft B&W goed werk verricht door de oplaad case klein genoeg te maken zodat het in je zak past. De geborstelde gouden decoratie op de microfoon en het ronde bedieningspaneel op de behuizing zijn prachtig verwerkt en zien er echt heel mooi uit. Het kan voor mensen met kleine oren moeilijk zijn om een ​​goede pasvorm te krijgen, aangezien je in totaal maar drie oordopjes hebt. Onder de behuizing heeft elk oortje een dubbele driver opstelling: Een hoogfrequent gebalanceerd armatuur en de middenbas wordt aangedreven door een 9,2 mm dynamische driver. En elk heeft zijn eigen versterker. Bluetooth 5.0 met aptX Adaptive betekent dat aptX HD en aptX Low Latency zijn ingebouwd, en de overdracht tussen knoppen ondersteunt 24-bit/48kHz resolutie. De PI7 oordopjes hebben drie microfoons in elk oortje die worden gebruikt om de oproep verwerking af te handelen, te chatten met je stemassistent (Siri + Google Assistant) en ruisonderdrukkende technologie voor je regelt.

De kenmerken

Bowers & Wilkins PI7 review

De aanraakgevoelige bedieningselementen op elk oordopje reageren erg snel. De meest voor de hand liggende functies kunnen hier worden uitgevoerd, waaronder afspelen/pauzeren, nummers overslaan, toegang krijgen tot de stemassistent van het apparaat en schakelen tussen ruisonderdrukking modi. De “Auto”-optie betekent dat de microfoon van de PI7 de omgeving evalueert en het ruisonderdrukking niveau aanpast. Download de Bowers & Wilkins applicatie om meer functies te ontgrendelen. Dit is niet de handigste applicatie die we hebben gezien, maar je kan de sensor van de oortjes aan- of uitzetten. Als je de oordopjes van je oor haalt, pauzeert de muziek standaard. Een USB-C naar USB-C kabel en een 3,5 mm naar USB-C kabel worden meegeleverd in de doos. Sluit de USB-C uiteinden van de twee kabels aan op de PI7 oplaad case en het andere uiteinde op een muziekbron (zoals een iPad). De oplaad case verzendt de audio die in jouw oren wordt afgespeeld, wat overeenkomt met de aptX low- latentie standaard. De oortjes kunnen ook geluid delen met een tweede bluetooth apparaat.

Conclusie

De Bowers & Wilkins PI7 is een 100% draadloze koptelefoon met adaptieve ruisonderdrukking (ANC), echt hifi-geluid, uniek aluminium ontwerp en gebruiksvriendelijke aanraakbediening.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Bowers & Wilkins PI7 review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze “Bowers & Wilkins PI7 review”? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP