Harman Kardon Citation One MkII recensie

Harman Kardon Citation One MkII

4.9

De geluidskwaliteit

5.0/5

De compatibiliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

4.9/5

Voordelen

  • Door de zeer goed beoordeling op kwaliteit ben je verzekerd van een hoge geluidskwaliteit.
  • Je koppelt de speaker eenvoudig aan je Apple apparaten dankzij AirPlay 2.
  • Met de ingebouwde Google Assistant stuur je de speaker aan via spraakopdrachten.

Nadelen

  • De wifi speaker is niet te gebruiken als achterspeaker(s) voor een 5.0 of 5.1 surround opstelling.

In deze Harman Kardon Citation One MkII recensie leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Harman Kardon Citation One MkII recensie: voorkant

SPECIFICATIES
Bluetooth-versie: 4.2 | Uitgangsvermogen: 40 W. | Audio-uitgang: 1x 20 mm tweeter, 1x 9 cm woofer | Afmetingen (BHD): 18,8 x 14 x 14 cm | Gewicht: 2 kg

Conclusie

De Harman Kardon Citation One MkII heeft een zeer hoge geluidskwaliteit.

VoordelenNadelen
1. Door de zeer goed beoordeling op kwaliteit ben je verzekerd van een hoge geluidskwaliteit.
2. Je koppelt de speaker eenvoudig aan je Apple apparaten dankzij AirPlay 2.
3. Met de ingebouwde Google Assistant stuur je de speaker aan via spraakopdrachten.
1. De wifi speaker is niet te gebruiken als achterspeaker(s) voor een 5.0 of 5.1 surround opstelling.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Speaker in keuken

Wat we wel kunnen zeggen is dat Harman Kardon Citation One MkII het karakter van de speaker die we in de rest van de citation lijn horen niet heeft veranderd. Dit betekent dat het luid is en niet verlegen zal zijn door met de hand gepakt te worden en op de voet te worden getrapt, maar het is altijd stabiel en relatief gemakkelijk om naar te luisteren. Het meeste luide geluid komt van de bas, het is vol en dynamisch.

Het is onwaarschijnlijk dat dit een groot deel van de doelmarkt van Harman Kardon beslaat, maar het betekent dat Harman Kardon Citation One MkII zorgvuldig moet worden geplaatst om basproblemen te voorkomen. Evenzo zijn de details goed, niet leidend, maar de slimme luidsprekers in dit deel van de markt zijn niet ver weg. Er zullen veel mensen zijn die een beetje textuurinzicht willen opofferen om dit soort enthousiasme en gedrevenheid te krijgen.

Ons grootste probleem is dat de opwinding een beetje oppervlakkig is, en de uitpuilende trappen zijn uitverkocht door het geringe gebrek aan tijd en dynamische prestaties. Soms voelt het alsof de Harman Kardon Citation One MkII woorden roept die niet echt betekenen. Lees meer over de compatibiliteit in de volgende paragraaf van deze Harman Kardon Citation One MkII recensie.

De compatibiliteit

Harman Kardon Citation One MkII recensie: Zijkant

Net als bij andere Citation-producten van Harman Kardon, ingesteld via de Google Home-app. Het is eenvoudig, het is het voordeel van het gebruik van een gevestigd multiroom-platform in plaats van uw eigen ongekwalificeerd platform te creëren. Als de installatie eenmaal is voltooid, hoeft u vanwege de ingebouwde microfoon en Google Assistent geen tweede apparaat te gebruiken voor bediening.

Speaker naast bank

Een mogelijk probleem kan het ontbreken van een bekabelde internetpoort zijn, wat betekent dat uw wifi-signaal altijd sterk moet zijn, maar in vergelijking met de beste vloerstaande ontstekingsmast van 19 kg zijn er hier mogelijk minder problemen. De laatste is een nieuwe toevoeging aan de Harman Kardon Citation One MkII, maar er is geen fysieke input, dus wie een oude iPod of andere dingen wil aansluiten, kan deze gebruiken.

Het bestand ondersteunt een breed scala, de Harman Kardon Citation One MkII kan MP3-, WAV-, FLAC-, HE-AAC-, LC-AAC-, Vorbis- en Opus-formaten afspelen. Harman Kardon beloofde ook om de software te verbeteren, maar als we geen tijd besteden aan de eerste generatie producten, kunnen we niet garanderen hoeveel wijzigingen er zijn doorgevoerd. Meer over de bouwkwaliteit leest u in het volgende deel van deze Harman Kardon Citation One MkII recensie.

De bouwkwaliteit

Harman Kardon Citation One MkII recensie: Achterkant

Hoewel het dezelfde algehele esthetiek heeft als andere series, inclusief een vlekbestendig en vlamvertragend interieur van hybride wol, verschilt het echt niet veel van veel slimme luidsprekers uit één doos voor deze prijs. Voor de blauwe of roze versie kunt u een kleine meerprijs betalen, maar de hier vermelde prijzen gelden voor het standaard zwarte of grijze model.

Er zijn een 20 mm tweeter en een 9 cm woofer aan de binnenkant, beide naar voren gericht, met een basradiator aan de achterkant, en Harman Kardon ondersteunt zijn belofte om de kamer te vullen met een ingebouwde versterker van 40 Watt. Het is nu ook mogelijk om de Harman Kardon Citation One MkII te koppelen met een ander model van hetzelfde model, dat in deze Harman Kardon Citation One MkII-versie wordt geïntroduceerd. Gebruikers met het originele model kunnen het ook in combinatie met deze versie gebruiken.

Afgezien van de aanraakgevoelige knop op de kroon, is er niets anders te zeggen over het fysieke ontwerp van het apparaat. Voor volume, Bluetooth-koppeling, gebruik van de microfoon en de multifunctionele knoppen voor het afspelen van muziek en het dempen van alarmen en hun feiten. Het gewicht van 2 kilogram voelt goed aan. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Harman Kardon Citation One MkII recensie.

Conclusie

Hoewel de Harman Kardon Citation One MkII niet de beste kleine slimme luidspreker op de markt is, is het toch moeilijk om er niet van te houden. Er is natuurlijk ruimte voor verbetering, maar de prestaties zijn helemaal niet beledigend. De algehele prestatie is voldoende om een ​​aangename algehele luisterervaring te bieden. Als je bovendien kiest voor Google Assistant om te concurreren, dan is er eigenlijk niet zo’n type concurrent. Hopelijk heeft deze Harman Kardon Citation One MkII recensie u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP