Samsung HW-Q800A review

Samsung HW-Q800A review

Samsung HW-Q800A

4.9

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

4.9/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Erg veel functies.
  • Krachtig geluid.
  • Goede bouwkwaliteit.

Nadelen

  • Hoge geluiden kunnen wat beter.

In deze Samsung HW-Q800A review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Samsung HW-Q800A review

SPECIFCATIES
Draadloze subwoofer | Wifi | Bluetooth

Conclusie

Met de Samsung Cinema Q-serie soundbar sta jij op het toneel! Dit jaar ondersteunt Samsung Dolby Atmos en DTS:X op alle soundbars uit de Q-serie om een ​​echte 3D-audio-ervaring te leveren. Op zoek naar thuisbioscoop speakers? Dat kan met de nieuw Samsung HW-Q800A soundbar set!

VoordelenNadelen
1. Erg veel functies.
2. Krachtig geluid.
3. Goede bouwkwaliteit.
1. Hoge geluiden kunnen wat beter.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Samsung HW-Q800A review

Het heeft veel werk gekost om de Samsung HW-Q800A te ontwikkelen. We kijken naar “Awake” via Netflix en de speakers zijn echt heel erg luid. Het effect van het hoogtekanaal is prachtig en we hebben prachtige geluiden ervaart. De subwoofer heeft ook een ongelooflijk volume en concurrenten kunnen dit nauwelijks evenaren. Om de muzikaliteit te testen van de HW-Q800A streamen het nummer “”Peaches” van Justin Bieber via Spotify en de soundbar produceert en geweldig geluid. De zang en instrumenten zijn kraakhelder, zelfs als het volume omhoog gaat. De ritmische samenhang is echt heel erg goed en het geluid is erg dynamische.

De bouwkwaliteit

Samsung HW-Q800A review

De Samsung HW-Q800A is 57 mm hoog en 116 cm breed. Het minimalistische ontwerp past op een kast of via een muurbeugel (48 tot 65 inch) aan de muur. De voorkant ziet er erg dun uit en Voice Control is makkelijk te gebruiken. Aan de voorkant van de hoofd woofer bevinden zich drie voorkanaal-tweeters, linker en rechter mid/bas-circuit drivers, en de breedband-tweeter bevindt zich in het midden. Twee uitstekende speakers zorgen voor langere kanalen in Dolby Atmos- en DTS:X-formaat. Het geluid van de speakers wordt versterkt met Samsung’s “Acoustic Beam 2.0” technologie. Verder bevinden de HDMI- en stroomingang aansluitingen zich aan de achter- en bovenkant.

De kenmerken

Samsung HW-Q800A review

Bij het afspelen van inhoud in standaard audioformaten kan je de audio modusknop op de afstandsbediening gebruiken om één ​​van de drie audioprofielen te selecteren. Er is “standaard”, “Game Mode Pro”, die beweert een meeslependere game-ervaring te bieden, en “Surround Mode”, die het hoofdgeluid mixt en pitch-kanalen gebruikt om gewicht toe te voegen aan de soundtrack. Er is ook een “adaptieve” optie die automatisch detecteert wat je ziet en de modus naar wens aanpast. Het instellingenmenu is vergelijkbaar met “Ambient”, maar er is een andere modus genaamd “Virtual” die het Dolby / DTS:X-algoritme gebruikt in plaats van Samsung.

De Q800A heeft twee HDMI-aansluitingen voor aansluiting op een televisie. De ene heeft een eARC en de andere heeft een optische ingang. Bluetooth kan worden gebruikt om muziek af te spelen op mobieltjes, en wanneer verbonden met wifi kan het streamen via Spotify Connect en AirPlay 2. Alle Samsung Q-speakers van dit jaar bieden verbeteringen bij gebruik. De HW-Q800A kan worden gecombineerd met de ingebouwde speakers van Samsung TV om de hoogte en ruimte te vergroten met een functie genaamd “Q-Symphony” buiten het instellingenmenu gemarkeerd met “TV+”.

Conclusie

De Samsung HW-Q800A biedt solide prestaties en een tal van functies, vooral als u op zoek bent naar een Samsung 2021-tv. Je kan ook nog een Sonos Arc toevoegen om er de beste thuisbioscoop luidsprekers van te maken!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Samsung HW-Q800A review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze “Samsung HW-Q800A review” blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP