JBL Link Portable Recensie

JBL Link Portable

4.85

De geluidskwaliteit

4.9/5

De kenmerken

4.8/5

De bouwkwaliteit

4.9/5

Voordelen

  • Door de ingebouwde accu kun je de speaker overal mee naartoe nemen.
  • Het stof- en spatwaterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor je badkamer of keuken.
  • Met de ingebouwde Google Assistant stuur je de speaker aan via spraakopdrachten.

Nadelen

  • De speaker beschikt niet over een merkgerelateerde app voor een eenvoudige bediening.

In deze JBL Link Portable recensie leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

JBL Link Portable Recensie: Voorkant

SPECIFICATIES
Levensduur batterij: Tot 8 uur | Google Chromecast: Ja | Apple AirPlay 2: Ja | Bluetooth-versie: 4.2 | Max vermogen: 20W | Frequentiebereik: 65Hz-20kHz | Afmetingen (BHD): 17 x 8,8 x 8,8 cm | Gewicht: 735 gram

Conclusie

Een redelijk geprijsde en duurzame smarthome speaker. Lees meer over de voor-en nadelen in de volgende alinea van deze JBL Link Portable review.

VoordelenNadelen
1. Door de ingebouwde accu kun je de speaker overal mee naartoe nemen.
2. Het stof- en spatwaterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor je badkamer of keuken.
3. Met de ingebouwde Google Assistant stuur je de speaker aan via spraakopdrachten.
1. De speaker beschikt niet over een merkgerelateerde app voor een eenvoudige bediening.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

JBL Link Portable Recensie: Tijdens koken

We luisteren naar “body talks” van the struts. Waar we ook staan, we kunnen het geluid met plezier gelijkmatig verdelen. Het is ook een open mixmethode, met genoeg ruimte om de bas, gitaar en schreeuwende vocalen uniek te maken. Wat merkten dat de JBL Link Portable niet de nadruk legde op de climax, maar koos voor een meer geïntegreerd high-fidelity-geluidsproduct als geheel. Gezien het kleine formaat van de JBL Link Portable is dit een gewaagde zet, maar de bas van de JBL Link Portable wordt meer benadrukt dan de meeste concurrenten op de markt en is geschikt voor wat JBL 360-graden Pro Sound noemt.

Ben je bijvoorbeeld een fan van de UE Boom 3, dan vind je hier vergelijkbare geluidsprofielen. Degenen die houden van het licht gefocuste, goed klinkende, goed klinkende product van Ultimate Ears, zullen misschien merken dat de JBL Link Portable geen enthousiasme heeft, maar het hangt er uiteindelijk van af of je van een breder, verfijnder en uitgebreid geluid houdt, of dat de energie en het middenbereik verdrievoudigd zijn. Wat betreft plaatsing hebben we geconstateerd dat als de JBL Link Portable uit de oplader wordt gehaald en rechtop op een salontafel of ander oppervlak wordt geplaatst dat gevoeliger is voor resonantie, de nauwkeurigheid van de bas door veel concurrenten in gevaar zal worden gebracht.

We plaatsten de Link Portable naast de iets grotere JBL Boombox 2 en ontdekten dat het volume net zo groot was als onze decibelmeter. Aangezien de JBL Link Portable zachter aanvoelt, is dit geen gemakkelijke taak. We spelen “new light” van john mayer. De stem van John Mayer is goed verwerkt, duidelijk gestructureerd en centraal. Al met al biedt de JBL Link Portable gedetailleerd, muziek, ruimtelijk en samenhangend luisteren via de handsfree Google Assistent tegen een zeer concurrerende prijs. Lees in de volgende paragraaf van deze draagbare JBL Link-recensie meer over de kenmerken.

De kenmerken

Geluidsverspreiding

We hebben JBL Link Portable opgezet met de Google Home iOS-app op onze iPhone X. U kunt de spreker een bijnaam geven, die wordt weergegeven via de Wi-Fi-verbinding. AirPlay 2-gebruikers kunnen ook de Apple Home-applicatie gebruiken om in te stellen. We hebben op de koppelingsknop op de achterkant van de JBL Link Portable geklikt en deze gekoppeld via Bluetooth 4.2. Het kan gezegd worden dat dit voordeliger is dan de Sonos One SL zonder Bluetooth. Het is gemakkelijk om elke muziekbron op de JBL Link Portable in te stellen. Door bijvoorbeeld je Spotify-account te koppelen via de Home-app, kun je zeggen “Hey Google” en je kunt spelen wat u wilt.

Hoewel spraakopdrachten de streamingdienst van Tidal niet ondersteunen, kun je eenvoudigweg op de JBL Link Portable klikken in de opties linksonder in de Tidal-interface om Tidal-afspeellijsten op Chromecast of AirPlay 2 te streamen. Het is heel gemakkelijk en het biedt u veel opties voor heel weinig geld. Misschien is de enige omissie het gebrek aan ondersteuning voor de JBL Connect-applicatie, wat ongetwijfeld de producteigenaren van JBL’s huidige draagbare productlijn zal treffen. Lees meer over de bouwkwaliteit in de volgende paragraaf van deze JBL Link Portable recensie.

De bouwkwaliteit

JBL Link Portable Recensie: bovenkant

JBL Link Portable is ongeveer 3 cm kleiner dan UE Boom 3. De bovenplaat is een rond vierkant in plaats van een strikt cilindrisch ontwerp. Het strak geweven stoffen jasje doet ons denken aan Ultimate Ears-producten, maar er is meer een teruggetrokken gevoel, het moet vervagen in je decoratie. Voor een draagbare luidsprekers is hij relatief zwaar, met een gewicht van 735 gram. De JBL Link Portable is genoeg om de kamer met geluid te vullen, maar klein genoeg om reizen te vergemakkelijken, JBL is inderdaad overweldigend.

De JBL Link Portable heeft IPX7-classificatie en dat betekent dat het volledig waterdicht is en JBL beweert dat het tot 4 uur duurt nadat het volledig is opgeladen, en het zal je 8 uur draadloze muziek bezorgen. Naast de USB-C-cradle is er ook een USB-C-oplaadpoort aan de onderkant van de JBL Link Portable. Ook vindt u hier de Bluetooth-koppelingsknop, microfoon-mute-knop, aan / uit-knop en batterij-indicator. Aan de bovenkant van het apparaat bevinden zich de volumeregeling, twee microfoons en de Google Assistant-knop met merknaam in het midden. Je kunt op deze knop drukken om audio, timers, alarmen en reacties te dempen, of je kunt langer dan twee seconden ingedrukt houden om Google Assistent in of uit te schakelen.

Er is een handig klein Wi-Fi-indicatielampje van de stof van de luidspreker eronder, en een rij van vier LED’s erboven. Ze bevinden zich aan de bovenkant van het apparaat en lichten op door de stof van de luidsprekerbehuizing wanneer de luidspreker actief is. De JBL Link Portable ziet eruit en voelt aan als een premiumproduct. Lees meer over onze conclusie in de volgende paragraaf van deze JBL Link Portable recensie.

Conclusie

Voor een speaker van dit formaat heeft hij de JBL Link Portable veel details en heeft het een erg goede bas. De JBL Link Portable maakt JBL tot een belangrijke concurrent in de categorie betaalbare slimme luidsprekers. Hopelijk heeft deze JBL Link Portable recensie u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP